Manchester United Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Manchester United Visa
Aldersgrense 20 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 24.6%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 40
Uttak utenlands Kr 40 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Manchester United VISA kredittkort, er kortet for hardbarka supportere. Du får rabatter til kamper på Old Trafford, og det er nok av fordeler når du først er i Manchester. Inkludert i kortet er også en reiseforsikring – mer perfekt kan det ikke bli.

Dette er et kredittkort for spesielt interesserte, ingen tvil om det, og vi vil heller anbefale andre kredittkort, om du ikke regner med å reise over dammen på fotballkamp med det første. Til det er fordelene alt for snevre. På den andre siden, om du er en ihuga supporter skal du lete lenge etter et kredittkort som er like skreddersydd som dette. Manchester Uniteds VISA kan du videre bruke i hele verden og kredittkortet er unikt i sitt slag – i hvert fall her hjemme i Norge.

Du kan få en kreditt fra så lavt som 10.000 kroner og helt opp til 100.000 kroner, noe som gjør Manchester United kredittkort til et fleksibelt valg og genet som et tilleggskort.

Krav til søker

Eneste krav er at du kan navnet på spilleren som scoret mål i siste øyeblikk, når Manchester United spilte mot Benfica i Europacupen 1968, og sørget for at de røde djevlene stakk av med seieren. Neida, kravene er nok av en helt annen art – men kan du svaret? Det er selvfølgelig legendariske George Best!

De riktige kravene er:

  • Minste alder til søker er 20 år.
  • Ingen krav til inntekt.
  • Ingen betalingsanmerkninger.
  • Du må være norsk statsborger.
  • Ikke ha gjeld som overstiger 5 ganger bruttoinntekt.
  • Tåle en renteøkning på 5%.

Dette er forholdsvis enkle krav, og så lenge du oppfyller alle, er det bare å sende inn en søknad. Søknadsprosessen krever du har BankID.

Manchester United VISA fordeler

Det store salgsargumentet er fordelene du får med Manchester United VISA kredittkort. Forsikringene kan du lese mer om i neste punkt, men disse er også inkludert i fordelene. Utover forsikringer får du flust av rabatter, som vil gjøre en eventuell fotballreise mye billigere, og er ikke forbeholdt opplevelsen på stadion alene.

Du får blant annet rabatter på Megastore, Red Cafe, Old Trafford og diverse guidede turer samt museet tilknyttet stadion. Videre får du rabatt på medlemskap i supporterklubben og enda mer rabatt på den offisielle nettbutikken til Manchester United – United Direct.

Rabattene varierer etter hvor og hva, men ligger på 10-20% og er det rabatter i Manchester så må du vise frem kortet for at rabatten skal gjelde.

Det er også mulig å få avslag i prisen på billetter, men dette får du også gjennom supporterklubben. Det skal ikke mye fantasi til, for å forstå at du kan spare mange penger her, om du er en flittig supporter, som reiser ofte og mye på kamp i England.

I tillegg er det ganske kult å kunne vifte med sitt eget Manchester United kredittkort – det er ingen tvil om hvem du heier på i hvert fall!

Reise- og avbestillingsforsikring samt andre forsikringer er inkludert

Gode nyheter for de som pakker kofferten, Med Manchester United VISA får du blant annet reiseforsikring inkludert. Samme gjelder for en avbestillingsforsikring, som kan være nyttig om du av ulike årsaker blir nødt til å avbestille en dyr fotballtur. Og det er mange flere forsikringen som kan fås mot betaling.

Reiseforsikringen dekker inntil 3.000.000 i reiseansvar, 4.000 kroner for forsinket bagasje, 400.000 kroner for skadetilfelle på grunn av invaliditet og død – så du er godt dekket inn med denne reiseforsikringen. Videre vil avbestillingsforsikringen dekke inn inntil 40.000 kroner. Verd å merke, at reisen ikke kan overstige 21 dager og du må betale minst halvparten av reiseutgiftene med Manchester United Kredittkort, for at forsikringen skal gjelde.

Leier du bil på reisen vil du også få dekke inn eventuell egenandel ved ulykke. Denne forsikringen forutsetter at du har betalt hele leieforholdet med kortet.

Det er også noen forsikringer du kan ha mot en månedlig kostnad. Dette er ID-tyveriforsikring, advokatforsikring, helseforsikring og betalingsforsikring.

Forsikringene leveres av Codan Forsikring, HELP Forsikring, If Skadeforsikring og CNP Santander Insurance.

Eksepsjonelt kredittkort

Manchester United VISA er et eksepsjonelt kredittkort. Det er vel kun en enkelt eller to i Norge, som er i samme kategori, men neppe noen som kan tilby et like komplett kredittkort innenfor fotball-kredittkort.

Som nevnt innledningsvis: er du en supporter, reiser ofte på kamp og interesserer deg for fotballaget Manchester United, er det kun dette kredittkortet som gjelder. Vi vil si, det nok passer best som tilleggskort, fordi fordelene er begrenset til fotballaget og kretser rundt det, men du får også en skreddersydd pakke her.

Kredittkortfordelene er ganske gjennomtenkte også, siden du får muligheten til å få alle forsikringene med på kjøpet eler mot en månedlig kostnad. Advokatforsikringen koster eksempelvis 169 kroner per måned, mens betalingsforsikringen koster 1% av utestående beløp – smuler i forhold til tryggheten du får.

Intet årsgebyr i utgangspunktet

Manchester United VISA kredittkort er i utgangspunktet gratis å inneha siden det ikke er årsgebyr. Bruker du ikke kortet i løpet av en 12-måneders periode, vil det løpe et gebyr på 149 kroner, som vil trekkes løpende, men er ikke en kostnad om du benytter kortet en gang iblant i denne perioden.

Dy vil også ha inntil 50 dager rentefri kreditt, som gor deg en viss grad av fleksibilitet. Så lenge du ikke overtrekker kredittgrensen og får utnyttet rentefriheten, er Manchester-kortet et godt alternativ, som klarer seg bra prismessig, i forhold til andre kredittkort på markedet.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank står i kulissene her. De har tilbyr også andre kredittkort, billån, refinansiering, kontokreditt, forbrukslån og diverse andre former for usikret kreditt.

Santander er en godt kjent bank, både her hjemme og i utlandet, og er en bank som har fått godt fotfeste innenfor kredittkort og forbrukslån. Videre, tilbyr de spareprodukter og forsikringer. Dette er kanskje den mest komplette banken innfor dette segmentet, og er jo for så vidt det i utlandet (særs Spania) hvor du finner fysiske filialer også. I Norge har de kontorlokaler på Lysaker og driver banktjenester på nett.

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Søk her

Alt om betalingsalternativene på iGaming

Alt om betalingsalternativene på iGaming

Valget av betalingsalternativer for online gamblingleverandører som mobilebet er stort – men dessverre mister du raskt oversikten. I denne artikkelen forklarer vi de individuelle betalingsalternativene i iGaming. Hva er iGaming? IGaming er begrepet for å spille online spill. Noen tror at dette er en ny form for gambling ettersom flere og flere investerer penger i gambling. Andre ser det som et tidsfordriv eller et tidsfordriv. Faktisk er iGaming en blanding … Les mer

Tre situasjoner der det kan være lurt å ta opp lån uten sikkerhet

ta opp lån uten sikkerhet

I noen situasjoner kan det være nødvendig og lurt å ta opp et lån uten sikkerhet. Dette kan for eksempel være hvis du plutselig trenger penger til en ny vaskemaskin eller andre uforutsette utgifter. Før du tar opp et slikt lån er det imidlertid svært viktig å være sikker på at du kan betjene det. Ta kun opp lån uten sikkerhet hvis du har fast inntekt og økonomi til å … Les mer

Er det verdt det å kjøpe en elbil?

Er det verdt det å kjøpe en elbil?

Elbiler blir mer og mer populære, ettersom folk blir mer bevisste på fordelene de tilbyr. Men er det verdt det å kjøpe en elbil? Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert kjørevanene dine og kostnadene for elektriske kjøretøy sammenlignet med tradisjonelle bensindrevne biler. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på fordeler og ulemper med elbiler. Slik kan du ta en informert avgjørelse om du skal investere i en … Les mer

Få lån raskt med ny teknologi

Få lån raskt med ny teknologi

Vi alle har gode og dårlig tider så lenge vi lever. Det er ingen mennesker som går gjennom livet uten å oppleve både oppturer og nedturer, uansett hvilke klasse man tilhører. Både fattige, folk med vanlig økonomi og rike opplever dette. Eneste som skiller de rike menneskene fra de vanlige og de fattige, er at de stort sett ikke trenger å oppleve økonomiske nedturer like mange ganger. Men til gjengjeld … Les mer

Internett – en moderne gullgruve?

Internett – en moderne gullgruve?

Drømmen om rikdom har eksistert i mennesker siden tidenes morgen, og da gjerne å bli rik på kort tid. Det er ikke mer enn den ene, unike ideen som skal til, som kan føre til et produkt eller en tjeneste alle vil ha. Selv om de fleste som leter etter snarveien til rikdom feiler, finnes det uendelige muligheter for å tjene penger på internett – og mange har lykkes. Siden … Les mer

Kryptovaluta – framtidens betalingsmiddel?

kryptovaluta etherum bitcoin

Konseptet om å bruke penger som byttemiddel har eksistert i tusenvis av år. Selv om ideen med valuta i seg selv er ganske genial, og gjorde kjøp og salg veldig enkelt, er det smått utrolig at hele verden sakte, men sikkert ble enige om å bruke penger som betalingsmiddel – myntene og sedlene i seg selv har jo nesten ingen verdi. Derfor er det enda mer smått utrolig at kryptovaluta … Les mer

God personlig økonomi

God personlig økonomi

Personlig økonomi er aktuelt for oss alle, uansett hvor mye tid og krefter man velger å legge på det. For noen kommer en god personlig økonomi helt naturlig, og regnskapet går knirkefritt opp uten at de engang behøver å tenke på hva de bruker pengene på. For andre er det en evig kamp, der inntektene så vidt dekker utgiftene fra måned til måned. Økonomi er ikke bare lett, og det … Les mer

Invester og tjen penger på nett

Invester og tjen penger på nett

Når det kommer til investeringsverdenen, er du sannsynligvis ute etter å tjene penger raskt eller spare til fremtiden. Noen ganger innen samme dag. Selv om det kan være vanskelig å finne disse investeringene, er det noen andre alternativer hvis du vil tjene penger daglig. Når du investerer pengene dine, er det viktig å vurdere risikoen som er involvert, spesielt for noen av de mer spekulative investeringsstrategiene. Du bør også vurdere … Les mer

Sånn finner du det riktige lånet

finne beste lån

Det å ta opp et lån er ikke noen liten beslutning, og det å ha realistiske mål, og et budsjett som både har rom for drømmer og en hverdag full av alt det som virkelig betyr noe, er veien frem. Her får du vite litt mer om hvordan du finner frem til det lånet som potensielt er riktig for deg. Sett opp et budsjett Noe av det aller første man … Les mer

Hvorfor kjøpe ethereum?

kjøpe ethereum

Det er ikke bare Bitcoin som man kan spekulere på. Siden Bitcoin så dagen lys i 2008-2009, har det blitt opprettet mange flere kryptovalutaer som er lik BTC. Hadde man investert bare $ 5000 i Ethereum i begynnelsen av året, ville investeringen vært verdt mer enn $ 22.360 fra 28. august. Navnet på nettverket går langt utover riket for å gjøre en-dimensjonale pengeoverføringer som Bitcoin eller til og med smarte … Les mer