re:member kortet tilbyr 52 dagers rentefri kreditt

Du får råd til det meste med kredittkortet re:member med sin generøse 150 000 kroner i maks kredittramme. Du må søke spesifikt om denne økte kredittgrensen, men alle får en rentefri periode på hele 52 dager. Dette betyr i praksis et helt gratis lån i denne perioden. Når perioden er over, får du en regning med en minimum sum du må betale. Denne minimums summen regnes ut avhengig av hvor mye du har lånt. Vanligvis er det snakk om noen hundre kroner. Hvor mye du betaler utover dette er helt opp til deg. Du behøver ikke å gjøre avtaler med banken eller annet. Du betaler bare akkurat det du ønsker, når du ønsker det, utover minimumsummen. Husk at renten begynner å løpe etter at den rentefrie perioden er over, så sjekk hvor mye du skal betale i rente. Dette står klart på regningen.

Få gode rabatter hos en rekke butikker

Hvem vil vel ikke spare penger? Med re:member kortet kan du spare på hvert eneste innkjøp, helt automatisk. Du får automatisk 25% rabatt på varer kjøpt i butikkene som er med i fordelsprogrammet. Dette kan fort bli mye penger spart hvis man bruker re:member kortet ofte. En annen automatisk fordel er avbestilling- og reiseforsikring. Denne aktiviseres automatisk når du bruker kortet til å betale minst halvparten av reiseutgiftene. Enkelt og greit, uten ekstra bekymringer.

Fordel nedbetalingen over flere måneder

Etter at de første 52 dagene med rentefrihet er over, begynner rentene å løpe på en eventuell utestående sum. Hver måned kommer det en oversikt over totalt summen som er brukt på kortet, eventuell rente og en minstesum hvis man har brukt kortet. Denne minstesummen må betales, men utover dette er det helt opp til kortholder å bestemme månedlig beløp. Dette gjør det enkelt å ta en liten pause i nedbetalingen om man har en måned som er litt trang økonomisk. Så kan man heller betale inn mer hvis man har muligheten neste måned. Det er ikke nødvendig å lage en plan eller kontakte banken. Kortholderen styrer hele prosessen på re:member kortet sine nettbanks sider. Dette gjør det enkelt å ha full kontroll over alle kjøp, alle utgifter og økonomien generelt. re:member kortet gir brukerne mange fordeler.