Ikano Bank Kredittkort

Søk her

Eff. rente 20,43 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1596. Totalt: 16.596

Aldersgrense 23 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 21.99%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands 35 kr + 1 % av sum
Uttak utenlands 35 kr + 1 % av sum + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Ikano VISA Kredittkort er er spennende kredittkort, som har lang fartstid i Norge, og som inkluderer forsikringer, rabatter og bonuser i hode og spann. Dette er et VISA-kort, som betyr du kan bruke det i hele verden, fordi VISA er en av de største leverandørene av finansiell infrastruktur globalt. Du kan benytte dette kortet på tur i utlandet og her hjemme på berget. Du kan få minimum 5.000 kroner og inntil 100.00 kroner i kreditt, noe som gjør dette til et fleksiblet kredittkort, på mange måter, og vil være midt i blinken for de fleste.

Ikano VISA utstedes av Ikano Bank, som igjen er eid av grunnleggeren til IKEA – ingen ringere enn Ingvar Kamprad. Og det er kanskje her Bank Norwegian og Komplett Bank har tatt sin inspirasjon. Uansett, så er Ikano Bank er relativt stor aktør på det norske markedet selv om de har hovedkontor på den andre siden av grensen, nærmere bestemt Sverige, og dette er et kredittkort med mange fordeler å by på til rabatthungrige kunder.

Krav til Ikano VISA Kredittkort

Det er noen enkelte krav som gjelder, for å få en eventuell kredittkortsøknad innvilget, og de er som følger:

Videre, er det et krav du er innenfor fem-gangeren og kan tåle en renteøkning på fem prosentpoeng. Disse er krav fra myndighetene, og noe du kan forvente hos alle som tilbyr usikret kreditt.

Hvis du oppfyller kravene vil Ikano Bank foreta en kredittvurdering av deg, som er basert på informasjonen en eventuell kredittsjekk vil vise og den informasjonen du selv har opplyst om.

Nok av fordeler og rabatter

Ikano VISA har mange fordeler, som kan deles inn i tre ulike grupper, og gir deg muligheten til å spare noen ekstra kroner i dagligdagen.

Den første rabattgruppen er fast, og gir deg 2% i rabatt på alle shellstasjoner i Norge. I tillegg får du 1% på alle varer du kjøper i dagligvareforretninger.

Den andre rabatten skifter faktisk ut hver eneste måned, noe som er ganske unikt for Ikano kredittkortet, og her kan du få store rabatter på månedens valgte butikkategori, som kan inkludere alt fra velvære til hus, hage og underholdning. Det er ingen grense for hva du kan få rabatter på.

Tredje rabattgruppe er gjennom appen til Ikano Bank. Dette er en applikasjon som heter Dealpass og gir deg tilbud på sepsielt utvalgte butikker. Med appen kan du så se hvilke rabatter som gjelder for deg, og dette er også i utvidede kategorier, som inkluderer reiser f.eks.

Mange forsikringer inkludert

Ikano VISA har mange forsikringer inkludert. Du får en reiseforsikring levert av ERV Försäkringssaktiebolag, som dekker deg inn på reisen. Det er et krav du betaler minst halvparten av reisekostnadene med kortet, som inkluderer alt av transport, fra du reiser hjemmefra til du kommer til hotellet og hjem igjen.

Reiseforsikringen dekker opptil 5.000.000 kroner i kostnader forbundet med hjemtransport grunnet sykdom eller skade. Videre får du blant annet dekket tannbehandling, reiseulykke og mye mer. Forsinket bagasje kan også nevnes her.

Avbestillingsforsikringen dekker diverse utgifter forbundet med avbestilling av en reise og vil dekke inntil 45.000 kroner for hele reisefølget.

Inkludert er også en forsikring, som dekker eventuelle kostnader, om du skulle finne på å tanke feil drivstoff på bilen. Forsikringen gjelder i 60 dager etter at du har tanket, og du skal ha betalt for tankingen med Ikano kredittkortet, samt er det et krav du har fylt opp minst 20 liter på tanken.

Det er altså mange tilfeldigheter som skal spille inn, men det er ikke desto mindre en forsikring som dekker inntil 3.000 kroner for eventuelt skifte av filter og sanering av tanken.

For 0.7% av utestående kreditt hver måned kan du få en tilleggsforsikring, som dekker deg inn ved eventuell arbeidsløshet. Denne betalingsforsiringen vil dekke 7% av det du skylder hver måned, for å dekke inn de ubetalte regningene fra Ikano Bank. Ved dødsfall eller alvorlig/kritisk sykdom vil forsikringen dekke hele det utstående beløpet.

Betalingsutsettelse – hele 9 måneder!

Ikano Bank tilbyr betalingsutsettelse i hele ni måneder, og dette er verdens lengste utsettelse skal vi tro banken selv. Denne betalingsforsikringen vil gjelde på alle beløp over 2.500 kroner og vil også koste deg et lite gebyr. Hvor stort dette beløpet er, vil være avhengig av hvor lenge du skal utsette betalingen, men vil i alle tilfeller ligge mellom 99 kroner og helt opp til 450 kroner.

Uansett vil du ha 50 dager rentefrihet, nos som vil det ikke løper renter på benyttet kreditt, i løpet av denne perioden, og er en fordel fordi du kan spare mye penger på å betale inn utestående innenfor disse dagene.

Koster litt mer enn andre på noen punkter

Ikano VISA er et kredittkort som egner seg best til hverdagsbruk. Du får såpass mange rabatter og andre bonuser, som du ikke får mange andre steder. Det er nok kun Remember Black MasterCard som kan måle seg direkte, i utvalg på nettbutikker og rabatter, og er den største grunnen til at du bær velge dette kortet.

Utover det, koster det gjerne litt mer enn andre kredittkort å ta ut penger i minibank. 35 kroner pluss 1% av summen, for å være helt presis, men dette er ikek uhørt i markedet – og gjør Ikano VISA til et perfekt tilleggskort, fordi det heller ikke koster noe å ha det i årsgebyr. Varekjøp belastes du heller ikke noe ekstra for.

Ikano Bank – en bank som er mer enn kredittkort

Ikano Bank tilbyr så mangt innenfor usikrede lån og kreditt. Banken har ufattelig lang fartstid i Norge. Vi skal helt tilbake til 1988 for å se når selskapet ble grunnlagt. Det ble grunnlagt av IKEA-grunnleggeren Herr Kamprad, og det skal ikke mye fantasi til for å forstå hvorfor banken heter Ikano Bank.

I utvalget finner vi forbrukslån, kredittkort og refinansiering. Uansett hvilken type lån du har vil du få tilgang til en egen nettbank, som lar deg følge med på fakturaer, utestående kreditt og overføre penger til bankkonto.

Eff. rente 20,43 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1596. Totalt: 16.596

Søk her

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer

Låne penger av långivere

Det er mange långivere i Norge hvor du kan låne penger, enten det er til rent forbruk, en reise til utlandet,  eller kanskje det er en bil du ønsker deg. Mulighetene er mange, og det er ikke alltid like lett å vite hvor du finner beste renter og vilkår. Bankene konkurrerer om kundene med det er ikke alle som er like konkurranse bevisste – gode eksempler på dette er de … Les mer

Hva vil nedbetalingstid ha å si for kostnaden?

Når du låner penger, er det definitivt lurt å se på hvor lang nedbetalingstid du skal ha. Ofte, når lengden på lånet skal bestemmes, er det alt for lett å tenke du skal ha rom i økonomien ellers også. dette er selvfølgelig en faktor, og betyr mye for mange, men da er det kanskje ikke så lurt å låne heller, om du må ha lengst mulig nedbetalingstid for å betjene … Les mer

Når er det fornuftig å låne penger?

Du skal ikke alltid ta like lett på å låne penger. Spesielt i disse dager, er økonomien generelt presset i mange husstander, og da er det ofte lett å tenke et forbrukslån er en lett løsning. Ja, noen ganger gir det mening, men andre ganger kan det være lurt å tenke seg om to ganger før du underskriver en lånesøknad og forplikter deg til å betale renter og avdrag, over … Les mer

Har du spurt deg selv: sover jeg godt?

Det er et viktig spørsmål som de aller fleste bør stille seg, og det er det mange grunner til. For det å sove godt nok er en utrolig viktig del av livet, ikke fordi vi er så glade i å sove nødvendigvis, men mer fordi det gir bedre forutsetninger for dagen framfor deg. Bare tenk på en av de dagene som du har våknet uthvilt og klar for dagen. Tenk … Les mer

Refinansiering av forbrukslån

Forbrukslån er et type lån for enkeltpersoner der det er mulig å bruke beløpet akkurat som du vil. Ofte vil man ta opp et forbrukslån for å finansiere forbruk, som for eksempel en ferietur eller ny oppvaskmaskin. Innenfor lånekategorien forbrukslån er det flere underkategorier som ligner på de andre forbrukslånene, men med varierende vilkår. Mange mennesker har flere forbrukslån, og da kan det være en god idé å få til … Les mer

Alternativer til å låne penger

Selv om det kan være fristende å låne penger, er det ikke sikkert det er nødvendig. Dette utgangspunktet er helt individuelt, men det kan ikke være tvil om at noen ganger låner vi mer enn vi strengt tatt har behov for – derav navnet forbrukslån. I denne artikkelen skal vi se på andre måter du kan få en mer romslig økonomi på, som ikke innebærer du behøver å låne – … Les mer

Tenker du på å renovere badet?

Om du gjør det kan vi ikke akkurat klandre deg. Det er alltid noe forfriskende og fint med et nytt bad. Du har kanskje vært gjest hos noen som har hatt et flott bad og tenkt deg noen misunnelige tanker. Kanskje var det innredningen, eller muligens størrelsen. Størrelsen er dog ikke noe man kan gjøre så mye med, med mindre man går inn for en skikkelig overhaling. Men innredningen og … Les mer

Slik har teknologi gjort banktjenester mye mer praktisk

Teknologi - bank

Dagens generasjon har ikke et behov for å gå til en bank for å gjennomføre pengetransaksjoner. Dette kan nå gjøres med bare noen få klikk takket være teknologi og innovasjon. Det er svært sjeldent at dagens unge faktisk går i banken. Banker benytter seg også av fordelene som følger av de nyeste bankteknologiene. Bankpolicyer og banktjenester har også endret seg drastisk med moderne og bedre teknikker og dingser. Du drar … Les mer

Dette forventer vi av 2021

VR - nyehter

Np er det ikke lenge til årsskiftet. Året 2021 blir spennende med tanke på casino. Vi har store forventninger til hva som vil skje. Vi kan nok anta det kommer mer av VR (virtuell virkelighet) og flere betalingsløsninger, som Much Better, samt et større fokus på enda flere bonuser. Videre, er det en mulighet for at hele casino industrien vil gå i en omveltning, siden Evolution og NetEnt har slått … Les mer