Kredittkortet for de reiseglade; Norwegian kortet

Norwegian kortet er et kredittkort som passer spesielt bra for alle som elsker å reise. Med dette kortet får brukeren 5% cashPoints på lavprisbilletter hos Norwegian. Disse poengene kan man så bruke for å betale for en annen flyreise, men da kun med Norwegian. Enda større fordeler får man hvis man kjøper fullfleksbilletter hos Norwegian. Da får man hele 20% cashPoints. En som er glad i å reise vil fort tjene opp nok cashPoints til å få en gratis reise. I tillegg til cashpoints på flyreiser får du 1% cashPoints på de fleste vanlige kjøp.

Reiseforsikring med Norwegian kortet

Ettersom dette er et reisekredittkort, er det naturlig at de har en god reiseforsikring. Denne forsikringen dekker deg og ikke minst din ektefelle og barn under 21 hvis du betaler minst halvparten av reisen med kortet. Dermed er det enkelt å aktivere denne reiseforsikringen, samtidig som du får cashPoints på reisen. Dette kortet deg mange gode fordeler.

Kredittgrense og gebyrer

Norwegian kortet har en kredittkortgrense på kr 100 000, noe som er mer enn nok til å få drømmereisen. I tillegg har du ekstra penger du kan bruke på andre ting. Det er hele 45 rentefrie dager og gebyrene reflekterer at dette er et reisekredittkort. For mens du betaler null kroner i gebyr på uttak utenlands, betaler du 39 kr på uttak innenlands. Midlertidig er det ingen prosentmessig gebyr på uttak innenlands. Du betaler selvsagt ingenting på varekjøp, her får du ofte prosenter eller cashPoints. Dette kortet er skreddersydd for alle som elsker å reise og er spesielt gunstig for de som reiser mye med Norwegian.