Ikano Bank Kredittkort

Søk her

Eff. rente 20,43 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1596. Totalt: 16.596

ikano visa red kredittkort
Aldersgrense 23 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 21.99%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands 35 kr + 1 % av sum
Uttak utenlands 35 kr + 1 % av sum + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Ikano VISA Kredittkort er er spennende kredittkort, som har lang fartstid i Norge, og som inkluderer forsikringer, rabatter og bonuser i hode og spann. Dette er et VISA-kort, som betyr du kan bruke det i hele verden, fordi VISA er en av de største leverandørene av finansiell infrastruktur globalt. Du kan benytte dette kortet på tur i utlandet og her hjemme på berget. Du kan få minimum 5.000 kroner og inntil 100.00 kroner i kreditt, noe som gjør dette til et fleksiblet kredittkort, på mange måter, og vil være midt i blinken for de fleste.

Ikano VISA utstedes av Ikano Bank, som igjen er eid av grunnleggeren til IKEA – ingen ringere enn Ingvar Kamprad. Og det er kanskje her Bank Norwegian og Komplett Bank har tatt sin inspirasjon. Uansett, så er Ikano Bank er relativt stor aktør på det norske markedet selv om de har hovedkontor på den andre siden av grensen, nærmere bestemt Sverige, og dette er et kredittkort med mange fordeler å by på til rabatthungrige kunder.

Krav til Ikano VISA Kredittkort

Det er noen enkelte krav som gjelder, for å få en eventuell kredittkortsøknad innvilget, og de er som følger:

Videre, er det et krav du er innenfor fem-gangeren og kan tåle en renteøkning på fem prosentpoeng. Disse er krav fra myndighetene, og noe du kan forvente hos alle som tilbyr usikret kreditt.

Hvis du oppfyller kravene vil Ikano Bank foreta en kredittvurdering av deg, som er basert på informasjonen en eventuell kredittsjekk vil vise og den informasjonen du selv har opplyst om.

Nok av fordeler og rabatter

Ikano VISA har mange fordeler, som kan deles inn i tre ulike grupper, og gir deg muligheten til å spare noen ekstra kroner i dagligdagen.

Den første rabattgruppen er fast, og gir deg 2% i rabatt på alle shellstasjoner i Norge. I tillegg får du 1% på alle varer du kjøper i dagligvareforretninger.

Den andre rabatten skifter faktisk ut hver eneste måned, noe som er ganske unikt for Ikano kredittkortet, og her kan du få store rabatter på månedens valgte butikkategori, som kan inkludere alt fra velvære til hus, hage og underholdning. Det er ingen grense for hva du kan få rabatter på.

Tredje rabattgruppe er gjennom appen til Ikano Bank. Dette er en applikasjon som heter Dealpass og gir deg tilbud på sepsielt utvalgte butikker. Med appen kan du så se hvilke rabatter som gjelder for deg, og dette er også i utvidede kategorier, som inkluderer reiser f.eks.

Mange forsikringer inkludert

Ikano VISA har mange forsikringer inkludert. Du får en reiseforsikring levert av ERV Försäkringssaktiebolag, som dekker deg inn på reisen. Det er et krav du betaler minst halvparten av reisekostnadene med kortet, som inkluderer alt av transport, fra du reiser hjemmefra til du kommer til hotellet og hjem igjen.

Reiseforsikringen dekker opptil 5.000.000 kroner i kostnader forbundet med hjemtransport grunnet sykdom eller skade. Videre får du blant annet dekket tannbehandling, reiseulykke og mye mer. Forsinket bagasje kan også nevnes her.

Avbestillingsforsikringen dekker diverse utgifter forbundet med avbestilling av en reise og vil dekke inntil 45.000 kroner for hele reisefølget.

Inkludert er også en forsikring, som dekker eventuelle kostnader, om du skulle finne på å tanke feil drivstoff på bilen. Forsikringen gjelder i 60 dager etter at du har tanket, og du skal ha betalt for tankingen med Ikano kredittkortet, samt er det et krav du har fylt opp minst 20 liter på tanken.

Det er altså mange tilfeldigheter som skal spille inn, men det er ikke desto mindre en forsikring som dekker inntil 3.000 kroner for eventuelt skifte av filter og sanering av tanken.

For 0.7% av utestående kreditt hver måned kan du få en tilleggsforsikring, som dekker deg inn ved eventuell arbeidsløshet. Denne betalingsforsiringen vil dekke 7% av det du skylder hver måned, for å dekke inn de ubetalte regningene fra Ikano Bank. Ved dødsfall eller alvorlig/kritisk sykdom vil forsikringen dekke hele det utstående beløpet.

Betalingsutsettelse – hele 9 måneder!

Ikano Bank tilbyr betalingsutsettelse i hele ni måneder, og dette er verdens lengste utsettelse skal vi tro banken selv. Denne betalingsforsikringen vil gjelde på alle beløp over 2.500 kroner og vil også koste deg et lite gebyr. Hvor stort dette beløpet er, vil være avhengig av hvor lenge du skal utsette betalingen, men vil i alle tilfeller ligge mellom 99 kroner og helt opp til 450 kroner.

Uansett vil du ha 50 dager rentefrihet, nos som vil det ikke løper renter på benyttet kreditt, i løpet av denne perioden, og er en fordel fordi du kan spare mye penger på å betale inn utestående innenfor disse dagene.

Koster litt mer enn andre på noen punkter

Ikano VISA er et kredittkort som egner seg best til hverdagsbruk. Du får såpass mange rabatter og andre bonuser, som du ikke får mange andre steder. Det er nok kun Remember Black MasterCard som kan måle seg direkte, i utvalg på nettbutikker og rabatter, og er den største grunnen til at du bær velge dette kortet.

Utover det, koster det gjerne litt mer enn andre kredittkort å ta ut penger i minibank. 35 kroner pluss 1% av summen, for å være helt presis, men dette er ikek uhørt i markedet – og gjør Ikano VISA til et perfekt tilleggskort, fordi det heller ikke koster noe å ha det i årsgebyr. Varekjøp belastes du heller ikke noe ekstra for.

Ikano Bank – en bank som er mer enn kredittkort

Ikano Bank tilbyr så mangt innenfor usikrede lån og kreditt. Banken har ufattelig lang fartstid i Norge. Vi skal helt tilbake til 1988 for å se når selskapet ble grunnlagt. Det ble grunnlagt av IKEA-grunnleggeren Herr Kamprad, og det skal ikke mye fantasi til for å forstå hvorfor banken heter Ikano Bank.

I utvalget finner vi forbrukslån, kredittkort og refinansiering. Uansett hvilken type lån du har vil du få tilgang til en egen nettbank, som lar deg følge med på fakturaer, utestående kreditt og overføre penger til bankkonto.

Eff. rente 20,43 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1596. Totalt: 16.596

Søk her

Slik beregner du prisen av lånet

beregne lån

Det er mange som ender opp med å søke om lån en gang i livet sitt. Dette er helt normalt og skjer ofte når man skal kjøpe bil, båt eller hus. Noen synes det kan virke skremmende å søke om lån, men det er i utgangspunktet helt ufarlig dersom du er klar over vilkår og pris på lånet. En god måte å finne ut dette på er med en lånekalkulator, … Les mer

Få bedre privatøkonomi

Det er mange grunner at vi trenger å ta opp et lån, enten det er et forbrukslån, et billån eller et lån til en leilighet eller til hus. Noen ganger handler det om at vi trenger mye mer penger til noe enn det vi har, og noen ganger handler det om at vi har noe, men trenger hjelp til det siste, og noen ganger handler det om at vi ikke … Les mer

Hvordan finner du det billigste forbrukslånet?

Det å ta opp et forbrukslån eller å låne penger, kan for mange være grenseoverskridende. Noen ganger kan det være en nødvendig, for eksempel hvis det har oppstått uforutsette hendelser i livet ditt. Dette kan være et hull i taket som må repareres, eller at du trenger økonomisk hjelp til å pusse opp kjelleren hjemme. Uansett hva ditt formål er, kan du alltid ta opp et forbrukslån. I denne artikkelen … Les mer

Teknologien kan hjelpe deg med investeringer

Noen gang tenkt på hvordan teknologien kan gi deg store fordeler når du investerer eller veksler valuta? Ved hjelp av aksjeroboter, apper og annen teknologi, kan du tjene penger på marginer, og gjøre som de profesjonelle daytraderne. Dette er investeringsfond som kommer med en enorm risiko, og du bør sette deg veldig godt inn i hvordan du trader og hva du må være oppmerksom på. Les eventuelt mer på Teknonytt.com … Les mer

De beste stedene å få råd om kryptohandel fra

Kryptovaluta – hvor skal vi begynne? Sjansene for at du har hørt om det er nok veldig store, og media må sies å ha vært på ballen når det gjelder oppturer og nedturer når det gjelder kryptovaluta. Noe det må sies at det har vært mange av. Selv om du mest sannsynlig har hørt om kryptovaluta, er det ikke nødvendigvis en selvfølge at du vet hvordan kryptovaluta fungerer, og hvor du … Les mer

Teknologi til å spare

Teknologien er fantastisk. Flere apper kan hjelpe deg med å spare penger og sammenligne lån, noe som kan spare deg for masse penger. Appene er oftest gratis, mens det er andre du må betale penger for. Ny teknologi som dette kan du lese mer om på timepoint.no hvor du også får tips og råd rundt teknologi – kan anbefales! Tenk med omhu før du velger deg papper, fordi det kan … Les mer

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer

Ute etter fine malerier til hjemmet?

Noen ganger er det ingen tvil om at man vil ha det litt finere hjemme. Hva man velger og hvordan man gjør det avhenger naturligvis litt på hva slags smak man har, og hva man spesifikt er ute etter. Et hjem kan innredes på flere forskjellige måter, og det er jo sånn at det avhenger av fantasien, og hva man klarer å se for seg. Små innredningsdetaljer kan utgjøre en … Les mer

Hvordan bli en kløpper innenfor finans

Det er flere som går med en drøm om å investere pengene sine, i or som kan gi enda mere penger. Men, det er lettere sagt enn gjort, fordi fallgruvene er mange og det er ingen garantier for at du sitter igjen med mer penger enn da du startet – uansett hvor dreven du er til å investere. Det er ikke dermed sagt du ikke har en sjanse. I det … Les mer

Låne penger av långivere

Det er mange långivere i Norge hvor du kan låne penger, enten det er til rent forbruk, en reise til utlandet,  eller kanskje det er en bil du ønsker deg. Mulighetene er mange, og det er ikke alltid like lett å vite hvor du finner beste renter og vilkår. Bankene konkurrerer om kundene med det er ikke alle som er like konkurranse bevisste – gode eksempler på dette er de … Les mer