Manchester United VISA er beste kredittkort for fotballtur

Kredittkort fra Manchester United VISA gir deg mange gode rabatter hos ManU FC. Dette er et kort som er nyttig for alle ekte fans av «The Red Devils». I tillegg til at du bærer logoen til favorittklubben i lommeboka, kan du nå langt rimeligere også besøke hjemmekampene. Fordelspakka til kortet gir deg muligheten til å utnytte en masse fordeler i forbindelse med klubben.

Ulemper med Manchester United VISA kredittkort fra Santander

Det er ikke alltid slik at man kan få alt i ett og dette kortet har noen haker. Uttak av penger utenlands koster kr 40 + 1% av uttakssummen, og den effektive renta er i høyeste laget. Samtidig er en kredittgrense på kr 50 000 kanskje litt lav. Derfor anbefaler vi at brukere av kortet kun bruker kortet der det gir fordeler. Eventuelt kan det være lurt å ha et annet kredittkort. Blant kortene vi anbefaler finnes det mange som ikke tar annet enn vekslegebyr for uttak i utlandet, og hvor renten er betraktelig lavere. Bruker man kortet til innkjøp av varer er man likevel trygg. Med en rentefri periode på 50 dager har man tid til å vente på neste lønning, og til å betale tilbake uten meromkostninger.

Bra på Manchester United FC

Du får masse fordeler på Old Trafford, med en rabatt på 10% på de fleste varer og tjenester hos ManU FC. Medlemskap i supporterklubben har også samme rabatt. Billetter blir billigere og en guida tur på stadion får du for 20% mindre enn vanlig pris. Det samme gjelder for handel i klubbens nettbutikk hvis du trenger en rød trøye.