Kredittkort uten gebyrer

Et skikkelig godt kort bør gjøre deg i stand til å benytte kreditten, uten å ruinere deg i renter og gebyrer. I tillegg bør kortet ha de fordelsprogrammene du trenger. Det være seg alt fra de enkle til de mer omfattende. Folk flest er flinke til å sammenligne rentenivåene på kredittkort, men gebyrene tar man som en selvfølge. Det trenger man ikke. Vi har sett på 2 gebyrfrie kort, som ved riktig bruk vil være tilnærmet gratis i bruk.

VIP Credit Card

Det ligger i navnet «VIP» hvem dette kortet er tilegnet, de som liker litt ekstravaganse og er mye på farten. Når det er sagt, kortet passer for hvem som helst som ønsker en omfattende og annerledes fordelspakke med avslag på mellom 10-50%. Utvalget steder du oppnår rabatt er vidtspennende og variert. yA Bank har dette tilbudet, men du må ikke være kunde i banken for å få kortet. Kredittgrensen er på kr 100 000 oppad, og rentenivået midt på treet med 22,90%. Hele 50 dager rentefri periode for å betale benyttet kreditt gir mulighet for å slippe renten totalt, bare betal innen fristen, og som sagt; dette er et gebyrfritt kredittkort!

Credits Visa

Dette er et mer nøkternt kort hva fordelsprogrammet angår, man kan kanskje kalle det et mer dagligdagskort. Det betyr ikke automatisk dårligere. Her er gode forsikringer, som reise- og avbestillingsforsikring og forsikring i tilfelle identitetstyveri. Denne er litt spesiell og garanterer deg bl.a. dekning av juridisk bistand opp til kr 155 000 om uhellet er ute. Kortet har ikke egne fordelsprogram utover dette, men benytter fordelspakker fra VISA. Det vil si at du har mulighet til rabatter bl.a. på flyreiser. Den beste fordelen er egentlig at det er kr 0 i gebyrer. Renten er 21,85%, og du har 51 dager på deg før renten begynner løpe på benyttet kreditt.