Komplett Bank Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Aldersgrense 20 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 24.2%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 0
Uttak utenlands Kr 0 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Komplett Bank Kredittkort leveres som et MasterCard og har mange fordeler forsikringer, og inntil 100.000 kroner i maksimum kreditt. Passer bra til hverdagsbruk og er et kredittkort, som får høye rangeringer på diverse kredittkorttester. Med Komplett Bank Kredittkort er du godt dekket inn på reisen og her hjemme, og du har nok av rabatter å velge mellom. Det hjelper godt på, at Komplett Bank også driver en av Norges største nettbutikker innen detaljhandel, og naturlig nok vil dette gjenspeiles i fordelene du får.

Kredittrammen går så lavt ned som 5.000 kroner, noe som gir deg veldig stor fleksibilitet, om du vil ha flere kredittkort, og det er et kort som nok vil passe til så vel studenter som godt voksne pensjonister – og alle midt imellom. Dette er et nemlig et allsidig kort, som til en viss grad gir deg størst fordeler om du bruker kortet der Komplett ellers har eierinteresser, men du får greie rabatter og andre bonusordninger der du ellers bruker kortet.

Komplett MasterCard – krav til søker

Når du sender inn en søknad til Komplett bank vil de foreta en kredittvurdering av deg. Her vil alle offentlige opplysninger gjennomgås samt de du selv sender inn. Deretter vil eventuelt søknaden godkjennes før du får kredittkortet tilsendt via post.

Du skal være minst 20 år og du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger. Dette er generelle krav som gjelder alle.

Videre, er det også myndighetskravene som gjelder alle usikrede lån. Dette vil si, at du ikke kan ha en gjeld som tilsvarer fem ganger den årlige bruttoinntekten din. Økonomien din skal, i tillegg, være såpass robust at du klarer en renteøkning på fem prosentpoeng.

Fordeler og rabatter med Komplett MasterCard

Komplett Bank MasterCard har flere fordeler, som shopping, forsikringer, betalingsutsettelse og større for diverse online betalingsløsninger (ApplePay og GooglePay).

Du får 4% i bonus på alt du handler på nettbutikkene Komplett.no og Blush.no. Førstnevnte er i all hovedsak en elektronikkbutikk med stort fokus på datamaskiner, mens Blush er en nettbutikk som selger sminke og andre skjønnhetsprodukter. Det er nok et strategisk valg, at du får rabatt på begge, og ikke konsekvent kun en av dem, fordi det gjør kredittkortet et par hakk mer folkelig og relevant for flere. Canica AS har store eierandeler i Komplettgruppen og Blush, som også forklarer hvorfor det er nettopp her du får rabatter.

Men det er ikke bare der du får rabatter. Med dette kredittkortet får du også 2% bonus på absolutt all netthandel. Hver forhandler har en egen bransjekode, som automatisk vil gjøre du får denne rabatten. På alle andre kjøp, uansett hva det er, så får du 1% i bonus.

Bonuspengene kan du bruke på nevnte Komplett nettbutikken, men du har også muligheten til å ta ut pengene i kontanter, om ønskelig.

Flere forsikringer inkludert

Inkludert i kortet vil du ha flere forsikringer, som gir deg en tryggere hverdag – i hvert fall økonomisk sett. Du får en reiseforsikring, avbestillingsforsikring og en ID tyveriforsikring.

Reiseforsikringen er levert av Gouda, som er en velkjent aktør innen denne typen forsikringer, men også andre kredittkort. Eksempelvis har Credits Gold også en reiseforsikring levert av Gouda. Denne dekker inn forsinket bagasje, tyveri, tap av kontanter, reisedokumenter og mye mer. Egenandelsforsikring hvis det skjer en ulykke med leiebilen og reiseulykke tas også med.

Avbestillingsforsikringen dekker inn inntil 300.000 kroner, og dekker både deg og reisefølget, sammen med diverse dekninger på grunn av forsinkelser. Alt i alt en meget omfattende forsikring, som dekker inn det meste.

Blir identiteten din stjålet, er du forsikret med dette kredittkortet. Samarbeidende forsikringsselskap er BNP Paribas – en kjent aktør i dette segmentet. ID-tyveriforsikringen gjør du får dekket inn eventuelle kostnader, som kan inkludere juridisk bistand og rådgivning.

En kjøsforsikring får du attpåtil inkludert. Denne dekker deg inn i 90 dager, etter at du har foretatt et kjøp, om du skulle bli utsatt for tyveri eller hvis varen blir skadet under frakt. Denne dekker inntil 25.000 kroner per gang, og høyest 50.000 kroner totalt.

Som du ser, er det mange forsikringer inkludert, og enkeltvis kan disse koste noen hundre kroner ekstra i måneden.

Veldig lang betalingsutsettelse!

En av de store fordelene med Komplett Bank Kredittkort, er at du kan utsette betalingen i hele 9 måneder. Dette gir deg en fantastisk fleksibilitet og gir deg nok av tid til å få betalt ned utestående kreditt.

Det er selvfølgelig anbefalt å få betalt ned så fort som mulig, fordi det løper renter i hele perioden (minus de 45 rentefrie dagene) og det koster ekstra hver måned. Utover dette gir en betalingsutsettelse en fleksibel hverdag hvor du kan planlegge etter økonomisk råderom.

Rentefrie dager som gir fleksibilitet

De fleste kredittkort i markedet i dag har rentefrie dager, og dette er ikke noe nytt, men det er like fullt en fordel med Komplett sitt kredittkort. Du vil ha 45 dager, fra kjøpstidspunkt, til det begynner å løpe renter på benyttet kreditt. Er du flink til å betale for deg innenfor denne perioden, er dette i prinsippet en gratis kreditt (såfremt det ikke er andre gebyrer) og en av fordelene med kredittkort generelt. I tillegg slipper du gebyrer på minibankuttak både her hjemme og i utlandet. Det eneste du skal påregne er et valutapåslag på 1.75%.

Komplett Bank – forbrukslån og kredittkort

Komplett Bank, som står bak Komplett MasterCard, tilbyr også forbrukslån til privatpersoner. I tillegg finner du diverse forsikringer, handlekonto, refinansiering og spareproduker, i utvalget av banktjenester de har å tilby. En moderne bank, som egentlig bare mangler å tilby lønnskonto og boliglån, for å være helt komplett – men det vil ikke overraske om dette også kommer på et tidspunkt. Komplett Bank er en av bankene med størst vekst, noe som kan forklares med den store tilstedeværelsen flaggskipet Komplettgruppen ellers har på det norske markedet for netthandel

Komplett Kredittkort understøtter også kontaktløs betaling og digitale lommebøker.

Eff.rente 24,2%, 12 000,- o/12 mnd. kostnad: 1 468, totalt: 13 468.

Søk her

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer

Ute etter fine malerier til hjemmet?

Noen ganger er det ingen tvil om at man vil ha det litt finere hjemme. Hva man velger og hvordan man gjør det avhenger naturligvis litt på hva slags smak man har, og hva man spesifikt er ute etter. Et hjem kan innredes på flere forskjellige måter, og det er jo sånn at det avhenger av fantasien, og hva man klarer å se for seg. Små innredningsdetaljer kan utgjøre en … Les mer

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer

Låne penger av långivere

Det er mange långivere i Norge hvor du kan låne penger, enten det er til rent forbruk, en reise til utlandet,  eller kanskje det er en bil du ønsker deg. Mulighetene er mange, og det er ikke alltid like lett å vite hvor du finner beste renter og vilkår. Bankene konkurrerer om kundene med det er ikke alle som er like konkurranse bevisste – gode eksempler på dette er de … Les mer

Hva vil nedbetalingstid ha å si for kostnaden?

Når du låner penger, er det definitivt lurt å se på hvor lang nedbetalingstid du skal ha. Ofte, når lengden på lånet skal bestemmes, er det alt for lett å tenke du skal ha rom i økonomien ellers også. dette er selvfølgelig en faktor, og betyr mye for mange, men da er det kanskje ikke så lurt å låne heller, om du må ha lengst mulig nedbetalingstid for å betjene … Les mer

Når er det fornuftig å låne penger?

Du skal ikke alltid ta like lett på å låne penger. Spesielt i disse dager, er økonomien generelt presset i mange husstander, og da er det ofte lett å tenke et forbrukslån er en lett løsning. Ja, noen ganger gir det mening, men andre ganger kan det være lurt å tenke seg om to ganger før du underskriver en lånesøknad og forplikter deg til å betale renter og avdrag, over … Les mer

Har du spurt deg selv: sover jeg godt?

Det er et viktig spørsmål som de aller fleste bør stille seg, og det er det mange grunner til. For det å sove godt nok er en utrolig viktig del av livet, ikke fordi vi er så glade i å sove nødvendigvis, men mer fordi det gir bedre forutsetninger for dagen framfor deg. Bare tenk på en av de dagene som du har våknet uthvilt og klar for dagen. Tenk … Les mer

Refinansiering av forbrukslån

Forbrukslån er et type lån for enkeltpersoner der det er mulig å bruke beløpet akkurat som du vil. Ofte vil man ta opp et forbrukslån for å finansiere forbruk, som for eksempel en ferietur eller ny oppvaskmaskin. Innenfor lånekategorien forbrukslån er det flere underkategorier som ligner på de andre forbrukslånene, men med varierende vilkår. Mange mennesker har flere forbrukslån, og da kan det være en god idé å få til … Les mer

Alternativer til å låne penger

Selv om det kan være fristende å låne penger, er det ikke sikkert det er nødvendig. Dette utgangspunktet er helt individuelt, men det kan ikke være tvil om at noen ganger låner vi mer enn vi strengt tatt har behov for – derav navnet forbrukslån. I denne artikkelen skal vi se på andre måter du kan få en mer romslig økonomi på, som ikke innebærer du behøver å låne – … Les mer

Tenker du på å renovere badet?

Om du gjør det kan vi ikke akkurat klandre deg. Det er alltid noe forfriskende og fint med et nytt bad. Du har kanskje vært gjest hos noen som har hatt et flott bad og tenkt deg noen misunnelige tanker. Kanskje var det innredningen, eller muligens størrelsen. Størrelsen er dog ikke noe man kan gjøre så mye med, med mindre man går inn for en skikkelig overhaling. Men innredningen og … Les mer