Blant de beste kredittkort på markedet finner vi Santander Red

Hvis man først skal skaffe seg et kredittkort er det best å se etter et kort som har så lav rente som mulig. Her utmerker Santander Red seg. Mange brukere av kredittkort har kortet som en reserveløsning eller backup. Hvis man skulle befinne seg i en situasjon som krever at man har rask tilgang på kontanter, og ingen andre muligheter, så er Santander Red en ypperlig løsning. Med en rente på 17,12% er det en rimelig reserveløsning.

Kredittkort med lav rente

Hvordan man velger å bruke kredittkort er veldig personavhengig, men en fellesnevner er likevel at kort gir brukeren øket økonomisk fleksibilitet. Med et kort som Santander Red vil du ha lett tilgang på kontanter hvor det skulle være i verden. Kredittgrensen ligger vanligvis på kr 50 000, men den kan forhøyes til kr 100 000 hvis der er etablert troverdighet for en slik grense. Brukere av kortet bør likevel være oppmerksomme på en ulempe, som følger med kortet. Nemlig at det koster kr 30 +1% å ta ut penger. Uttak i utlandet belastes i tillegg med et vekslegebyr på 1,75%.

Santander Red har også andre fordeler

Santander Red har et eget fordelsprogram som kalles Kickback. Dette fører til at du får tilgang på en mengde gode rabatter. Hos Comfort Hotell Scandinavia har brukere av kortet en rabatt på 10% på overnattinger. Varekjøp, og tjenester belastes heller ikke med gebyrer. Du får derimot en 50 dager lang rentefri periode. Dette er nok av tid til å vente på neste lønning i ro og mak. Listen over rabatter er lang og det lønner seg å ta en ekstra titt på denne før du velger hvilket kredittkort som passer for deg.