Fordelsprogrammet til Norwegian-kortet

Flyselskapet Norwegian står bak Norwegian kortet, og dette gjør at fokus naturlig nok er på reiser og flybilletter. Hver gang du bruker kortet på å betale for flybilletter, får du CashPoints. Disse kan du så bruke til å betale en reise med. Slik sett fungerer Norwegian kortet som et bonuskort på flyreiser med Norwegian. Reiser du mye til utlandet, kan du glede deg over 5% CashPoint på vanlig billetter og 20% på fullfleks. I en rekke vanlige butikker, får du fra 1% CashPoint og oppover når du betaler med Norwegian kortet.

Hvor mye koster det å ha Norwegian kortet?

Fordelen med Norwegian kortet er at det er helt gratis å ha i lommeboken. Det er ingen årsavgift og det er ingen gebyrer på bruken av kredittkortet. Hvis du velger å bruke kortet, så er de første 45 dagene helt rentefrie. Så hvis du betaler hele regningen når den kommer, er det ingen ekstra utgifter. Siden kortet kan brukes i alle butikker som aksepterer Visa, har du alltid en ekstra økonomisk sikkerhet i lommen hvis det skulle skje noe uforutsett. Norwegian kortet har en maks kredittramme på100 000 kroner, men dette må søkes om spesielt.

Et godt valg av flere grunner

Det er ikke bare fordelene for de som reiser mye som gjør dette til et bra kort. Kortets reiseforsikring er gyldig på alle typer reiser og det er gebyrfri bruk på varekjøp i inn og utland. I tillegg får man CashPoint i mange butikker og ikke minst, det er 45 dagers gratis kreditt. Norwegian kortet er et kredittkort som passer de aller fleste, takket være deres gode fordelsprogram.