Ikano Bank Kredittkort

Søk her

Eff. rente 20,43 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1596. Totalt: 16.596

ikano visa red kredittkort
Aldersgrense 23 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 21.99%
Rentefritak 50 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands 35 kr + 1 % av sum
Uttak utenlands 35 kr + 1 % av sum + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Ikano VISA Kredittkort er er spennende kredittkort, som har lang fartstid i Norge, og som inkluderer forsikringer, rabatter og bonuser i hode og spann. Dette er et VISA-kort, som betyr du kan bruke det i hele verden, fordi VISA er en av de største leverandørene av finansiell infrastruktur globalt. Du kan benytte dette kortet på tur i utlandet og her hjemme på berget. Du kan få minimum 5.000 kroner og inntil 100.00 kroner i kreditt, noe som gjør dette til et fleksiblet kredittkort, på mange måter, og vil være midt i blinken for de fleste.

Ikano VISA utstedes av Ikano Bank, som igjen er eid av grunnleggeren til IKEA – ingen ringere enn Ingvar Kamprad. Og det er kanskje her Bank Norwegian og Komplett Bank har tatt sin inspirasjon. Uansett, så er Ikano Bank er relativt stor aktør på det norske markedet selv om de har hovedkontor på den andre siden av grensen, nærmere bestemt Sverige, og dette er et kredittkort med mange fordeler å by på til rabatthungrige kunder.

Krav til Ikano VISA Kredittkort

Det er noen enkelte krav som gjelder, for å få en eventuell kredittkortsøknad innvilget, og de er som følger:

Videre, er det et krav du er innenfor fem-gangeren og kan tåle en renteøkning på fem prosentpoeng. Disse er krav fra myndighetene, og noe du kan forvente hos alle som tilbyr usikret kreditt.

Hvis du oppfyller kravene vil Ikano Bank foreta en kredittvurdering av deg, som er basert på informasjonen en eventuell kredittsjekk vil vise og den informasjonen du selv har opplyst om.

Nok av fordeler og rabatter

Ikano VISA har mange fordeler, som kan deles inn i tre ulike grupper, og gir deg muligheten til å spare noen ekstra kroner i dagligdagen.

Den første rabattgruppen er fast, og gir deg 2% i rabatt på alle shellstasjoner i Norge. I tillegg får du 1% på alle varer du kjøper i dagligvareforretninger.

Den andre rabatten skifter faktisk ut hver eneste måned, noe som er ganske unikt for Ikano kredittkortet, og her kan du få store rabatter på månedens valgte butikkategori, som kan inkludere alt fra velvære til hus, hage og underholdning. Det er ingen grense for hva du kan få rabatter på.

Tredje rabattgruppe er gjennom appen til Ikano Bank. Dette er en applikasjon som heter Dealpass og gir deg tilbud på sepsielt utvalgte butikker. Med appen kan du så se hvilke rabatter som gjelder for deg, og dette er også i utvidede kategorier, som inkluderer reiser f.eks.

Mange forsikringer inkludert

Ikano VISA har mange forsikringer inkludert. Du får en reiseforsikring levert av ERV Försäkringssaktiebolag, som dekker deg inn på reisen. Det er et krav du betaler minst halvparten av reisekostnadene med kortet, som inkluderer alt av transport, fra du reiser hjemmefra til du kommer til hotellet og hjem igjen.

Reiseforsikringen dekker opptil 5.000.000 kroner i kostnader forbundet med hjemtransport grunnet sykdom eller skade. Videre får du blant annet dekket tannbehandling, reiseulykke og mye mer. Forsinket bagasje kan også nevnes her.

Avbestillingsforsikringen dekker diverse utgifter forbundet med avbestilling av en reise og vil dekke inntil 45.000 kroner for hele reisefølget.

Inkludert er også en forsikring, som dekker eventuelle kostnader, om du skulle finne på å tanke feil drivstoff på bilen. Forsikringen gjelder i 60 dager etter at du har tanket, og du skal ha betalt for tankingen med Ikano kredittkortet, samt er det et krav du har fylt opp minst 20 liter på tanken.

Det er altså mange tilfeldigheter som skal spille inn, men det er ikke desto mindre en forsikring som dekker inntil 3.000 kroner for eventuelt skifte av filter og sanering av tanken.

For 0.7% av utestående kreditt hver måned kan du få en tilleggsforsikring, som dekker deg inn ved eventuell arbeidsløshet. Denne betalingsforsiringen vil dekke 7% av det du skylder hver måned, for å dekke inn de ubetalte regningene fra Ikano Bank. Ved dødsfall eller alvorlig/kritisk sykdom vil forsikringen dekke hele det utstående beløpet.

Betalingsutsettelse – hele 9 måneder!

Ikano Bank tilbyr betalingsutsettelse i hele ni måneder, og dette er verdens lengste utsettelse skal vi tro banken selv. Denne betalingsforsikringen vil gjelde på alle beløp over 2.500 kroner og vil også koste deg et lite gebyr. Hvor stort dette beløpet er, vil være avhengig av hvor lenge du skal utsette betalingen, men vil i alle tilfeller ligge mellom 99 kroner og helt opp til 450 kroner.

Uansett vil du ha 50 dager rentefrihet, nos som vil det ikke løper renter på benyttet kreditt, i løpet av denne perioden, og er en fordel fordi du kan spare mye penger på å betale inn utestående innenfor disse dagene.

Koster litt mer enn andre på noen punkter

Ikano VISA er et kredittkort som egner seg best til hverdagsbruk. Du får såpass mange rabatter og andre bonuser, som du ikke får mange andre steder. Det er nok kun Remember Black MasterCard som kan måle seg direkte, i utvalg på nettbutikker og rabatter, og er den største grunnen til at du bær velge dette kortet.

Utover det, koster det gjerne litt mer enn andre kredittkort å ta ut penger i minibank. 35 kroner pluss 1% av summen, for å være helt presis, men dette er ikek uhørt i markedet – og gjør Ikano VISA til et perfekt tilleggskort, fordi det heller ikke koster noe å ha det i årsgebyr. Varekjøp belastes du heller ikke noe ekstra for.

Ikano Bank – en bank som er mer enn kredittkort

Ikano Bank tilbyr så mangt innenfor usikrede lån og kreditt. Banken har ufattelig lang fartstid i Norge. Vi skal helt tilbake til 1988 for å se når selskapet ble grunnlagt. Det ble grunnlagt av IKEA-grunnleggeren Herr Kamprad, og det skal ikke mye fantasi til for å forstå hvorfor banken heter Ikano Bank.

I utvalget finner vi forbrukslån, kredittkort og refinansiering. Uansett hvilken type lån du har vil du få tilgang til en egen nettbank, som lar deg følge med på fakturaer, utestående kreditt og overføre penger til bankkonto.

Eff. rente 20,43 %. 15.000 o/12 mnd. Kostnad: 1596. Totalt: 16.596

Søk her

Alt om betalingsalternativene på iGaming

Alt om betalingsalternativene på iGaming

Valget av betalingsalternativer for online gamblingleverandører som mobilebet er stort – men dessverre mister du raskt oversikten. I denne artikkelen forklarer vi de individuelle betalingsalternativene i iGaming. Hva er iGaming? IGaming er begrepet for å spille online spill. Noen tror at dette er en ny form for gambling ettersom flere og flere investerer penger i gambling. Andre ser det som et tidsfordriv eller et tidsfordriv. Faktisk er iGaming en blanding … Les mer

Tre situasjoner der det kan være lurt å ta opp lån uten sikkerhet

ta opp lån uten sikkerhet

I noen situasjoner kan det være nødvendig og lurt å ta opp et lån uten sikkerhet. Dette kan for eksempel være hvis du plutselig trenger penger til en ny vaskemaskin eller andre uforutsette utgifter. Før du tar opp et slikt lån er det imidlertid svært viktig å være sikker på at du kan betjene det. Ta kun opp lån uten sikkerhet hvis du har fast inntekt og økonomi til å … Les mer

Er det verdt det å kjøpe en elbil?

Er det verdt det å kjøpe en elbil?

Elbiler blir mer og mer populære, ettersom folk blir mer bevisste på fordelene de tilbyr. Men er det verdt det å kjøpe en elbil? Det avhenger av en rekke faktorer, inkludert kjørevanene dine og kostnadene for elektriske kjøretøy sammenlignet med tradisjonelle bensindrevne biler. I dette blogginnlegget skal vi ta en titt på fordeler og ulemper med elbiler. Slik kan du ta en informert avgjørelse om du skal investere i en … Les mer

Få lån raskt med ny teknologi

Få lån raskt med ny teknologi

Vi alle har gode og dårlig tider så lenge vi lever. Det er ingen mennesker som går gjennom livet uten å oppleve både oppturer og nedturer, uansett hvilke klasse man tilhører. Både fattige, folk med vanlig økonomi og rike opplever dette. Eneste som skiller de rike menneskene fra de vanlige og de fattige, er at de stort sett ikke trenger å oppleve økonomiske nedturer like mange ganger. Men til gjengjeld … Les mer

Internett – en moderne gullgruve?

Internett – en moderne gullgruve?

Drømmen om rikdom har eksistert i mennesker siden tidenes morgen, og da gjerne å bli rik på kort tid. Det er ikke mer enn den ene, unike ideen som skal til, som kan føre til et produkt eller en tjeneste alle vil ha. Selv om de fleste som leter etter snarveien til rikdom feiler, finnes det uendelige muligheter for å tjene penger på internett – og mange har lykkes. Siden … Les mer

Kryptovaluta – framtidens betalingsmiddel?

kryptovaluta etherum bitcoin

Konseptet om å bruke penger som byttemiddel har eksistert i tusenvis av år. Selv om ideen med valuta i seg selv er ganske genial, og gjorde kjøp og salg veldig enkelt, er det smått utrolig at hele verden sakte, men sikkert ble enige om å bruke penger som betalingsmiddel – myntene og sedlene i seg selv har jo nesten ingen verdi. Derfor er det enda mer smått utrolig at kryptovaluta … Les mer

God personlig økonomi

God personlig økonomi

Personlig økonomi er aktuelt for oss alle, uansett hvor mye tid og krefter man velger å legge på det. For noen kommer en god personlig økonomi helt naturlig, og regnskapet går knirkefritt opp uten at de engang behøver å tenke på hva de bruker pengene på. For andre er det en evig kamp, der inntektene så vidt dekker utgiftene fra måned til måned. Økonomi er ikke bare lett, og det … Les mer

Invester og tjen penger på nett

Invester og tjen penger på nett

Når det kommer til investeringsverdenen, er du sannsynligvis ute etter å tjene penger raskt eller spare til fremtiden. Noen ganger innen samme dag. Selv om det kan være vanskelig å finne disse investeringene, er det noen andre alternativer hvis du vil tjene penger daglig. Når du investerer pengene dine, er det viktig å vurdere risikoen som er involvert, spesielt for noen av de mer spekulative investeringsstrategiene. Du bør også vurdere … Les mer

Sånn finner du det riktige lånet

finne beste lån

Det å ta opp et lån er ikke noen liten beslutning, og det å ha realistiske mål, og et budsjett som både har rom for drømmer og en hverdag full av alt det som virkelig betyr noe, er veien frem. Her får du vite litt mer om hvordan du finner frem til det lånet som potensielt er riktig for deg. Sett opp et budsjett Noe av det aller første man … Les mer

Hvorfor kjøpe ethereum?

kjøpe ethereum

Det er ikke bare Bitcoin som man kan spekulere på. Siden Bitcoin så dagen lys i 2008-2009, har det blitt opprettet mange flere kryptovalutaer som er lik BTC. Hadde man investert bare $ 5000 i Ethereum i begynnelsen av året, ville investeringen vært verdt mer enn $ 22.360 fra 28. august. Navnet på nettverket går langt utover riket for å gjøre en-dimensjonale pengeoverføringer som Bitcoin eller til og med smarte … Les mer