Remember Black Kredittkort

Søk her

Eff. rente 25,37 % basert på et eksempel på kr 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1 465,81 . Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 465,81.

remember card
Aldersgrense20 år
KredittgrenseKr 150 000
Effektiv rente25,37%
Rentefritak45 dager
Varekjøpkr 0
Uttak innenlandsKr 35
Uttak utenlandsKr 35 + 1.75%
ReiseforsikringJa

Remember Black MasterCard er et allsidig kredittkort, som gir deg ufattelig mange fordeler du kan dra nytte av i dagligdagen. Videre får du reiseforsikring og avbestillingsforsikring inkludert i kortet sammen muligheten for diverse andre tilleggsforsikringer.

Du vil også få muligheten til å overføre penger direkte til brukskontoen i din ordinære bank samt. rabatter i 200 butikker! Hvis du er på utkikk etter et komplett kredittkort så skal du lete lenge etter et like fleksibelt et som Remember Black.

Dette er et MasterCard, som vil si du kan benytte kredittkortet stort sett i hele verden, fordi MasterCard er en av de aller største leverandørene av betalingsløsninger.

Du kan benytte MasterCard hvor som helst i verden, enten du er i Norge, USA eller en øystat i Polynesia. Du skal bare se etter MasterCard-logoen så vet du at dette kortet blir akseptert der.

Videre kan du bruke kortet til å ta ut penger i minibank omtrentlig overalt, i alle minibanker hvor som helst i verden.

Remember Black Kredittgrense

Remember Black har en maksimal kredittgrense som går helt opp til 150.000 kroner. Det er bare noen enkelte andre kredittkort som kan tilby det samme, og med en såpass stor kredittgrense vil du være dekket inn i de fleste tilfeller.

Minstebeløpet du skal betale er 3% av utestående kreditt når kredittkortregningen sendes. Dette er ganske standard hos de aller fleste utstedere av kredittkort, men du må ikke glemme de rentefrie dagene. Du har 45 dager fra du benytter kreditten til å betale det igjen, uten at det løper renter i perioden. Dette er en knallgod fordel, som lar deg ha bruke kortet rentefritt så lenge du er flink til å betale utestående kreditt før den rentefrie perioden løper ut.

De aller færreste vil starte med en mindre kredittramme og rammen du får blir fastsatt av en individuell kredittvurdering av deg ved søknadstidspunktet. Har du en god betalingshistorikk sammen med en ryddig økonomi, er sannsynligheten høyere for at du får innvilget noe mer i maksimal kredittgrense. Den minste kreditten du kan få innvilget er så lite som 5.000 kroner, noe som gjør dette til et kredittkort for alle, enten du er en fattig student eller du har en god, stabil inntekt.

Krav til søker

Det er noen krav til søker som gjelder, og er noe alle kredittkortselskapene har. Noen er lovpålagt, andre krav er det kredittkortutsteder som velger selv. Blant annet har Remember Black kredittkort et minstekrav til hvor gammel du er. Du skal være 18 år og myndig for å få innvilget en kredittkortsøknad, noe som gjør at dette kredittkortet stikker seg ut i mengden. Dette er virkeligkortet for alle!

Kravet om at de ulike kan ha mer enn fem ganger bruttoinntekt i gjeld og at økonomien din må tåle en renteøkning på fem prosentpoeng gjelder også her. Dette er krav som er bestemt av norske myndigheter, og er ikke noe banken kan avvike fra.

Har du fast inntekt og ellers oppfyller kravene til Remember Black Kredittkort, er det bare å legge inne en søknad og vente på en helhetlig kredittvurdering. Du får svar i løpet av relativt kort tid, men dette er helt avhengig av hvilke opplysninger du har sendt inn og om de er fullstendige.

For at søknaden din skal gå gjennom, er det også et krav at du ikke har betalingsanmerkning. Dette er et signal til banken om du ikke har overholdt betalingsforpliktelsene dine og det er et absolutt krav at du ikke har en slik anmerkning. Det er heller anbefalt å vente med å søke til du har ryddet opp i økonomien, fordi hvis du har en uryddig økonomi, er det like greit du ikke tar opp mer lån. Da kan du heller vurdere en refinansiering, spesielt om du har flere smålån som du kan samle under ett. Refinansiering er noe alle kan få i prinsippet (selvfølgelig avhengig av økonomiske forhold), men har du betalingsanmerkning må du i tillegg ha en bolig å sette som sikkerhet, om du skal ha håp om å få innvilget en refinansiering.

Forsikringer som er inkludert

Remember Black MasterCard har en del forsikringer, som er inkludert i kortet, og er forsikringer du ikke behøver å betale ekstra for. Dette er en ganske god reiseforsikring, i tillegg til en avbestillingsforsikring.

Reiseforsikringen levers av AIG Europe S.A., som er en godt kjent leverandør av forsikringer over hele Europa, og du vil ha en ganske god reiseforsikring inkludert i kortet. Så lenge du betaler halve reisen med kredittkortet vil du aktivere reiseforsikringen. Her får du ubegrenset dekning ved syketransport eksempelvis, og inntil 2.000 kroner for å dekke utgifter i forbindelse med forsinket bagasje. Her skraper vi bare i overflaten, fordi denne forsikringen dekker over det aller meste. Alle i din husstand er omfattet av forsiringen, og inkluderer barn, adoptivbarn, stebarn ektefelle/samboer/partner og deg selv da selvfølgelig-.

Du får også en avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Denne dekker inntil 20.000 kroner for deg alene eller inntil 50.000 kroner for reisefølget du er en del av.

Trygghetspakken – for komplett dekning

Remember Black Kredittkort gir deg også muligheten til å tegne en tilleggsforsikring, som går under navnet Trygghetspakken, og inkluderer forsikring mot ID-tyver, egenadelskostnad leiebil og uhell etter varekjøp.

Dette er som nevnt en tilleggsforsikring, og vil koste deg kun 240 kroner per år, noe som kan betegnes som billig i forhold til tryggheten du får i gjengjeld.

Blir du utsatt for ID-tyveri vil du få hjelp med en gang til å rydde opp og forhindre mest mulig skade, sammen med nødvendig juridisk bistand, og kostnaden i forbindelse med dette dekkes inntil 1 million kroner.

Hivs du er på ferie i utlandet og kjører leiebil, kan det bli store egenandelskostander om uhellet skulle vøre ute. Med denne forsikringen blir du dekket inntil 25.000 kroner av en eventuell egenandel, noe som er en veldig grei sikkerhet mange nok ikke tenker over når de leier bil på ferie.

Noen ganger kan du være uheldig når du har kjøpt noe, og da er det greit å være forsikret mot dette også. Med denne forsikringen får du en trygghet i at du vil få dekket kostnader til reparasjonen eller i det hele tatt få erstattet varen som er skadet

Dekk deg inn med betalingsforsikring

I tillegg til Trygghetspakken har du mulighet til å få deg en betalingsforsikring. Denne forsikringen vil dekke deg inn om du blir arbeidsløs, ufør eller langvarig sykemeldt. I alle tilfeller skal du tape 100% av inntekten din, for at forsikringen vil gjelde, men du vil få dekket inn kostnader, som tilsvarer 5% av utestående saldo hver måned, i inntil ett år. Forsikringen starter en måned etter at du har tapt inntekten din, og er en uvurderlig trygghet, som kan spare deg for mye fortvilelse og hjelpe deg til å komme tilbake til hverdagen igjen. Ved kritisk sykdom eller død vil hele gjelden slettes med denne betalingsforsikringen.

Kostnaden er 0.6% av utestående beløp til enhver tid og denne avregningen skjer sammen med kredittkortregningen din, som du får hver måned, og er en relativt billig billett hvor du får en ekstra trygghet.

Gebyrfritt kredittkort

Remember Black er et gebyrfritt kredittkort, som vil si du ikke betaler gebyr på kjøp eller årsavgift. Det eneste gebyret du skal betale er i et eventuelt papirgebyr. Dette gebyret har du muligheten til å velge vekk, fordi du kan også få faktura på epost og du vil ha den tilgjengelig på “Min Side” til enhver tid uansett.

Videre er det også gebyr på uttak i minibank, og det er på hele 35 kroner pluss 1% av summen, noe som kan betegnes som grovt høyt. På den andre siden har du muligheten til å overføre til bankkonto, og hvis du planlegger (det er kanskje de færreste som gjør det) å ta ut penger i minibank, er dette en billigere vei, antageligvis.

Det er ikke så overraskende at dette kredittkortet er gebyrfritt, fordi det er de aller fleste kredittkort i det norske markedet, som er i toppen av den knallharde konkurransen om kundene. Det er vel stort sett kun de ordinære bankene, som fremdeles har årsavgift og andre gebyrer, sammen med American Express. Sistnevnte har mange andre fordeler da, som veier opp for dette.

Remember Reward

Remember Reward er et fordelsprogram som alle innehavere av Remember Black Kredittkort vil bli medlem av automatisk. Og det er her dette kredittkortet virkelig sparker fra.

Remember har partneravtale med nesten 250 nettbutikker, noe som er vilt høyt, og som gir deg fordeler og rabatter helt opp til 20%. Det sier seg selv, at det kan være ufattelig mange penger å spare her, avhengig av hvilken butikk og rabatt, og er den absolutt store fordelen med dette kredittkortet.

Inkludert i listen finner vi billettportaler som Expedia, Booking.com og Hotels.com, som definitivt er et av de beste tilbudene vi har sett i forbindelse med kredittkortfordeler. Videre kan vi nevne Zalando, Nelly, Kondomeriet, Inkclub, Dekkonline og Jewelbox – det er ikke måte på hvor variert tilbudet er. Du finner nettbutikker i alle kategorier, fra reise til datatilbehør. Enormt mange samarbeidspartnere!

For å få tilgang til rabattene må du betale med Remember Black kredittkort of rabatten trekkes fra på neste faktura.

Reward jegeren

Remember Reward finnes også som et tillegg til Firefox og Google Chrome. Med dette tillegget får du beskjed når du er på en nettbutikk, som gir deg Reward Rabatt, og med denne utvidelsen slipper du å manuelt lete opp nettbutikkene i systemet, for ås e om du kan få rabatt. Utvidelsen gjør at du automatisk får beskjed i nettleseren når du befinner deg på en rabattgivende nettbutikk– enklere det kan vel neppe bli!

Denne utvidelsen er så avansert, at du vil få beskjed allerede når du søker. La oss si du er ute etter klær og søker på dette. Hvis en av partnerene til Remember kommer opp i resultatene vil du se logoen til Remember, så vet du at denne nettbutikken gir deg i rabatt, og du vil også se hvor mye du får i rabatt.

Du finner de her:

Mer komplett kredittkort skal du lete lenge etter

Det hersker ingen tvil om at dette må være et av de mest komplette kredittkortene i Norge. Det eneste vi ikke kan finne av fordeler er drivstoff. Utover dette kan vi at dette både er et kredittkort til shopping og et kredittkort til reise – i ett.

Du får alt du behøver av forsikringer til å dekke deg inn, rabatter på hotell, flybilletter og leiebil. Kredittkortet har også en av de gøyeste maksimumsgrensene i Norge, noe som veier tungt. Remember Black har også en egen side hvor du kan styre fakturaer, overføringer og se rabatter, sammen med den eksepsjonell og unike Reward-jeger utvidelsen til nettleseren.

Vi er villt imponert og forstår hvorfor dette er et av de mest populære kredittkortene i Norge.

Entercard – står bak flere kredittkort og lån

Entercard er selskapet back Remember Black Kredittkort, og har en solid markedsposisjon i Norge, som tilbyr, i tillegg til kredittkort, forbrukslån og refinansieringslån. De er også partnere med COOP og er leverandør av dere kreditt-tjenester – blant annet COOP MasterCard og gjør det samme for Helgoland Sparebank.

De tilby også remember Gold, som er et annet kredittkort fra EnterCard i remember-familien, og dette er et kredittkort med enda lavere rente, men du får ikke det samme tilbudet av fordeler.

Eff. rente 25,37 % basert på et eksempel på kr 15 000 nedbetalt over 12 måneder. Kostnad kr 1 465,81 . Samlet kredittbeløp vil da bli kr 16 465,81.

Søk her

Slik har teknologi gjort banktjenester mye mer praktisk

Teknologi - bank

Dagens generasjon har ikke et behov for å gå til en bank for å gjennomføre pengetransaksjoner. Dette kan nå gjøres med bare noen få klikk takket være teknologi og innovasjon. Det er svært sjeldent at dagens unge faktisk går i banken. Banker benytter seg også av fordelene som følger av de nyeste bankteknologiene. Bankpolicyer og banktjenester har også endret seg drastisk med moderne og bedre teknikker og dingser. Du drar … Les mer

Dette forventer vi av 2021

VR - nyehter

Np er det ikke lenge til årsskiftet. Året 2021 blir spennende med tanke på casino. Vi har store forventninger til hva som vil skje. Vi kan nok anta det kommer mer av VR (virtuell virkelighet) og flere betalingsløsninger, som Much Better, samt et større fokus på enda flere bonuser. Videre, er det en mulighet for at hele casino industrien vil gå i en omveltning, siden Evolution og NetEnt har slått … Les mer

Tenk renter når du skal låne penger

renter låne

Rentene har alt å si når du skal låne penger. Hvis du er ute etter billigste lån, er det effektiv rente du skal se på, noe vi ikke kan understreke nok. Rentene i markedet kan variere mye og du kan spare tusenvis av kroner på å sammenligne lån ved hjelp av din egen tid eller andre måter å hente inn tilbud på, noe vi skal beskrive i denne artikkelen. Sammenligne … Les mer

Much Better for raskere transaksjoner på nett

muchbetter - mastercard

Det store spørsmålet er alltid hvordan du kan ha trygge, raske og ikke minst billige transaksjoner på nett. I den forbindelse har vi undersøkt Much Better, som er en ny aktør i markedet. Dette er en e-lommebok, på lik linje med Revolut, N26 og til en viss grad PayPal. Du kan også ha et debit MasterCard, som gjør dette til et valg hvor du får tilgang til flere banktjenester samtidig.  … Les mer

En verden i forandring

teknologi - finans

Verden er i endring – det kan vel alle være enige om. I denne artikkelen skal vi se på hvilke teknologier som endrer arbeidslivet. Selv jobber, som vi tradisjonelt har ansett som forbeholdt mennesker, er nå på vei ut, og blir erstattet av roboter. Les mer om dette på Teknonytt. Finans Norge har utarbeidet en rapport, som du kan lese her, og den viser en dyster fremtid for alle de … Les mer

Hvordan ny teknologi kan forandre den finansielle verden

Teknologi og finansverden

Ny teknologi er noe vi alltid kan bruke, Ja, det er jo nettopp nyskapende ideer, som gjør at verden beveger seg fremover. I denne artikkelen skal vi se på hva vi kan forvente av ny teknologi i tiden fremover, og hvordan dette kan forandre den finansielle verden, som vi kjenner den. Kryptovaluta – kjenner vi allerede godt Bitcoin var starten på noe nytt. Og det kan vi trygt si, i … Les mer

E-lommeboken MuchBetter

Much Better E-lommebok

E-lommebøker er elektroniske lommebøker hvor du kan foreta både innskudd og uttak. Dersom du har sikkerhet som førsteprioritet og er skeptisk til å legge igjen for mye informasjon og spor på nettet, er en e-lommebok det perfekte alternativet for deg. Målet om å være MuchBetter Det er mange ulike e-lommebøker å velge mellom, og en av de nyeste er den prisbelønte betalingsappen MuchBetter, som så dagens lys i 2019. De kommer … Les mer

Engelsk fotball – godt forplantet i det norske sportsmiljøet

Fotball fantasy league

En ny fotballsesong nærmer seg med stormskritt for Premier League i England. Den engelske toppdivisjonen, som går for å være verdens mest populære sportsliga, er snart klar for å sparke ball igjen. Nordmenn er som kjent ihuga tilhengere av engelsk fotball, og mange kommer til å sitte klistret til TV-en. Noen kommer imidlertid til å oppfylle drømmen om å oppleve en kamp live på stadion i England.  Engelsk fotball har … Les mer

Bli kvitt gjeld på 1,2…5

bli gjeldfri og nyt livet

Har du mye gjeld? Da skal du ikke fortvile, det er mulig å komme ut av den onde spiralen, og ta kontroll over økonomien din igjen. Dette krever du tar noen grep, som kan være inngripende, men som i siste ende vil få deg ut av gjelda. Her har vi listet opp fem punkter, som hjelper deg på vei mot en gjeldfri hverdag.  1. Få oversikt  Det aller viktigste du gjør, for å komme … Les mer

Neteller og Skrill – noen forskjeller mellom disse pengeoverføringstjenestene

Skrill og neteller

Pengeoverføring har kommet en lang vei. I dag kan man enkelt og med noen klikk sende penger til andre som sitter i andre deler av veien, uten å måtte gå i banken, eller kan betale på nett uten bruk av bankkort. Det takket være nyere teknologi. Med dette har det også dukket opp mange tilbydere av nettopp digital pengeoverføring. To av disse er Neteller og Skrill, som begge har vært … Les mer