To forskjellige gebyrfrie kredittkort

Et godt kredittkort skal ikke bare ha gode betingelser og en levelig rente. Det koster med høye gebyrer i lengden, så dette er viktige kroner å sjekke i søket etter det rette kortet. Andre fordelspakker kan variere mye, og vi har sett på 2 kort med like betingelser men noe forskjellige fordelsprogrammer.

VIP Credit Card

Dette er et kredittkort fra yA Bank, men du trenger ikke være kunde i denne banken for å få kortet. Dette kortet har en stor fordelspakke, og du finner alt fra rabatt på netthandel til en tur på byen. VIP Credit Card passer dermed godt for de som er mye på farten. Hele 10-50% rabatter er å oppnå med dette kortet. Renten er på 22,90%, men det er ingen gebyrer. Betal innenfor de 50 rentefrie dagene og kortet er tilnærmet «gratis». En liten annen vri på dette kortet er en velkomstgave. Første gang du bruker kortet får du en gave til verdi på kr 1 300.

Credits Visa

Her er et kort fra BB Finans som ikke har en egen stor fordelspakke i selve kortet. Det gir tilgang til VISA sitt fordelsprogram, det kan være rabatt på alt fra sko til flyreiser. Kortet har reise og avbestillingsforsikring, samt identitetstyveriforsikring. Dette sikrer deg mot økonomisk tap om uhellet er ute. Kredittgrensen er kr 100 000, og vil du spare penger er det lurt betale innen de 51 rentefrie dagene. Effektiv rente er på 21,85%, som er en helt normal rente på et kredittkort. Kortet er gebyrfritt, og sparer deg dermed for en god del totalt.