Få mer økonomisk frihet i din studietid med et kredittkort

Som student har man mange omkostninger, bl.a. til husleie, forsikringer, bøker og husholdning og det kan være vanskelig å få økonomien til å rekke, da man som student ofte har en veldig lav innkomst. Noen har en fritidsjobb som bidrar til en ekstra inntekt, men dette er oftest langt fra nok. Bor du eksempelvis i en stor studentby kan husleien på leiligheter eller kollegier være veldig høy og noen ganger koster boligene mer enn studentene har råd til å betale.

Kredittkort som passer til dine behov

Derfor kan det være en stor fordel å skaffe seg et kredittkort. Det er mange muligheter og det er uten tvil et kredittkort, som passer til nettopp ditt forbruk og dine behov. Uansett om du bare vil ha et kredittkort som back-up i tilfelle harde økonomiske tider eller om du har behov for et kredittkort du kan bruke jevnlig, så finnes det et spesielt til deg.

Sikkerhet, trygghet og favorable renter

Flere og flere studenter skaffer seg et kredittkort fordi de enkelt kan se det lure i å ha den sikkerheten et kredittkort gir. Noen har kanskje opplevd at lønnen blir utbetalt for sent og at det da plutselig ikke er råd til de faste utgiftene. Med et kredittkort i bakhånden vil du aldri komme til å stå i en situasjon hvor du ikke kan betale dine utgifter. Du vil alltid være sikker på at du har penger til rådighet og dette til og med, med meget favorable renter.

Kredittkort gir mindre stress og mer fokus til studiet

Mange kredittkort er nemlig designet spesifikt til studenter og her innregnes det at studenter er en målgruppe med veldig få penger til rådighet. Derfor er rentene ofte lave og gebyrene holdes på et minimum. Dette gir studentene mulighet for å leve et økonomisk akseptabelt liv uten å skulle stresse over overtrekk på kontoen. Og når studentene ikke stresser over deres økonomi har de bedre forutsetninger for å klare seg godt på deres studier. I stedet har de mer frihet til å leve livet som de ønsker, og de har mulighet for å kjøpe ting som de mangler – og det til og med, med rabatter.

En god del kredittkort gir nemlig store rabatter hos mange butikker og på den måten kan man raskt spare penger på bl.a. tøy, elektronikk og hardware. Så ikke nok med at du er sikret trygghet og økonomisk sikkerhet med et kredittkort, men så sparer du også penger på dine innkjøp.

Det er altså ingen tvil om at kredittkort er veien frem for mange studenter som ikke føler at deres økonomi rekker til deres dagligdag. Og mulighetene er mange og du kan være sikker på å finne et kredittkort som passer til nettopp dine behov.