Komplett Bank Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Komplett MasterCard kredittkort
Aldersgrense 20 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 24.2%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 0
Uttak utenlands Kr 0 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Komplett Bank Kredittkort leveres som et MasterCard og har mange fordeler forsikringer, og inntil 100.000 kroner i maksimum kreditt. Passer bra til hverdagsbruk og er et kredittkort, som får høye rangeringer på diverse kredittkorttester. Med Komplett Bank Kredittkort er du godt dekket inn på reisen og her hjemme, og du har nok av rabatter å velge mellom. Det hjelper godt på, at Komplett Bank også driver en av Norges største nettbutikker innen detaljhandel, og naturlig nok vil dette gjenspeiles i fordelene du får.

Kredittrammen går så lavt ned som 5.000 kroner, noe som gir deg veldig stor fleksibilitet, om du vil ha flere kredittkort, og det er et kort som nok vil passe til så vel studenter som godt voksne pensjonister – og alle midt imellom. Dette er et nemlig et allsidig kort, som til en viss grad gir deg størst fordeler om du bruker kortet der Komplett ellers har eierinteresser, men du får greie rabatter og andre bonusordninger der du ellers bruker kortet.

Komplett MasterCard – krav til søker

Når du sender inn en søknad til Komplett bank vil de foreta en kredittvurdering av deg. Her vil alle offentlige opplysninger gjennomgås samt de du selv sender inn. Deretter vil eventuelt søknaden godkjennes før du får kredittkortet tilsendt via post.

Du skal være minst 20 år og du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger. Dette er generelle krav som gjelder alle.

Videre, er det også myndighetskravene som gjelder alle usikrede lån. Dette vil si, at du ikke kan ha en gjeld som tilsvarer fem ganger den årlige bruttoinntekten din. Økonomien din skal, i tillegg, være såpass robust at du klarer en renteøkning på fem prosentpoeng.

Fordeler og rabatter med Komplett MasterCard

Komplett Bank MasterCard har flere fordeler, som shopping, forsikringer, betalingsutsettelse og større for diverse online betalingsløsninger (ApplePay og GooglePay).

Du får 4% i bonus på alt du handler på nettbutikkene Komplett.no og Blush.no. Førstnevnte er i all hovedsak en elektronikkbutikk med stort fokus på datamaskiner, mens Blush er en nettbutikk som selger sminke og andre skjønnhetsprodukter. Det er nok et strategisk valg, at du får rabatt på begge, og ikke konsekvent kun en av dem, fordi det gjør kredittkortet et par hakk mer folkelig og relevant for flere. Canica AS har store eierandeler i Komplettgruppen og Blush, som også forklarer hvorfor det er nettopp her du får rabatter.

Men det er ikke bare der du får rabatter. Med dette kredittkortet får du også 2% bonus på absolutt all netthandel. Hver forhandler har en egen bransjekode, som automatisk vil gjøre du får denne rabatten. På alle andre kjøp, uansett hva det er, så får du 1% i bonus.

Bonuspengene kan du bruke på nevnte Komplett nettbutikken, men du har også muligheten til å ta ut pengene i kontanter, om ønskelig.

Flere forsikringer inkludert

Inkludert i kortet vil du ha flere forsikringer, som gir deg en tryggere hverdag – i hvert fall økonomisk sett. Du får en reiseforsikring, avbestillingsforsikring og en ID tyveriforsikring.

Reiseforsikringen er levert av Gouda, som er en velkjent aktør innen denne typen forsikringer, men også andre kredittkort. Eksempelvis har Credits Gold også en reiseforsikring levert av Gouda. Denne dekker inn forsinket bagasje, tyveri, tap av kontanter, reisedokumenter og mye mer. Egenandelsforsikring hvis det skjer en ulykke med leiebilen og reiseulykke tas også med.

Avbestillingsforsikringen dekker inn inntil 300.000 kroner, og dekker både deg og reisefølget, sammen med diverse dekninger på grunn av forsinkelser. Alt i alt en meget omfattende forsikring, som dekker inn det meste.

Blir identiteten din stjålet, er du forsikret med dette kredittkortet. Samarbeidende forsikringsselskap er BNP Paribas – en kjent aktør i dette segmentet. ID-tyveriforsikringen gjør du får dekket inn eventuelle kostnader, som kan inkludere juridisk bistand og rådgivning.

En kjøsforsikring får du attpåtil inkludert. Denne dekker deg inn i 90 dager, etter at du har foretatt et kjøp, om du skulle bli utsatt for tyveri eller hvis varen blir skadet under frakt. Denne dekker inntil 25.000 kroner per gang, og høyest 50.000 kroner totalt.

Som du ser, er det mange forsikringer inkludert, og enkeltvis kan disse koste noen hundre kroner ekstra i måneden.

Veldig lang betalingsutsettelse!

En av de store fordelene med Komplett Bank Kredittkort, er at du kan utsette betalingen i hele 9 måneder. Dette gir deg en fantastisk fleksibilitet og gir deg nok av tid til å få betalt ned utestående kreditt.

Det er selvfølgelig anbefalt å få betalt ned så fort som mulig, fordi det løper renter i hele perioden (minus de 45 rentefrie dagene) og det koster ekstra hver måned. Utover dette gir en betalingsutsettelse en fleksibel hverdag hvor du kan planlegge etter økonomisk råderom.

Rentefrie dager som gir fleksibilitet

De fleste kredittkort i markedet i dag har rentefrie dager, og dette er ikke noe nytt, men det er like fullt en fordel med Komplett sitt kredittkort. Du vil ha 45 dager, fra kjøpstidspunkt, til det begynner å løpe renter på benyttet kreditt. Er du flink til å betale for deg innenfor denne perioden, er dette i prinsippet en gratis kreditt (såfremt det ikke er andre gebyrer) og en av fordelene med kredittkort generelt. I tillegg slipper du gebyrer på minibankuttak både her hjemme og i utlandet. Det eneste du skal påregne er et valutapåslag på 1.75%.

Komplett Bank – forbrukslån og kredittkort

Komplett Bank, som står bak Komplett MasterCard, tilbyr også forbrukslån til privatpersoner. I tillegg finner du diverse forsikringer, handlekonto, refinansiering og spareproduker, i utvalget av banktjenester de har å tilby. En moderne bank, som egentlig bare mangler å tilby lønnskonto og boliglån, for å være helt komplett – men det vil ikke overraske om dette også kommer på et tidspunkt. Komplett Bank er en av bankene med størst vekst, noe som kan forklares med den store tilstedeværelsen flaggskipet Komplettgruppen ellers har på det norske markedet for netthandel

Komplett Kredittkort understøtter også kontaktløs betaling og digitale lommebøker.

Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Søk her

Tre situasjoner der det kan være lurt å ta opp lån uten sikkerhet

ta opp lån uten sikkerhet

I noen situasjoner kan det være nødvendig og lurt å ta opp et lån uten sikkerhet. Dette kan for eksempel være hvis du plutselig trenger penger til en ny vaskemaskin eller andre uforutsette utgifter. Før du tar opp et slikt lån er det imidlertid svært viktig å være sikker på at du kan betjene det. Ta kun opp lån uten sikkerhet hvis du har fast inntekt og økonomi til å … Les mer

Er det verdt det å kjøpe en elbil?

Er det verdt det å kjøpe en elbil?

Elbiler blir mer og mer populære, ettersom folk blir mer bevisste på fordelene de tilbyr. Men er det verdt det å kjøpe en elbil? Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert kjørevanene dine og kostnadene for elektriske kjøretøy sammenlignet med tradisjonelle bensindrevne biler. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på fordeler og ulemper med elbiler. Slik kan du ta en informert avgjørelse om du skal investere i en … Les mer

Få lån raskt med ny teknologi

Få lån raskt med ny teknologi

Vi alle har gode og dårlig tider så lenge vi lever. Det er ingen mennesker som går gjennom livet uten å oppleve både oppturer og nedturer, uansett hvilke klasse man tilhører. Både fattige, folk med vanlig økonomi og rike opplever dette. Eneste som skiller de rike menneskene fra de vanlige og de fattige, er at de stort sett ikke trenger å oppleve økonomiske nedturer like mange ganger. Men til gjengjeld … Les mer

Internett – en moderne gullgruve?

Internett – en moderne gullgruve?

Drømmen om rikdom har eksistert i mennesker siden tidenes morgen, og da gjerne å bli rik på kort tid. Det er ikke mer enn den ene, unike ideen som skal til, som kan føre til et produkt eller en tjeneste alle vil ha. Selv om de fleste som leter etter snarveien til rikdom feiler, finnes det uendelige muligheter for å tjene penger på internett – og mange har lykkes. Siden … Les mer

Kryptovaluta – framtidens betalingsmiddel?

kryptovaluta etherum bitcoin

Konseptet om å bruke penger som byttemiddel har eksistert i tusenvis av år. Selv om ideen med valuta i seg selv er ganske genial, og gjorde kjøp og salg veldig enkelt, er det smått utrolig at hele verden sakte, men sikkert ble enige om å bruke penger som betalingsmiddel – myntene og sedlene i seg selv har jo nesten ingen verdi. Derfor er det enda mer smått utrolig at kryptovaluta … Les mer

God personlig økonomi

God personlig økonomi

Personlig økonomi er aktuelt for oss alle, uansett hvor mye tid og krefter man velger å legge på det. For noen kommer en god personlig økonomi helt naturlig, og regnskapet går knirkefritt opp uten at de engang behøver å tenke på hva de bruker pengene på. For andre er det en evig kamp, der inntektene så vidt dekker utgiftene fra måned til måned. Økonomi er ikke bare lett, og det … Les mer

Invester og tjen penger på nett

Invester og tjen penger på nett

Når det kommer til investeringsverdenen, er du sannsynligvis ute etter å tjene penger raskt eller spare til fremtiden. Noen ganger innen samme dag. Selv om det kan være vanskelig å finne disse investeringene, er det noen andre alternativer hvis du vil tjene penger daglig. Når du investerer pengene dine, er det viktig å vurdere risikoen som er involvert, spesielt for noen av de mer spekulative investeringsstrategiene. Du bør også vurdere … Les mer

Sånn finner du det riktige lånet

finne beste lån

Det å ta opp et lån er ikke noen liten beslutning, og det å ha realistiske mål, og et budsjett som både har rom for drømmer og en hverdag full av alt det som virkelig betyr noe, er veien frem. Her får du vite litt mer om hvordan du finner frem til det lånet som potensielt er riktig for deg. Sett opp et budsjett Noe av det aller første man … Les mer

Hvorfor kjøpe ethereum?

kjøpe ethereum

Det er ikke bare Bitcoin som man kan spekulere på. Siden Bitcoin så dagen lys i 2008-2009, har det blitt opprettet mange flere kryptovalutaer som er lik BTC. Hadde man investert bare $ 5000 i Ethereum i begynnelsen av året, ville investeringen vært verdt mer enn $ 22.360 fra 28. august. Navnet på nettverket går langt utover riket for å gjøre en-dimensjonale pengeoverføringer som Bitcoin eller til og med smarte … Les mer

Hvordan Betale Ned på Lånet Hvis Fristene Går?

Nesten alle voksne står overfor en situasjon når du trenger å ta et lån. Dessverre blir lånet ikke alltid nedbetalt i tide. Hvis løpetiden er utløpt, er det enda vanskeligere å betale ned gjelden på grunn av den høye renten. Noen er desperate i slike tilfeller, andre leter etter en mulighet til raskt å tjene og betale tilbake lånet. Gjeldshandlingsplan Til å begynne med bør du finne ut det eksakte … Les mer