Manchester United Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Aldersgrense 20 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 24.6%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 40
Uttak utenlands Kr 40 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Manchester United VISA kredittkort, er kortet for hardbarka supportere. Du får rabatter til kamper på Old Trafford, og det er nok av fordeler når du først er i Manchester. Inkludert i kortet er også en reiseforsikring – mer perfekt kan det ikke bli.

Dette er et kredittkort for spesielt interesserte, ingen tvil om det, og vi vil heller anbefale andre kredittkort, om du ikke regner med å reise over dammen på fotballkamp med det første. Til det er fordelene alt for snevre. På den andre siden, om du er en ihuga supporter skal du lete lenge etter et kredittkort som er like skreddersydd som dette. Manchester Uniteds VISA kan du videre bruke i hele verden og kredittkortet er unikt i sitt slag – i hvert fall her hjemme i Norge.

Du kan få en kreditt fra så lavt som 10.000 kroner og helt opp til 100.000 kroner, noe som gjør Manchester United kredittkort til et fleksibelt valg og genet som et tilleggskort.

Krav til søker

Eneste krav er at du kan navnet på spilleren som scoret mål i siste øyeblikk, når Manchester United spilte mot Benfica i Europacupen 1968, og sørget for at de røde djevlene stakk av med seieren. Neida, kravene er nok av en helt annen art – men kan du svaret? Det er selvfølgelig legendariske George Best!

De riktige kravene er:

  • Minste alder til søker er 20 år.
  • Ingen krav til inntekt.
  • Ingen betalingsanmerkninger.
  • Du må være norsk statsborger.
  • Ikke ha gjeld som overstiger 5 ganger bruttoinntekt.
  • Tåle en renteøkning på 5%.

Dette er forholdsvis enkle krav, og så lenge du oppfyller alle, er det bare å sende inn en søknad. Søknadsprosessen krever du har BankID.

Manchester United VISA fordeler

Det store salgsargumentet er fordelene du får med Manchester United VISA kredittkort. Forsikringene kan du lese mer om i neste punkt, men disse er også inkludert i fordelene. Utover forsikringer får du flust av rabatter, som vil gjøre en eventuell fotballreise mye billigere, og er ikke forbeholdt opplevelsen på stadion alene.

Du får blant annet rabatter på Megastore, Red Cafe, Old Trafford og diverse guidede turer samt museet tilknyttet stadion. Videre får du rabatt på medlemskap i supporterklubben og enda mer rabatt på den offisielle nettbutikken til Manchester United – United Direct.

Rabattene varierer etter hvor og hva, men ligger på 10-20% og er det rabatter i Manchester så må du vise frem kortet for at rabatten skal gjelde.

Det er også mulig å få avslag i prisen på billetter, men dette får du også gjennom supporterklubben. Det skal ikke mye fantasi til, for å forstå at du kan spare mange penger her, om du er en flittig supporter, som reiser ofte og mye på kamp i England.

I tillegg er det ganske kult å kunne vifte med sitt eget Manchester United kredittkort – det er ingen tvil om hvem du heier på i hvert fall!

Reise- og avbestillingsforsikring samt andre forsikringer er inkludert

Gode nyheter for de som pakker kofferten, Med Manchester United VISA får du blant annet reiseforsikring inkludert. Samme gjelder for en avbestillingsforsikring, som kan være nyttig om du av ulike årsaker blir nødt til å avbestille en dyr fotballtur. Og det er mange flere forsikringen som kan fås mot betaling.

Reiseforsikringen dekker inntil 3.000.000 i reiseansvar, 4.000 kroner for forsinket bagasje, 400.000 kroner for skadetilfelle på grunn av invaliditet og død – så du er godt dekket inn med denne reiseforsikringen. Videre vil avbestillingsforsikringen dekke inn inntil 40.000 kroner. Verd å merke, at reisen ikke kan overstige 21 dager og du må betale minst halvparten av reiseutgiftene med Manchester United Kredittkort, for at forsikringen skal gjelde.

Leier du bil på reisen vil du også få dekke inn eventuell egenandel ved ulykke. Denne forsikringen forutsetter at du har betalt hele leieforholdet med kortet.

Det er også noen forsikringer du kan ha mot en månedlig kostnad. Dette er ID-tyveriforsikring, advokatforsikring, helseforsikring og betalingsforsikring.

Forsikringene leveres av Codan Forsikring, HELP Forsikring, If Skadeforsikring og CNP Santander Insurance.

Eksepsjonelt kredittkort

Manchester United VISA er et eksepsjonelt kredittkort. Det er vel kun en enkelt eller to i Norge, som er i samme kategori, men neppe noen som kan tilby et like komplett kredittkort innenfor fotball-kredittkort.

Som nevnt innledningsvis: er du en supporter, reiser ofte på kamp og interesserer deg for fotballaget Manchester United, er det kun dette kredittkortet som gjelder. Vi vil si, det nok passer best som tilleggskort, fordi fordelene er begrenset til fotballaget og kretser rundt det, men du får også en skreddersydd pakke her.

Kredittkortfordelene er ganske gjennomtenkte også, siden du får muligheten til å få alle forsikringene med på kjøpet eler mot en månedlig kostnad. Advokatforsikringen koster eksempelvis 169 kroner per måned, mens betalingsforsikringen koster 1% av utestående beløp – smuler i forhold til tryggheten du får.

Intet årsgebyr i utgangspunktet

Manchester United VISA kredittkort er i utgangspunktet gratis å inneha siden det ikke er årsgebyr. Bruker du ikke kortet i løpet av en 12-måneders periode, vil det løpe et gebyr på 149 kroner, som vil trekkes løpende, men er ikke en kostnad om du benytter kortet en gang iblant i denne perioden.

Dy vil også ha inntil 50 dager rentefri kreditt, som gor deg en viss grad av fleksibilitet. Så lenge du ikke overtrekker kredittgrensen og får utnyttet rentefriheten, er Manchester-kortet et godt alternativ, som klarer seg bra prismessig, i forhold til andre kredittkort på markedet.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank står i kulissene her. De har tilbyr også andre kredittkort, billån, refinansiering, kontokreditt, forbrukslån og diverse andre former for usikret kreditt.

Santander er en godt kjent bank, både her hjemme og i utlandet, og er en bank som har fått godt fotfeste innenfor kredittkort og forbrukslån. Videre, tilbyr de spareprodukter og forsikringer. Dette er kanskje den mest komplette banken innfor dette segmentet, og er jo for så vidt det i utlandet (særs Spania) hvor du finner fysiske filialer også. I Norge har de kontorlokaler på Lysaker og driver banktjenester på nett.

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Søk her

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer

Ute etter fine malerier til hjemmet?

Noen ganger er det ingen tvil om at man vil ha det litt finere hjemme. Hva man velger og hvordan man gjør det avhenger naturligvis litt på hva slags smak man har, og hva man spesifikt er ute etter. Et hjem kan innredes på flere forskjellige måter, og det er jo sånn at det avhenger av fantasien, og hva man klarer å se for seg. Små innredningsdetaljer kan utgjøre en … Les mer

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer

Låne penger av långivere

Det er mange långivere i Norge hvor du kan låne penger, enten det er til rent forbruk, en reise til utlandet,  eller kanskje det er en bil du ønsker deg. Mulighetene er mange, og det er ikke alltid like lett å vite hvor du finner beste renter og vilkår. Bankene konkurrerer om kundene med det er ikke alle som er like konkurranse bevisste – gode eksempler på dette er de … Les mer

Hva vil nedbetalingstid ha å si for kostnaden?

Når du låner penger, er det definitivt lurt å se på hvor lang nedbetalingstid du skal ha. Ofte, når lengden på lånet skal bestemmes, er det alt for lett å tenke du skal ha rom i økonomien ellers også. dette er selvfølgelig en faktor, og betyr mye for mange, men da er det kanskje ikke så lurt å låne heller, om du må ha lengst mulig nedbetalingstid for å betjene … Les mer

Når er det fornuftig å låne penger?

Du skal ikke alltid ta like lett på å låne penger. Spesielt i disse dager, er økonomien generelt presset i mange husstander, og da er det ofte lett å tenke et forbrukslån er en lett løsning. Ja, noen ganger gir det mening, men andre ganger kan det være lurt å tenke seg om to ganger før du underskriver en lånesøknad og forplikter deg til å betale renter og avdrag, over … Les mer

Har du spurt deg selv: sover jeg godt?

Det er et viktig spørsmål som de aller fleste bør stille seg, og det er det mange grunner til. For det å sove godt nok er en utrolig viktig del av livet, ikke fordi vi er så glade i å sove nødvendigvis, men mer fordi det gir bedre forutsetninger for dagen framfor deg. Bare tenk på en av de dagene som du har våknet uthvilt og klar for dagen. Tenk … Les mer

Refinansiering av forbrukslån

Forbrukslån er et type lån for enkeltpersoner der det er mulig å bruke beløpet akkurat som du vil. Ofte vil man ta opp et forbrukslån for å finansiere forbruk, som for eksempel en ferietur eller ny oppvaskmaskin. Innenfor lånekategorien forbrukslån er det flere underkategorier som ligner på de andre forbrukslånene, men med varierende vilkår. Mange mennesker har flere forbrukslån, og da kan det være en god idé å få til … Les mer

Alternativer til å låne penger

Selv om det kan være fristende å låne penger, er det ikke sikkert det er nødvendig. Dette utgangspunktet er helt individuelt, men det kan ikke være tvil om at noen ganger låner vi mer enn vi strengt tatt har behov for – derav navnet forbrukslån. I denne artikkelen skal vi se på andre måter du kan få en mer romslig økonomi på, som ikke innebærer du behøver å låne – … Les mer

Tenker du på å renovere badet?

Om du gjør det kan vi ikke akkurat klandre deg. Det er alltid noe forfriskende og fint med et nytt bad. Du har kanskje vært gjest hos noen som har hatt et flott bad og tenkt deg noen misunnelige tanker. Kanskje var det innredningen, eller muligens størrelsen. Størrelsen er dog ikke noe man kan gjøre så mye med, med mindre man går inn for en skikkelig overhaling. Men innredningen og … Les mer