Best bruk av kredittkort

Det er veldig lettvint å bruke kredittkort til å betale ting og tang, og bruker du kredittkortet ditt ofte er du klar over at det gjerne finnes noen kort som har en del gjemte kostnader ved seg. Nesten alle kredittkort som vi anbefaler på vår side er uten gebyrer, eller har fordeler som gjør opp for gebyrene. Det viktigste er at med kredittkortene, så er det gratis å handle varer og tjenester. Noen av kortene som vi anbefaler har til og med rabatter på innkjøp av dagligvarer.

Måter ikke å spare penger med kredittkort

Hovedårsaken til ekstra utgifter med kredittkort er kontantuttak i minibanken. Mange er ikke klar over det, men renta begynner å løpe umiddelbart etter at du tar ut kontanter. Den rentefrie perioden som gjelder på varehandel og tjenester, gjelder ikke på kontantuttak. Med en effektiv rente som gjerne ligger over 20% p.a. er dette noe man bør unngå. Trenger man kontanter, og det fortsatt er noen igjen på kontoen, så er det lurt å bruke debetkort.

Reiseforsikringer og andre fordeler

Mange kredittkort gir brukerne tilgang på gunstige avtaler gjennom sine forskjellige fordelsprogrammer. Vi presenterer de beste kredittkortene med hensyn til dette på vår side. Her finner du kort som Manchester United Visa fra Santander, som gir deg billigere turer til Old Trafford, eller Shell MasterCard kort som gjør det billigere å kjøpe bensin. Noen av kortene har inkludert reiseforsikring hvis du betaler mer enn halvparten av turen med kortet, mens andre kort gir deg opptil 4% av pengene tilbake hvis du handler innenfor en kategori som du selv velger. re:member gir deg opptil 25% avslag i enkelte nettbutikker. Finn ut hvilket kredittkort som er det beste kredittkort for deg, og spar penger samtidig.