Kredittkort med fordelsprogram

Konkurransen om kunder er større og større, og kommer forbrukerne til gode. I kredittbransjen har det vært kun kredittselskapene som har tjent på kundeforholdet, i form av rentene man betaler. Nå kan kundene og tjene på et godt kredittkort. Det gjør man med fordelsprogrammene. Rabatter på det man handler, eller en gratis reiseforsikring, er ikke å forakte.

Fordelsprogram

Fordelsprogram, eller fordelspakker, gir mange goder. Forskjellige kredittkort gir forskjellige fordeler, dermed er det viktig at man også sjekker dette når man skal lete etter et kredittkort. Noen kort er gode på rabatter på bensin, andre er igjen best på rabatter på nett, utvalget er stort. Ta for eksempel re:member, som gir virkelig gode rabatter på nett. I over 200 nettbutikker er det mulig å få rabatt. Ikke bare det, men noen av rabattene er opp mot 25%. Handler man mye på nett er det absolutt et kort å vurdere. Du finner flere kort her hos oss som er verdt å sjekke mer nøye.

Penger å spare på gebyrer sammen med fordelspakker

Alle kort har sine ulemper og fordeler. Leter man nøye kan man kommer over kort hvor ulempene er minimale. Dette da de har gode fordelspakker, og lave gebyrer. Klarer man finne noe bedre? Ja, faktisk! Sjekk ut Santanders nye kredittkort; Gebyrfri Visa. Her er fordelspakken virkelig god, Rabatter på nett, forsikring og gebyrer på kr 0! Dette krever selvfølgelig at du benytter kortet som betaling, men med en slik pakke er ikke det problematisk. Kun en ting å huske på. Betal benyttet kreditt innen den rentefrie perioden er over, ellers er det lite å spare.