To gode Premium kredittkort

Selvfølgelig har de forskjellige kortene forskjellige navn, selv om en stor del av dem er knyttet opp mot de samme store kredittselskapene, som VISA, MasterCard eller American Express. Noen kort har ordene «Premium», «Gold» eller annet i navnet. Det betyr at en får en del flere fordeler med disse kortene enn normalt. Det kan være høyere kreditt eller større fordelspakker.

Cresco Card Premium

Dette er i første omgang et kredittkort, men i tillegg også et bensinkort. Hele 3% rabatt får du på bensin om du betaler med dette kortet, opp til kr 1 500 pr år. Siden det er et Premiumkort gir det deg også en annen stor fordel; 1% på alle andre kjøp. Denne rabatten har ingen øvre grense pr år. Det beste er at denne rabatten er ikke knyttet opp til en enkelt bensinkjede, samt at den gjelder verden over. Kredittgrensen er på kr 75 000 med 45 dagers rentefri periode, men vær oppmerksom på at den effektiv renten er relativ høy, 32,90%. Kortet har en aldersgrense på 20 år.

SAS EuroBonus Premium

Dette er Premiumkortet for deg som reiser mye med SAS, eller deres samarbeidspartnere. Det er spesialdesignet slik at det inneholder mange av de fordelene du kan ha behov for på reise. Hva sier du til StopService+ (ekstra gebyr), som fikser deg nødkontanter på reise om kredittkortet blir borte, eller reiseforsikring på kjøpet? Når du får kredittkortet inneholder det allerede 6 000 bonuspoeng, og hver 100-lapp du belaster kortet med gir deg 15 nye poeng. Poengene kan benyttes til nye reiser. Kortet har en kredittgrense på kr 150 000, med effektiv rente på 23,07%. Den rentefrie perioden er på hele 45 dager.