Norwegian VISA Kredittkort

Søk her

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15.000 o/12 m. Kostnad kr 1.764 Tot: 16.764

Bank Norwegian kredittkort
Aldersgrense 18 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 23,10 %
Rentefritak 45 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands kr 0
Uttak utenlands 1,75 %
Reiseforsikring Ja

Bank Norwegian Kredittkort er et av de mest populære i Norge, og det er det mange gode årsaker til. Dette er et kort med mange gode fordeler, og du det er ingen årsavgift, og det er ellers ikke så mange gebyrer.

Kortet driftes av Bank Norwegian, som også gir ut forbrukslån til privatmarkedet. Bank Norwegian har fått et godt fotfeste i Norge og er en av de største innenfor forbrukslån og kredittkort. Det er et VISA-kort, som aksepteres hos forhandlere i hele verden, og VISA har et av de største betalingsnettverkene innenfor både kredittkort og debetkort.

Dette er et kort som alle over 18 år kan få, noe som gjør dette til et veldig allsidig kredittkort, enten du er student, i fast arbeid eller har gått av på pensjon, og vil har trygghet på reiser i utlandet. Du har også muligheten til å overføre penger fra kredittkortet til bankkontoen din, noe som gjør dette kredittkortet til et ufattelig fleksibelt kort i tillegg til at du har en kredittreserve, og har flere fordeler, forsikringer og slipper årsavgift.

Fordeler med kredittkortet

Kredittkortet til Bank Norwegian, er ikke bare et reisekort, fordi det er mange andre fordeler du kan dra nytte av i dagligdagen også. Så lenge du tilknytter kortet til en Reward-profil, som du kan få hos flyselskapet Norwegian, vil du få såkalte Cash Points, som du kan benytte til å del-betale eller full-betale flybilletter med.

Det vil i praksis si, at når du benytter kortet i dagligdagen, vil du samtidig spare til neste feriereise. Cash Points er en enhet Norwegian Air bruker på sine nettsider og er en del av fordelsprogrammet der. Du får også Cash Points når du kjøper flybilletter, som du kan bruke på en annen reise, og her får du faktisk inntil 10% når du kjøper Flex-billetter (som er et av billettalternativene til Norwegian Air) og 4% på LowFare billetter. Videre får du Cash Point hver gang du trekker kortet i en butikk, som gir 1% til totalt 100.000 kroner årlig, og 0.5% på alt forbruk over totalt 100.000 kroner hvert år. 1 Cash Point har en verdi av 1 krone.

Det er en lang liste over hvor du kan hente fordeler, rabatter og Cash Points. Disse inkluderer eksempelvis LensWay, Kolonial.no, Hotels.com, Leiebil, Parkeringsselskaper og mye, mye mer.

Siden Bank Norwegian har sterke bånd til flyselskapet (les mer om det lengre nede), er de knyttet sammen i forhold til de fordelene som gjelder før og under reisen.

Videre er kortet kontaktløst og du kan enkelt knytte opp kredittkortet til smartklokker, som Fitbit og Garmin, og eventuelt også knytte opp kortet til Google Pay. Dette gjør at du kan betale med klokken i en betalingsterminal som aksepterer dette eller eventuelt der du kan betale med Google Pay, som blir mer og mer tilgengelig. Kontaktløs betaling er blitt såpass utbredt, at du nesten ikke kan klare deg uten, fordi da slipper du å taste inn PIN kode hver gang du er på butikken.

Forsikringer som er tilgjengelige

Bank Norwegian Kredittkort tilbyr flere forsikringer. Kredittkortet er et av de mest populære i Norge, og det skyldes nok blant annet den gode reiseforsikringen og alle tilleggsforsikringene du kan bestille sammen med kortet.

Reiseforsikringen gjelder hvis du har betalt over halvparten av reisen med kortet. Denne reiseforsikringen er veldig god, fordi kortinnehaver, ektefelle/samboer og barn under 21 år er dekket av forsikringen – hele året – så lenge du velger dette som et tilleggsprodukt. Basisforsikringen er uansett dekket inn så lenge du betaler 50% av reisen med kredittkortet. Du få videre dekket medisinske kostnader ubegrenset og du er dekket inn for avbestilling inntil 200.000 kroner, sammen med en hel haug av andre dekningsområder.

Hvis du reiser med Norwegian, og du ikke rekker reisen videre på grunn av forsinkelser, er du forsikret for dette også. Her kan du få inntil 5000 kroner til nye flybilletter, om du reiser alene, eller inntil 20.000 kroner om du reiser med familien.

Videre, er det mulig å få en betalingsforsikring, som vil dekke deg inn om du blir arbeidsledig (100% arbeidsledig) eller om du får en langvarig sykemelding (over fire måneder), som kan innebære at hele gjelden blir slettet. Allerede fra andre måned kan du ha rettigheter med denne forsikringen, som også dekker deg inn ved eventuell ulykke, dødsfall og alvorlig sykdom. Forsikringen dekker gjeld inntil 150.000 kroner, noe som er ganske høyt tatt i betraktning at maksimal kreditt du kan få innvilget er 100.000 kroner.

Du kan også forsikre deg mot ID-tyveri, noe som er mer i dagen enn noensinne, og her er du dekket inn om noen stjeler dine identitetsopplysninger, for å ta opp lån, kreditt og eventuelt åpner en bankkonto i ditt navn. Forsikringen hjelper deg med å rydde opp i forholdet og du kan få juridisk hjelp i etterspillet.

Forsikring som dekker egenandel leiebil, er en tilleggsforsikring som Bank Norwegian tilbyr sine kunder. Her blir du dekket inn om uhellet skulle være ute eller leiebilen rett og slett blir stjålet, noe som kan skape en lei situasjon, for deg, lommeboka di og selvfølgelig utleieselskapet. Skjer det en ulykke, som kan være helt små ting som steinsprut til større ulykker, eller om bilen blir stjålet i et uoppmerksomt øyeblikk, er du forsikret mot en eventuell egenandel med denne forsikringen. Denne egenandelen kan i mange tilfeller være relativt stor, og da er det greit å ha alle forsikringer på plass, når først situasjonen oppstår.

Kjøpsfinansiering gir deg rentefri betalingsutsettelse

Bank Norwegian tilbyr rentefri utsettelse når du kjøper flybilletter. Dette er for så vidt uavhengig av kredittkortet per se, men er et tilbud som du kan ta i bruk lenge før den aktuell reisen. Her har du potensial til å spare en del penger, fordi som alle vet er flybilletter ofte billigere om du bestiller lang tid før avreise.

Tilbudet gjelder for alle som har Norwegian Kredittkort, og du skal kun betale et gebyr på 199 kroner, uansett hvor mye billetten koster. Tilbudet gjelder kun for billetter som koster 3.000 kroner eller mer, og du skal godkjenne en eventuell kjøpsfinansiering med BankID.

Er dette det ultimate reisekortet?

Bank Norwegian sitt VISA Kredittkort, er så komplett laget for reiselystne som du kan få det. Her har du alle muligheter til å få en billigere reise og være fullforsikret på hele turen, Du får flere fordeler som kan gi deg rabatter på flybilletter, hotellopphold, leiebil, parkering, flybuss – you name it!

Å ha et kredittkort som ikke koster skjorta hver gang du skal betale eller ta ut lokal valuta er viktig, fordi dette er i prinsippet unødvendige utgifter i vår globale hverdag. Vi reiser mer enn aldri før og da er det helt fantastisk det finnes et slikt kredittkort som dette.

Er du en globetrotter som tenker på neste ferie hele året, er det ikke til å komme unna dette kortet. Det er kredittkort, som er skreddersydd for de som reiser til nær og fjern. Dette er Norges mest populære kredittkort til reiser og det forstår vi veldig godt etter å ha sjekket forholdene og fordelene du får med dette kortet.

Ingen årsavgift på kredittkortet

Bank Norwegian Kredittkort er gebyrfritt, noe som vil si det ikke er noen årsavgift som det første, og det er heller ikke gebyrer når du benytter selve kortet til å betale med i Norge og Utlandet. Det kan forekomme valutapåslag, om du betaler i utenlandsk valuta og om du tar ut penger i minibank.

Videre, vil du ha inntil 45 dager hvor det ikke løper renter, når du bruker kortet til varekjøp, noe som vil si du kan utsette betalingen tilsvarende lenge uten at det koster deg noe ekstra. Det er selvfølgelig anbefalt å betale inn så fort som mulig, men er også greit å ha muligheten. 45 dager er forholdsvis vanlig med henblikk på andre kredittkort i markedet.

Krav til å få Norwegian kredittkort

Bank Norwegian still et par enkelte krav til sine søkere, og det er at du minst er 18 år gammel og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Disse kravene er ikke så overraskende, fordi dette er minimumskrav fra myndighetene og noe du vil oppleve alle steder du søker kredittkort.

Det er ikke dermed sagt, at du får innvilget søknaden din, om du oppfyller disse kravene. Bank Norwegian vil foreta en kredittvurdering av deg med utgangspunkt i offentlige opplysninger, og de opplysningene du selv innberetter sammen med søknaden. Får du avslag på søknaden kan du lese denne.

Det er også et krav all samlet gjeld ikke går over fem gangen, som er din årlige brutto inntekt ganger med 5. Dette er blitt et lovkrav etter hvert og er noe du må forholde deg til uansett hvor du skal søke om usikret gjeld. Økonomien din må i tillegg være såpass robust, at du kan klare evn eventuell renteøkning på inntil fem prosentpoeng.

Hvis du oppfyller alle kravene er det bare å sende inne en søknad. Du kan eventuelt sende inne en søknad, om du er usikker, for å få en helhetsvurdering.

Kanskje forbrukslån i stedet for?

Bank Norwegian tilbyr også et fordelaktig forbrukslån til privatkunder. Noen ganger kan forbrukslån være mer fornuftig enn kredittkort, noe som i hvert fall er gjeldende om du reiser veldig sjeldent. Bank Norwegian VISA kredittkort, er laget for de som reiser og det er egentlig kun da du får utnyttet fordelene til det fulle.

Med et forbrukslån er du mer fri til å låne penger til det du ønsker, om det er en spesiell forbruksvare, oppusning av leiligheten, bruktbil eller båt du vil låne penger til. Det er også en økonomisk fordel i at du tar opp et lån som du betaler ned etter en angitt nedbetalingsplan, som er mer forutsigbart. Kredittkort passer mer til hverdagsbruk hvor de ikke er de alt for store beløpene det er snakk om. Med et forbrukslån fra Bank Norwegian kan du låne inntil 600.000 kroner – det kan du lese mer om her.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en uforbeholden suksesshistorie og banken har sterke bånd til flyselskapet Norwegian. Det er fordi banken før var en del av Norwegian Finans Holding, som igjen hadde Norwegian Air Suttle ASA som hovedaksjonær.

Det var inntil 2019 hvor selskapet ble solgt til Cidron Xingu Limited, som igjen er kontrollert av PE-fondet Nordic Capital Fund IX og den finske finans- og forsikringsgiganten Sampo.

Bank Norwegian har hovedkontor på Fornebu og er den største utbyderen av kredittkort og forbrukslån i Norge, og dette er også hovedmarkedet til banken.

De tilbyr også bankkonto til sine privatkunder, men de har en mindre markedsandel i akkurat dette segmentet. Selv om Bank Norwegian ble solgt ut av Norwegian-konserten har de bevart det tette båndet, noe som kommer forbrukeren til gode.

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15.000 o/12 m. Kostnad kr 1.764 Tot: 16.764

Søk her

Hvordan Betale Ned på Lånet Hvis Fristene Går?

Nesten alle voksne står overfor en situasjon når du trenger å ta et lån. Dessverre blir lånet ikke alltid nedbetalt i tide. Hvis løpetiden er utløpt, er det enda vanskeligere å betale ned gjelden på grunn av den høye renten. Noen er desperate i slike tilfeller, andre leter etter en mulighet til raskt å tjene og betale tilbake lånet. Gjeldshandlingsplan Til å begynne med bør du finne ut det eksakte … Les mer

Slik beregner du prisen av lånet

beregne lån

Det er mange som ender opp med å søke om lån en gang i livet sitt. Dette er helt normalt og skjer ofte når man skal kjøpe bil, båt eller hus. Noen synes det kan virke skremmende å søke om lån, men det er i utgangspunktet helt ufarlig dersom du er klar over vilkår og pris på lånet. En god måte å finne ut dette på er med en lånekalkulator, … Les mer

Få bedre privatøkonomi

Det er mange grunner at vi trenger å ta opp et lån, enten det er et forbrukslån, et billån eller et lån til en leilighet eller til hus. Noen ganger handler det om at vi trenger mye mer penger til noe enn det vi har, og noen ganger handler det om at vi har noe, men trenger hjelp til det siste, og noen ganger handler det om at vi ikke … Les mer

Hvordan finner du det billigste forbrukslånet?

Det å ta opp et forbrukslån eller å låne penger, kan for mange være grenseoverskridende. Noen ganger kan det være en nødvendig, for eksempel hvis det har oppstått uforutsette hendelser i livet ditt. Dette kan være et hull i taket som må repareres, eller at du trenger økonomisk hjelp til å pusse opp kjelleren hjemme. Uansett hva ditt formål er, kan du alltid ta opp et forbrukslån. I denne artikkelen … Les mer

Teknologien kan hjelpe deg med investeringer

Noen gang tenkt på hvordan teknologien kan gi deg store fordeler når du investerer eller veksler valuta? Ved hjelp av aksjeroboter, apper og annen teknologi, kan du tjene penger på marginer, og gjøre som de profesjonelle daytraderne. Dette er investeringsfond som kommer med en enorm risiko, og du bør sette deg veldig godt inn i hvordan du trader og hva du må være oppmerksom på. Les eventuelt mer på Teknonytt.com … Les mer

De beste stedene å få råd om kryptohandel fra

Kryptovaluta – hvor skal vi begynne? Sjansene for at du har hørt om det er nok veldig store, og media må sies å ha vært på ballen når det gjelder oppturer og nedturer når det gjelder kryptovaluta. Noe det må sies at det har vært mange av. Selv om du mest sannsynlig har hørt om kryptovaluta, er det ikke nødvendigvis en selvfølge at du vet hvordan kryptovaluta fungerer, og hvor du … Les mer

Teknologi til å spare

Teknologien er fantastisk. Flere apper kan hjelpe deg med å spare penger og sammenligne lån, noe som kan spare deg for masse penger. Appene er oftest gratis, mens det er andre du må betale penger for. Ny teknologi som dette kan du lese mer om på timepoint.no hvor du også får tips og råd rundt teknologi – kan anbefales! Tenk med omhu før du velger deg papper, fordi det kan … Les mer

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer

Ute etter fine malerier til hjemmet?

Noen ganger er det ingen tvil om at man vil ha det litt finere hjemme. Hva man velger og hvordan man gjør det avhenger naturligvis litt på hva slags smak man har, og hva man spesifikt er ute etter. Et hjem kan innredes på flere forskjellige måter, og det er jo sånn at det avhenger av fantasien, og hva man klarer å se for seg. Små innredningsdetaljer kan utgjøre en … Les mer

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer