De beste kredittkortene 2015

Hva er egentlig de beste kredittkortene i 2015? Det kan være vanskelig å finne frem til ett eller to kredittkort som skiller seg ut, ettersom konkurransen blir stadig større mellom de ulike bankene om å tilby det aller beste kortet. Men vi skal allikevel i denne artikkelen gi en slik kåring et forsøk!

365Privat MasterCard

Kredittkortet 365Privat MasterCard er helt klart et av de beste kredittkort i 2015, slik det har vært i mange år tidligere. Dette kortet er spesielt kjent for sin unike drivstoffbonus der du sparer hele 3,65% når du fyller tanken på norske bensinstasjoner. Og i tillegg får du 80 øre ekstra dersom tankingen skjer hos Esso!

Ikano Visa

Et annet godt alternativ til det ovenfor nevnte kredittkortet, er Ikano Visa. Dette er et kredittkort med en høy kredittgrense på inntil kr 100 000, som dessuten har en særdeles lav rente på kun 20,10%. Men det er slettes ikke sikkert du blir nødt til å betale en krone ekstra – for kortet har en rentefri nedbetaling på 50 dager.

Flere gode kredittkort i 2015

Andre kredittkort som også fortjener oppmerksomhet i 2015, er blant annet Gebyrfri VISA og re:member. Begge disse to kortene er billige og har få gebyrer. For deg som reiser mye bør du se etter et kort som har reiseforsikring inkludert, slik blant annet det velkjente Norwegian-kortet fra Bank Norwegian har.