Manchester United Kredittkort

Søk her

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Manchester United Visa
Aldersgrense 20 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 24.6%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 40
Uttak utenlands Kr 40 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Manchester United VISA kredittkort, er kortet for hardbarka supportere. Du får rabatter til kamper på Old Trafford, og det er nok av fordeler når du først er i Manchester. Inkludert i kortet er også en reiseforsikring – mer perfekt kan det ikke bli.

Dette er et kredittkort for spesielt interesserte, ingen tvil om det, og vi vil heller anbefale andre kredittkort, om du ikke regner med å reise over dammen på fotballkamp med det første. Til det er fordelene alt for snevre. På den andre siden, om du er en ihuga supporter skal du lete lenge etter et kredittkort som er like skreddersydd som dette. Manchester Uniteds VISA kan du videre bruke i hele verden og kredittkortet er unikt i sitt slag – i hvert fall her hjemme i Norge.

Du kan få en kreditt fra så lavt som 10.000 kroner og helt opp til 100.000 kroner, noe som gjør Manchester United kredittkort til et fleksibelt valg og genet som et tilleggskort.

Krav til søker

Eneste krav er at du kan navnet på spilleren som scoret mål i siste øyeblikk, når Manchester United spilte mot Benfica i Europacupen 1968, og sørget for at de røde djevlene stakk av med seieren. Neida, kravene er nok av en helt annen art – men kan du svaret? Det er selvfølgelig legendariske George Best!

De riktige kravene er:

  • Minste alder til søker er 20 år.
  • Ingen krav til inntekt.
  • Ingen betalingsanmerkninger.
  • Du må være norsk statsborger.
  • Ikke ha gjeld som overstiger 5 ganger bruttoinntekt.
  • Tåle en renteøkning på 5%.

Dette er forholdsvis enkle krav, og så lenge du oppfyller alle, er det bare å sende inn en søknad. Søknadsprosessen krever du har BankID.

Manchester United VISA fordeler

Det store salgsargumentet er fordelene du får med Manchester United VISA kredittkort. Forsikringene kan du lese mer om i neste punkt, men disse er også inkludert i fordelene. Utover forsikringer får du flust av rabatter, som vil gjøre en eventuell fotballreise mye billigere, og er ikke forbeholdt opplevelsen på stadion alene.

Du får blant annet rabatter på Megastore, Red Cafe, Old Trafford og diverse guidede turer samt museet tilknyttet stadion. Videre får du rabatt på medlemskap i supporterklubben og enda mer rabatt på den offisielle nettbutikken til Manchester United – United Direct.

Rabattene varierer etter hvor og hva, men ligger på 10-20% og er det rabatter i Manchester så må du vise frem kortet for at rabatten skal gjelde.

Det er også mulig å få avslag i prisen på billetter, men dette får du også gjennom supporterklubben. Det skal ikke mye fantasi til, for å forstå at du kan spare mange penger her, om du er en flittig supporter, som reiser ofte og mye på kamp i England.

I tillegg er det ganske kult å kunne vifte med sitt eget Manchester United kredittkort – det er ingen tvil om hvem du heier på i hvert fall!

Reise- og avbestillingsforsikring samt andre forsikringer er inkludert

Gode nyheter for de som pakker kofferten, Med Manchester United VISA får du blant annet reiseforsikring inkludert. Samme gjelder for en avbestillingsforsikring, som kan være nyttig om du av ulike årsaker blir nødt til å avbestille en dyr fotballtur. Og det er mange flere forsikringen som kan fås mot betaling.

Reiseforsikringen dekker inntil 3.000.000 i reiseansvar, 4.000 kroner for forsinket bagasje, 400.000 kroner for skadetilfelle på grunn av invaliditet og død – så du er godt dekket inn med denne reiseforsikringen. Videre vil avbestillingsforsikringen dekke inn inntil 40.000 kroner. Verd å merke, at reisen ikke kan overstige 21 dager og du må betale minst halvparten av reiseutgiftene med Manchester United Kredittkort, for at forsikringen skal gjelde.

Leier du bil på reisen vil du også få dekke inn eventuell egenandel ved ulykke. Denne forsikringen forutsetter at du har betalt hele leieforholdet med kortet.

Det er også noen forsikringer du kan ha mot en månedlig kostnad. Dette er ID-tyveriforsikring, advokatforsikring, helseforsikring og betalingsforsikring.

Forsikringene leveres av Codan Forsikring, HELP Forsikring, If Skadeforsikring og CNP Santander Insurance.

Eksepsjonelt kredittkort

Manchester United VISA er et eksepsjonelt kredittkort. Det er vel kun en enkelt eller to i Norge, som er i samme kategori, men neppe noen som kan tilby et like komplett kredittkort innenfor fotball-kredittkort.

Som nevnt innledningsvis: er du en supporter, reiser ofte på kamp og interesserer deg for fotballaget Manchester United, er det kun dette kredittkortet som gjelder. Vi vil si, det nok passer best som tilleggskort, fordi fordelene er begrenset til fotballaget og kretser rundt det, men du får også en skreddersydd pakke her.

Kredittkortfordelene er ganske gjennomtenkte også, siden du får muligheten til å få alle forsikringene med på kjøpet eler mot en månedlig kostnad. Advokatforsikringen koster eksempelvis 169 kroner per måned, mens betalingsforsikringen koster 1% av utestående beløp – smuler i forhold til tryggheten du får.

Intet årsgebyr i utgangspunktet

Manchester United VISA kredittkort er i utgangspunktet gratis å inneha siden det ikke er årsgebyr. Bruker du ikke kortet i løpet av en 12-måneders periode, vil det løpe et gebyr på 149 kroner, som vil trekkes løpende, men er ikke en kostnad om du benytter kortet en gang iblant i denne perioden.

Dy vil også ha inntil 50 dager rentefri kreditt, som gor deg en viss grad av fleksibilitet. Så lenge du ikke overtrekker kredittgrensen og får utnyttet rentefriheten, er Manchester-kortet et godt alternativ, som klarer seg bra prismessig, i forhold til andre kredittkort på markedet.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank står i kulissene her. De har tilbyr også andre kredittkort, billån, refinansiering, kontokreditt, forbrukslån og diverse andre former for usikret kreditt.

Santander er en godt kjent bank, både her hjemme og i utlandet, og er en bank som har fått godt fotfeste innenfor kredittkort og forbrukslån. Videre, tilbyr de spareprodukter og forsikringer. Dette er kanskje den mest komplette banken innfor dette segmentet, og er jo for så vidt det i utlandet (særs Spania) hvor du finner fysiske filialer også. I Norge har de kontorlokaler på Lysaker og driver banktjenester på nett.

Eff.rente 24,6 %, 35 000, - o/12 mnd, kostand 4.349. Totalt 39.349.

Søk her

Hvordan Betale Ned på Lånet Hvis Fristene Går?

Nesten alle voksne står overfor en situasjon når du trenger å ta et lån. Dessverre blir lånet ikke alltid nedbetalt i tide. Hvis løpetiden er utløpt, er det enda vanskeligere å betale ned gjelden på grunn av den høye renten. Noen er desperate i slike tilfeller, andre leter etter en mulighet til raskt å tjene og betale tilbake lånet. Gjeldshandlingsplan Til å begynne med bør du finne ut det eksakte … Les mer

Slik beregner du prisen av lånet

beregne lån

Det er mange som ender opp med å søke om lån en gang i livet sitt. Dette er helt normalt og skjer ofte når man skal kjøpe bil, båt eller hus. Noen synes det kan virke skremmende å søke om lån, men det er i utgangspunktet helt ufarlig dersom du er klar over vilkår og pris på lånet. En god måte å finne ut dette på er med en lånekalkulator, … Les mer

Få bedre privatøkonomi

Det er mange grunner at vi trenger å ta opp et lån, enten det er et forbrukslån, et billån eller et lån til en leilighet eller til hus. Noen ganger handler det om at vi trenger mye mer penger til noe enn det vi har, og noen ganger handler det om at vi har noe, men trenger hjelp til det siste, og noen ganger handler det om at vi ikke … Les mer

Hvordan finner du det billigste forbrukslånet?

Det å ta opp et forbrukslån eller å låne penger, kan for mange være grenseoverskridende. Noen ganger kan det være en nødvendig, for eksempel hvis det har oppstått uforutsette hendelser i livet ditt. Dette kan være et hull i taket som må repareres, eller at du trenger økonomisk hjelp til å pusse opp kjelleren hjemme. Uansett hva ditt formål er, kan du alltid ta opp et forbrukslån. I denne artikkelen … Les mer

Teknologien kan hjelpe deg med investeringer

Noen gang tenkt på hvordan teknologien kan gi deg store fordeler når du investerer eller veksler valuta? Ved hjelp av aksjeroboter, apper og annen teknologi, kan du tjene penger på marginer, og gjøre som de profesjonelle daytraderne. Dette er investeringsfond som kommer med en enorm risiko, og du bør sette deg veldig godt inn i hvordan du trader og hva du må være oppmerksom på. Les eventuelt mer på Teknonytt.com … Les mer

De beste stedene å få råd om kryptohandel fra

Kryptovaluta – hvor skal vi begynne? Sjansene for at du har hørt om det er nok veldig store, og media må sies å ha vært på ballen når det gjelder oppturer og nedturer når det gjelder kryptovaluta. Noe det må sies at det har vært mange av. Selv om du mest sannsynlig har hørt om kryptovaluta, er det ikke nødvendigvis en selvfølge at du vet hvordan kryptovaluta fungerer, og hvor du … Les mer

Teknologi til å spare

Teknologien er fantastisk. Flere apper kan hjelpe deg med å spare penger og sammenligne lån, noe som kan spare deg for masse penger. Appene er oftest gratis, mens det er andre du må betale penger for. Ny teknologi som dette kan du lese mer om på timepoint.no hvor du også får tips og råd rundt teknologi – kan anbefales! Tenk med omhu før du velger deg papper, fordi det kan … Les mer

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer

Ute etter fine malerier til hjemmet?

Noen ganger er det ingen tvil om at man vil ha det litt finere hjemme. Hva man velger og hvordan man gjør det avhenger naturligvis litt på hva slags smak man har, og hva man spesifikt er ute etter. Et hjem kan innredes på flere forskjellige måter, og det er jo sånn at det avhenger av fantasien, og hva man klarer å se for seg. Små innredningsdetaljer kan utgjøre en … Les mer

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer