Norwegian VISA Kredittkort

Søk her

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15.000 o/12 m. Kostnad kr 1.764 Tot: 16.764

Bank Norwegian kredittkort
Aldersgrense18 år
KredittgrenseKr 100 000
Effektiv rente23,10 %
Rentefritak45 dager
Varekjøpkr 0
Uttak innenlandskr 0
Uttak utenlands1,75 %
ReiseforsikringJa

Bank Norwegian Kredittkort er et av de mest populære i Norge, og det er det mange gode årsaker til. Dette er et kort med mange gode fordeler, og du det er ingen årsavgift, og det er ellers ikke så mange gebyrer.

Kortet driftes av Bank Norwegian, som også gir ut forbrukslån til privatmarkedet. Bank Norwegian har fått et godt fotfeste i Norge og er en av de største innenfor forbrukslån og kredittkort. Det er et VISA-kort, som aksepteres hos forhandlere i hele verden, og VISA har et av de største betalingsnettverkene innenfor både kredittkort og debetkort.

Dette er et kort som alle over 18 år kan få, noe som gjør dette til et veldig allsidig kredittkort, enten du er student, i fast arbeid eller har gått av på pensjon, og vil har trygghet på reiser i utlandet. Du har også muligheten til å overføre penger fra kredittkortet til bankkontoen din, noe som gjør dette kredittkortet til et ufattelig fleksibelt kort i tillegg til at du har en kredittreserve, og har flere fordeler, forsikringer og slipper årsavgift.

Fordeler med kredittkortet

Kredittkortet til Bank Norwegian, er ikke bare et reisekort, fordi det er mange andre fordeler du kan dra nytte av i dagligdagen også. Så lenge du tilknytter kortet til en Reward-profil, som du kan få hos flyselskapet Norwegian, vil du få såkalte Cash Points, som du kan benytte til å del-betale eller full-betale flybilletter med.

Det vil i praksis si, at når du benytter kortet i dagligdagen, vil du samtidig spare til neste feriereise. Cash Points er en enhet Norwegian Air bruker på sine nettsider og er en del av fordelsprogrammet der. Du får også Cash Points når du kjøper flybilletter, som du kan bruke på en annen reise, og her får du faktisk inntil 10% når du kjøper Flex-billetter (som er et av billettalternativene til Norwegian Air) og 4% på LowFare billetter. Videre får du Cash Point hver gang du trekker kortet i en butikk, som gir 1% til totalt 100.000 kroner årlig, og 0.5% på alt forbruk over totalt 100.000 kroner hvert år. 1 Cash Point har en verdi av 1 krone.

Det er en lang liste over hvor du kan hente fordeler, rabatter og Cash Points. Disse inkluderer eksempelvis LensWay, Kolonial.no, Hotels.com, Leiebil, Parkeringsselskaper og mye, mye mer.

Siden Bank Norwegian har sterke bånd til flyselskapet (les mer om det lengre nede), er de knyttet sammen i forhold til de fordelene som gjelder før og under reisen.

Videre er kortet kontaktløst og du kan enkelt knytte opp kredittkortet til smartklokker, som Fitbit og Garmin, og eventuelt også knytte opp kortet til Google Pay. Dette gjør at du kan betale med klokken i en betalingsterminal som aksepterer dette eller eventuelt der du kan betale med Google Pay, som blir mer og mer tilgengelig. Kontaktløs betaling er blitt såpass utbredt, at du nesten ikke kan klare deg uten, fordi da slipper du å taste inn PIN kode hver gang du er på butikken.

Forsikringer som er tilgjengelige

Bank Norwegian Kredittkort tilbyr flere forsikringer. Kredittkortet er et av de mest populære i Norge, og det skyldes nok blant annet den gode reiseforsikringen og alle tilleggsforsikringene du kan bestille sammen med kortet.

Reiseforsikringen gjelder hvis du har betalt over halvparten av reisen med kortet. Denne reiseforsikringen er veldig god, fordi kortinnehaver, ektefelle/samboer og barn under 21 år er dekket av forsikringen – hele året – så lenge du velger dette som et tilleggsprodukt. Basisforsikringen er uansett dekket inn så lenge du betaler 50% av reisen med kredittkortet. Du få videre dekket medisinske kostnader ubegrenset og du er dekket inn for avbestilling inntil 200.000 kroner, sammen med en hel haug av andre dekningsområder.

Hvis du reiser med Norwegian, og du ikke rekker reisen videre på grunn av forsinkelser, er du forsikret for dette også. Her kan du få inntil 5000 kroner til nye flybilletter, om du reiser alene, eller inntil 20.000 kroner om du reiser med familien.

Videre, er det mulig å få en betalingsforsikring, som vil dekke deg inn om du blir arbeidsledig (100% arbeidsledig) eller om du får en langvarig sykemelding (over fire måneder), som kan innebære at hele gjelden blir slettet. Allerede fra andre måned kan du ha rettigheter med denne forsikringen, som også dekker deg inn ved eventuell ulykke, dødsfall og alvorlig sykdom. Forsikringen dekker gjeld inntil 150.000 kroner, noe som er ganske høyt tatt i betraktning at maksimal kreditt du kan få innvilget er 100.000 kroner.

Du kan også forsikre deg mot ID-tyveri, noe som er mer i dagen enn noensinne, og her er du dekket inn om noen stjeler dine identitetsopplysninger, for å ta opp lån, kreditt og eventuelt åpner en bankkonto i ditt navn. Forsikringen hjelper deg med å rydde opp i forholdet og du kan få juridisk hjelp i etterspillet.

Forsikring som dekker egenandel leiebil, er en tilleggsforsikring som Bank Norwegian tilbyr sine kunder. Her blir du dekket inn om uhellet skulle være ute eller leiebilen rett og slett blir stjålet, noe som kan skape en lei situasjon, for deg, lommeboka di og selvfølgelig utleieselskapet. Skjer det en ulykke, som kan være helt små ting som steinsprut til større ulykker, eller om bilen blir stjålet i et uoppmerksomt øyeblikk, er du forsikret mot en eventuell egenandel med denne forsikringen. Denne egenandelen kan i mange tilfeller være relativt stor, og da er det greit å ha alle forsikringer på plass, når først situasjonen oppstår.

Kjøpsfinansiering gir deg rentefri betalingsutsettelse

Bank Norwegian tilbyr rentefri utsettelse når du kjøper flybilletter. Dette er for så vidt uavhengig av kredittkortet per se, men er et tilbud som du kan ta i bruk lenge før den aktuell reisen. Her har du potensial til å spare en del penger, fordi som alle vet er flybilletter ofte billigere om du bestiller lang tid før avreise.

Tilbudet gjelder for alle som har Norwegian Kredittkort, og du skal kun betale et gebyr på 199 kroner, uansett hvor mye billetten koster. Tilbudet gjelder kun for billetter som koster 3.000 kroner eller mer, og du skal godkjenne en eventuell kjøpsfinansiering med BankID.

Er dette det ultimate reisekortet?

Bank Norwegian sitt VISA Kredittkort, er så komplett laget for reiselystne som du kan få det. Her har du alle muligheter til å få en billigere reise og være fullforsikret på hele turen, Du får flere fordeler som kan gi deg rabatter på flybilletter, hotellopphold, leiebil, parkering, flybuss – you name it!

Å ha et kredittkort som ikke koster skjorta hver gang du skal betale eller ta ut lokal valuta er viktig, fordi dette er i prinsippet unødvendige utgifter i vår globale hverdag. Vi reiser mer enn aldri før og da er det helt fantastisk det finnes et slikt kredittkort som dette.

Er du en globetrotter som tenker på neste ferie hele året, er det ikke til å komme unna dette kortet. Det er kredittkort, som er skreddersydd for de som reiser til nær og fjern. Dette er Norges mest populære kredittkort til reiser og det forstår vi veldig godt etter å ha sjekket forholdene og fordelene du får med dette kortet.

Ingen årsavgift på kredittkortet

Bank Norwegian Kredittkort er gebyrfritt, noe som vil si det ikke er noen årsavgift som det første, og det er heller ikke gebyrer når du benytter selve kortet til å betale med i Norge og Utlandet. Det kan forekomme valutapåslag, om du betaler i utenlandsk valuta og om du tar ut penger i minibank.

Videre, vil du ha inntil 45 dager hvor det ikke løper renter, når du bruker kortet til varekjøp, noe som vil si du kan utsette betalingen tilsvarende lenge uten at det koster deg noe ekstra. Det er selvfølgelig anbefalt å betale inn så fort som mulig, men er også greit å ha muligheten. 45 dager er forholdsvis vanlig med henblikk på andre kredittkort i markedet.

Krav til å få Norwegian kredittkort

Bank Norwegian still et par enkelte krav til sine søkere, og det er at du minst er 18 år gammel og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Disse kravene er ikke så overraskende, fordi dette er minimumskrav fra myndighetene og noe du vil oppleve alle steder du søker kredittkort.

Det er ikke dermed sagt, at du får innvilget søknaden din, om du oppfyller disse kravene. Bank Norwegian vil foreta en kredittvurdering av deg med utgangspunkt i offentlige opplysninger, og de opplysningene du selv innberetter sammen med søknaden. Får du avslag på søknaden kan du lese denne.

Det er også et krav all samlet gjeld ikke går over fem gangen, som er din årlige brutto inntekt ganger med 5. Dette er blitt et lovkrav etter hvert og er noe du må forholde deg til uansett hvor du skal søke om usikret gjeld. Økonomien din må i tillegg være såpass robust, at du kan klare evn eventuell renteøkning på inntil fem prosentpoeng.

Hvis du oppfyller alle kravene er det bare å sende inne en søknad. Du kan eventuelt sende inne en søknad, om du er usikker, for å få en helhetsvurdering.

Kanskje forbrukslån i stedet for?

Bank Norwegian tilbyr også et fordelaktig forbrukslån til privatkunder. Noen ganger kan forbrukslån være mer fornuftig enn kredittkort, noe som i hvert fall er gjeldende om du reiser veldig sjeldent. Bank Norwegian VISA kredittkort, er laget for de som reiser og det er egentlig kun da du får utnyttet fordelene til det fulle.

Med et forbrukslån er du mer fri til å låne penger til det du ønsker, om det er en spesiell forbruksvare, oppusning av leiligheten, bruktbil eller båt du vil låne penger til. Det er også en økonomisk fordel i at du tar opp et lån som du betaler ned etter en angitt nedbetalingsplan, som er mer forutsigbart. Kredittkort passer mer til hverdagsbruk hvor de ikke er de alt for store beløpene det er snakk om. Med et forbrukslån fra Bank Norwegian kan du låne inntil 600.000 kroner – det kan du lese mer om her.

Bank Norwegian

Bank Norwegian er en uforbeholden suksesshistorie og banken har sterke bånd til flyselskapet Norwegian. Det er fordi banken før var en del av Norwegian Finans Holding, som igjen hadde Norwegian Air Suttle ASA som hovedaksjonær.

Det var inntil 2019 hvor selskapet ble solgt til Cidron Xingu Limited, som igjen er kontrollert av PE-fondet Nordic Capital Fund IX og den finske finans- og forsikringsgiganten Sampo.

Bank Norwegian har hovedkontor på Fornebu og er den største utbyderen av kredittkort og forbrukslån i Norge, og dette er også hovedmarkedet til banken.

De tilbyr også bankkonto til sine privatkunder, men de har en mindre markedsandel i akkurat dette segmentet. Selv om Bank Norwegian ble solgt ut av Norwegian-konserten har de bevart det tette båndet, noe som kommer forbrukeren til gode.

Eks ved utsatt betaling: eff 23,1%, 15.000 o/12 m. Kostnad kr 1.764 Tot: 16.764

Søk her

Slik har teknologi gjort banktjenester mye mer praktisk

Teknologi - bank

Dagens generasjon har ikke et behov for å gå til en bank for å gjennomføre pengetransaksjoner. Dette kan nå gjøres med bare noen få klikk takket være teknologi og innovasjon. Det er svært sjeldent at dagens unge faktisk går i banken. Banker benytter seg også av fordelene som følger av de nyeste bankteknologiene. Bankpolicyer og banktjenester har også endret seg drastisk med moderne og bedre teknikker og dingser. Du drar … Les mer

Dette forventer vi av 2021

VR - nyehter

Np er det ikke lenge til årsskiftet. Året 2021 blir spennende med tanke på casino. Vi har store forventninger til hva som vil skje. Vi kan nok anta det kommer mer av VR (virtuell virkelighet) og flere betalingsløsninger, som Much Better, samt et større fokus på enda flere bonuser. Videre, er det en mulighet for at hele casino industrien vil gå i en omveltning, siden Evolution og NetEnt har slått … Les mer

Tenk renter når du skal låne penger

renter låne

Rentene har alt å si når du skal låne penger. Hvis du er ute etter billigste lån, er det effektiv rente du skal se på, noe vi ikke kan understreke nok. Rentene i markedet kan variere mye og du kan spare tusenvis av kroner på å sammenligne lån ved hjelp av din egen tid eller andre måter å hente inn tilbud på, noe vi skal beskrive i denne artikkelen. Sammenligne … Les mer

Much Better for raskere transaksjoner på nett

muchbetter - mastercard

Det store spørsmålet er alltid hvordan du kan ha trygge, raske og ikke minst billige transaksjoner på nett. I den forbindelse har vi undersøkt Much Better, som er en ny aktør i markedet. Dette er en e-lommebok, på lik linje med Revolut, N26 og til en viss grad PayPal. Du kan også ha et debit MasterCard, som gjør dette til et valg hvor du får tilgang til flere banktjenester samtidig.  … Les mer

En verden i forandring

teknologi - finans

Verden er i endring – det kan vel alle være enige om. I denne artikkelen skal vi se på hvilke teknologier som endrer arbeidslivet. Selv jobber, som vi tradisjonelt har ansett som forbeholdt mennesker, er nå på vei ut, og blir erstattet av roboter. Les mer om dette på Teknonytt. Finans Norge har utarbeidet en rapport, som du kan lese her, og den viser en dyster fremtid for alle de … Les mer

Hvordan ny teknologi kan forandre den finansielle verden

Teknologi og finansverden

Ny teknologi er noe vi alltid kan bruke, Ja, det er jo nettopp nyskapende ideer, som gjør at verden beveger seg fremover. I denne artikkelen skal vi se på hva vi kan forvente av ny teknologi i tiden fremover, og hvordan dette kan forandre den finansielle verden, som vi kjenner den. Kryptovaluta – kjenner vi allerede godt Bitcoin var starten på noe nytt. Og det kan vi trygt si, i … Les mer

E-lommeboken MuchBetter

Much Better E-lommebok

E-lommebøker er elektroniske lommebøker hvor du kan foreta både innskudd og uttak. Dersom du har sikkerhet som førsteprioritet og er skeptisk til å legge igjen for mye informasjon og spor på nettet, er en e-lommebok det perfekte alternativet for deg. Målet om å være MuchBetter Det er mange ulike e-lommebøker å velge mellom, og en av de nyeste er den prisbelønte betalingsappen MuchBetter, som så dagens lys i 2019. De kommer … Les mer

Engelsk fotball – godt forplantet i det norske sportsmiljøet

Fotball fantasy league

En ny fotballsesong nærmer seg med stormskritt for Premier League i England. Den engelske toppdivisjonen, som går for å være verdens mest populære sportsliga, er snart klar for å sparke ball igjen. Nordmenn er som kjent ihuga tilhengere av engelsk fotball, og mange kommer til å sitte klistret til TV-en. Noen kommer imidlertid til å oppfylle drømmen om å oppleve en kamp live på stadion i England.  Engelsk fotball har … Les mer

Bli kvitt gjeld på 1,2…5

bli gjeldfri og nyt livet

Har du mye gjeld? Da skal du ikke fortvile, det er mulig å komme ut av den onde spiralen, og ta kontroll over økonomien din igjen. Dette krever du tar noen grep, som kan være inngripende, men som i siste ende vil få deg ut av gjelda. Her har vi listet opp fem punkter, som hjelper deg på vei mot en gjeldfri hverdag.  1. Få oversikt  Det aller viktigste du gjør, for å komme … Les mer

Neteller og Skrill – noen forskjeller mellom disse pengeoverføringstjenestene

Skrill og neteller

Pengeoverføring har kommet en lang vei. I dag kan man enkelt og med noen klikk sende penger til andre som sitter i andre deler av veien, uten å måtte gå i banken, eller kan betale på nett uten bruk av bankkort. Det takket være nyere teknologi. Med dette har det også dukket opp mange tilbydere av nettopp digital pengeoverføring. To av disse er Neteller og Skrill, som begge har vært … Les mer