Remember Black Kredittkort

Søk her

Eff. rente 25,37 % basert på et eksempel på kr 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1 465,81 . Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 465,81.

remember card mastercard
Aldersgrense 20 år
Kredittgrense Kr 150 000
Effektiv rente 25,37%
Rentefritak 45 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 35
Uttak utenlands Kr 35 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Remember Black MasterCard er et allsidig kredittkort, som gir deg ufattelig mange fordeler du kan dra nytte av i dagligdagen. Videre får du reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert i kortet sammen muligheten for diverse andre tilleggsforsikringer.

Du vil også få muligheten til å overføre penger direkte til brukskontoen i din ordinære bank samt. rabatter i 200 butikker! Hvis du er på utkikk etter et komplett kredittkort så skal du lete lenge etter et like fleksibelt et som Remember Black.

Dette er et MasterCard, som vil si du kan benytte kredittkortet stort sett i hele verden, fordi MasterCard er en av de aller største leverandørene av betalingsløsninger.

Du kan benytte MasterCard hvor som helst i verden, enten du er i Norge, USA eller en øystat i Polynesia. Du skal bare se etter MasterCard-logoen så vet du at dette kortet blir akseptert der.

Videre kan du bruke kortet til å ta ut penger i minibank omtrentlig overalt, i alle minibanker hvor som helst i verden.

Remember Black Kredittgrense

Remember Black har en maksimal kredittgrense som går helt opp til 150.000 kroner. Det er bare noen enkelte andre kredittkort som kan tilby det samme, og med en såpass stor kredittgrense vil du være dekket inn i de fleste tilfeller.

Minstebeløpet du skal betale er 3% av utestående kreditt når kredittkortregningen sendes. Dette er ganske standard hos de aller fleste utstedere av kredittkort, men du må ikke glemme de rentefrie dagene. Du har 45 dager fra du benytter kreditten til å betale det igjen, uten at det løper renter i perioden. Dette er en knallgod fordel, som lar deg ha bruke kortet rentefritt så lenge du er flink til å betale utestående kreditt før den rentefrie perioden løper ut.

De aller færreste vil starte med en mindre kredittramme og rammen du får blir fastsatt av en individuell kredittvurdering av deg ved søknadstidspunktet. Har du en god betalingshistorikk sammen med en ryddig økonomi, er sannsynligheten høyere for at du får innvilget noe mer i maksimal kredittgrense. Den minste kreditten du kan få innvilget er så lite som 5.000 kroner, noe som gjør dette til et kredittkort for alle, enten du er en fattig student eller du har en god, stabil inntekt.

Krav til søker

Det er noen krav til søker som gjelder, og er noe alle kredittkortselskapene har. Noen er lovpålagt, andre krav er det kredittkortutsteder som velger selv. Blant annet har Remember Black kredittkort et minstekrav til hvor gammel du er. Du skal være 18 år og myndig for å få innvilget en kredittkortsøknad, noe som gjør at dette kredittkortet stikker seg ut i mengden. Dette er virkeligkortet for alle!

Kravet om at de ulike kan ha mer enn fem ganger bruttoinntekt i gjeld og at økonomien din må tåle en renteøkning på fem prosentpoeng gjelder også her. Dette er krav som er bestemt av norske myndigheter, og er ikke noe banken kan avvike fra.

Har du fast inntekt og ellers oppfyller kravene til Remember Black Kredittkort, er det bare å legge inne en søknad og vente på en helhetlig kredittvurdering. Du får svar i løpet av relativt kort tid, men dette er helt avhengig av hvilke opplysninger du har sendt inn og om de er fullstendige.

For at søknaden din skal gå gjennom, er det også et krav at du ikke har betalingsanmerkning. Dette er et signal til banken om du ikke har overholdt betalingsforpliktelsene dine og det er et absolutt krav at du ikke har en slik anmerkning. Det er heller anbefalt å vente med å søke til du har ryddet opp i økonomien, fordi hvis du har en uryddig økonomi, er det like greit du ikke tar opp mer lån. Da kan du heller vurdere en refinansiering, spesielt om du har flere smålån som du kan samle under ett. Refinansiering er noe alle kan få i prinsippet (selvfølgelig avhengig av økonomiske forhold), men har du betalingsanmerkning må du i tillegg ha en bolig å sette som sikkerhet, om du skal ha håp om å få innvilget en refinansiering.

Forsikringer som er inkludert

Remember Black MasterCard har en del forsikringer, som er inkludert i kortet, og er forsikringer du ikke behøver å betale ekstra for. Dette er en ganske god reiseforsikring, i tillegg til en avbestillingsforsikring.

Reiseforsikringen levers av AIG Europe S.A., som er en godt kjent leverandør av forsikringer over hele Europa, og du vil ha en ganske god reiseforsikring inkludert i kortet. Så lenge du betaler halve reisen med kredittkortet vil du aktivere reiseforsikringen. Her får du ubegrenset dekning ved syketransport eksempelvis, og inntil 2.000 kroner for å dekke utgifter i forbindelse med forsinket bagasje. Her skraper vi bare i overflaten, fordi denne forsikringen dekker over det aller meste. Alle i din husstand er omfattet av forsiringen, og inkluderer barn, adoptivbarn, stebarn ektefelle/samboer/partner og deg selv da selvfølgelig-.

Du får også en avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Denne dekker inntil 20.000 kroner for deg alene eller inntil 50.000 kroner for reisefølget du er en del av.

Trygghetspakken – for komplett dekning

Remember Black Kredittkort gir deg også muligheten til å tegne en tilleggsforsikring, som går under navnet Trygghetspakken, og inkluderer forsikring mot ID-tyver, egenadelskostnad leiebil og uhell etter varekjøp.

Dette er som nevnt en tilleggsforsikring, og vil koste deg kun 240 kroner per år, noe som kan betegnes som billig i forhold til tryggheten du får i gjengjeld.

Blir du utsatt for ID-tyveri vil du få hjelp med en gang til å rydde opp og forhindre mest mulig skade, sammen med nødvendig juridisk bistand, og kostnaden i forbindelse med dette dekkes inntil 1 million kroner.

Hivs du er på ferie i utlandet og kjører leiebil, kan det bli store egenandelskostander om uhellet skulle vøre ute. Med denne forsikringen blir du dekket inntil 25.000 kroner av en eventuell egenandel, noe som er en veldig grei sikkerhet mange nok ikke tenker over når de leier bil på ferie.

Noen ganger kan du være uheldig når du har kjøpt noe, og da er det greit å være forsikret mot dette også. Med denne forsikringen får du en trygghet i at du vil få dekket kostnader til reparasjonen eller i det hele tatt få erstattet varen som er skadet

Dekk deg inn med betalingsforsikring

I tillegg til Trygghetspakken har du mulighet til å få deg en betalingsforsikring. Denne forsikringen vil dekke deg inn om du blir arbeidsløs, ufør eller langvarig sykemeldt. I alle tilfeller skal du tape 100% av inntekten din, for at forsikringen vil gjelde, men du vil få dekket inn kostnader, som tilsvarer 5% av utestående saldo hver måned, i inntil ett år. Forsikringen starter en måned etter at du har tapt inntekten din, og er en uvurderlig trygghet, som kan spare deg for mye fortvilelse og hjelpe deg til å komme tilbake til hverdagen igjen. Ved kritisk sykdom eller død vil hele gjelden slettes med denne betalingsforsikringen.

Kostnaden er 0.6% av utestående beløp til enhver tid og denne avregningen skjer sammen med kredittkortregningen din, som du får hver måned, og er en relativt billig billett hvor du får en ekstra trygghet.

Gebyrfritt kredittkort

Remember Black er et gebyrfritt kredittkort, som vil si du ikke betaler gebyr på kjøp eller årsavgift. Det eneste gebyret du skal betale er i et eventuelt papirgebyr. Dette gebyret har du muligheten til å velge vekk, fordi du kan også få faktura på epost og du vil ha den tilgjengelig på “Min Side” til enhver tid uansett.

Videre er det også gebyr på uttak i minibank, og det er på hele 35 kroner pluss 1% av summen, noe som kan betegnes som grovt høyt. På den andre siden har du muligheten til å overføre til bankkonto, og hvis du planlegger (det er kanskje de færreste som gjør det) å ta ut penger i minibank, er dette en billigere vei, antageligvis.

Det er ikke så overraskende at dette kredittkortet er gebyrfritt, fordi det er de aller fleste kredittkort i det norske markedet, som er i toppen av den knallharde konkurransen om kundene. Det er vel stort sett kun de ordinære bankene, som fremdeles har årsavgift og andre gebyrer, sammen med American Express. Sistnevnte har mange andre fordeler da, som veier opp for dette.

Remember Reward

Remember Reward er et fordelsprogram som alle innehavere av Remember Black Kredittkort vil bli medlem av automatisk. Og det er her dette kredittkortet virkelig sparker fra.

Remember har partneravtale med nesten 250 nettbutikker, noe som er vilt høyt, og som gir deg fordeler og rabatter helt opp til 20%. Det sier seg selv, at det kan være ufattelig mange penger å spare her, avhengig av hvilken butikk og rabatt, og er den absolutt store fordelen med dette kredittkortet.

Inkludert i listen finner vi billettportaler som Expedia, Booking.com og Hotels.com, som definitivt er et av de beste tilbudene vi har sett i forbindelse med kredittkortfordeler. Videre kan vi nevne Zalando, Nelly, Kondomeriet, Inkclub, Dekkonline og Jewelbox – det er ikke måte på hvor variert tilbudet er. Du finner nettbutikker i alle kategorier, fra reise til datatilbehør. Enormt mange samarbeidspartnere!

For å få tilgang til rabattene må du betale med Remember Black kredittkort of rabatten trekkes fra på neste faktura.

Reward jegeren

Remember Reward finnes også som et tillegg til Firefox og Google Chrome. Med dette tillegget får du beskjed når du er på en nettbutikk, som gir deg Reward Rabatt, og med denne utvidelsen slipper du å manuelt lete opp nettbutikkene i systemet, for ås e om du kan få rabatt. Utvidelsen gjør at du automatisk får beskjed i nettleseren når du befinner deg på en rabattgivende nettbutikk– enklere det kan vel neppe bli!

Denne utvidelsen er så avansert, at du vil få beskjed allerede når du søker. La oss si du er ute etter klær og søker på dette. Hvis en av partnerene til Remember kommer opp i resultatene vil du se logoen til Remember, så vet du at denne nettbutikken gir deg i rabatt, og du vil også se hvor mye du får i rabatt.

Du finner de her:

Mer komplett kredittkort skal du lete lenge etter

Det hersker ingen tvil om at dette må være et av de mest komplette kredittkortene i Norge. Det eneste vi ikke kan finne av fordeler er drivstoff. Utover dette kan vi at dette både er et kredittkort til shopping og et kredittkort til reise – i ett.

Du får alt du behøver av forsikringer til å dekke deg inn, rabatter på hotell, flybilletter og leiebil. Kredittkortet har også en av de gøyeste maksimumsgrensene i Norge, noe som veier tungt. Remember Black har også en egen side hvor du kan styre fakturaer, overføringer og se rabatter, sammen med den eksepsjonell og unike Reward-jeger utvidelsen til nettleseren.

Vi er villt imponert og forstår hvorfor dette er et av de mest populære kredittkortene i Norge.

Entercard – står bak flere kredittkort og lån

Entercard er selskapet back Remember Black Kredittkort, og har en solid markedsposisjon i Norge, som tilbyr, i tillegg til kredittkort, forbrukslån og refinansieringslån. De er også partnere med COOP og er leverandør av dere kreditt-tjenester – blant annet COOP MasterCard og gjør det samme for Helgoland Sparebank.

De tilby også remember Gold, som er et annet kredittkort fra EnterCard i remember-familien, og dette er et kredittkort med enda lavere rente, men du får ikke det samme tilbudet av fordeler.

Eff. rente 25,37 % basert på et eksempel på kr 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1 465,81 . Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 465,81.

Søk her

Slik beregner du prisen av lånet

beregne lån

Det er mange som ender opp med å søke om lån en gang i livet sitt. Dette er helt normalt og skjer ofte når man skal kjøpe bil, båt eller hus. Noen synes det kan virke skremmende å søke om lån, men det er i utgangspunktet helt ufarlig dersom du er klar over vilkår og pris på lånet. En god måte å finne ut dette på er med en lånekalkulator, … Les mer

Få bedre privatøkonomi

Det er mange grunner at vi trenger å ta opp et lån, enten det er et forbrukslån, et billån eller et lån til en leilighet eller til hus. Noen ganger handler det om at vi trenger mye mer penger til noe enn det vi har, og noen ganger handler det om at vi har noe, men trenger hjelp til det siste, og noen ganger handler det om at vi ikke … Les mer

Hvordan finner du det billigste forbrukslånet?

Det å ta opp et forbrukslån eller å låne penger, kan for mange være grenseoverskridende. Noen ganger kan det være en nødvendig, for eksempel hvis det har oppstått uforutsette hendelser i livet ditt. Dette kan være et hull i taket som må repareres, eller at du trenger økonomisk hjelp til å pusse opp kjelleren hjemme. Uansett hva ditt formål er, kan du alltid ta opp et forbrukslån. I denne artikkelen … Les mer

Teknologien kan hjelpe deg med investeringer

Noen gang tenkt på hvordan teknologien kan gi deg store fordeler når du investerer eller veksler valuta? Ved hjelp av aksjeroboter, apper og annen teknologi, kan du tjene penger på marginer, og gjøre som de profesjonelle daytraderne. Dette er investeringsfond som kommer med en enorm risiko, og du bør sette deg veldig godt inn i hvordan du trader og hva du må være oppmerksom på. Les eventuelt mer på Teknonytt.com … Les mer

De beste stedene å få råd om kryptohandel fra

Kryptovaluta – hvor skal vi begynne? Sjansene for at du har hørt om det er nok veldig store, og media må sies å ha vært på ballen når det gjelder oppturer og nedturer når det gjelder kryptovaluta. Noe det må sies at det har vært mange av. Selv om du mest sannsynlig har hørt om kryptovaluta, er det ikke nødvendigvis en selvfølge at du vet hvordan kryptovaluta fungerer, og hvor du … Les mer

Teknologi til å spare

Teknologien er fantastisk. Flere apper kan hjelpe deg med å spare penger og sammenligne lån, noe som kan spare deg for masse penger. Appene er oftest gratis, mens det er andre du må betale penger for. Ny teknologi som dette kan du lese mer om på timepoint.no hvor du også får tips og råd rundt teknologi – kan anbefales! Tenk med omhu før du velger deg papper, fordi det kan … Les mer

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer

Ute etter fine malerier til hjemmet?

Noen ganger er det ingen tvil om at man vil ha det litt finere hjemme. Hva man velger og hvordan man gjør det avhenger naturligvis litt på hva slags smak man har, og hva man spesifikt er ute etter. Et hjem kan innredes på flere forskjellige måter, og det er jo sånn at det avhenger av fantasien, og hva man klarer å se for seg. Små innredningsdetaljer kan utgjøre en … Les mer

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer

Låne penger av långivere

Det er mange långivere i Norge hvor du kan låne penger, enten det er til rent forbruk, en reise til utlandet,  eller kanskje det er en bil du ønsker deg. Mulighetene er mange, og det er ikke alltid like lett å vite hvor du finner beste renter og vilkår. Bankene konkurrerer om kundene med det er ikke alle som er like konkurranse bevisste – gode eksempler på dette er de … Les mer