Viktige kriterier til et student kredittkort

Et student kredittkort bør inneholde forskjellige kriterier, som tilpasser seg det livet som den studerende lever samt hans/hennes økonomi, som ofte er basert på få midler. Derfor har vi i denne artikkelen samlet et par gode råd til hvordan du som student finner frem til det beste kredittkortet.

Hold øye med kredittkort som gir rabatt på visse produkter

Visse kredittkort har den fordelen at de gir rabatt på ulike produkter i butikkene og andre steder. Dette kan du som student spare penger på. På den måten kan du sparer mange penger når du skal til skal kjøpe forskjellige varer til din husholdning, men samtidig også til de produkter som kan krydre din tilværelse som student.

Realistiske renter og gebyrer

Renten er alltid verdt å være veldig oppmerksom på – spesielt som student. Det er viktig å velge et kredittkort, hvor gebyrer og renter ikke overstiger et realistisk nivå i forhold til de økonomiske midler som du har til rådighet på bakgrunn av ditt studielån. Hold derfor øye med de gebyrer og renter som det eventuelt måtte være på det kortet som du faller for. Noen ganger kan du være heldig å få en ganske fin rente på ditt innestående på det enkelte kort, hvis du finner et kort med en god rente og akseptable gebyrer.

Hold øye med aldersgrensen

Det gir naturligvis ikke så stor mening å begynne å undersøke opplysninger om et kredittkort som allerede fra starten har en aldersgrense som ligger for høyt, hvor du kanskje skal være omkring 24 år for å kunne komme i betraktning som korthaver. Derfor er det viktig å holde øye med aldersgrensene på de kortene som du overveier, hvis du vel og merke er en forholdsvis ung student. En lav aldersgrense er dermed en forutsetning for et godt kredittkort til studenten!

… Og slik kunne man holde på i lang tid med å nevne gode råd og ting, som man skal være oppmerksom på når man som student har gjort seg den gode beslutningen om å få et kredittkort.
Dette var bare noen eksempler på hvorfor man skal skaffe seg et kredittkort som student!