Kredittkort fra Ikano

I vrimmelen av gode kredittkort finner man også Ikano Visa. Dette kortet kommer med mange fordeler og gode betingelser. Vi skal ikke påstå at dette er det «perfekte kort», men vi vil påstå at om du benytter kort ofte vil det være ganske nært.

Vilkår og betingelser

Vil man ha et kredittkort fra Ikano må man være fylt 23 år for å få kortet. Kredittgrensen oppad er kr 100 000, med en effektiv rente på 19,46% (kr 15 000 nedbetalt på et år). Velger du et av de andre to nedbetalingsalternativene vil renten være noe annerledes. Delbetaling (et fast beløp hver måned) gir en rente på 13,06%, ved kreditt på kr 30 000 over 36 måneder. Velger du derimot utsettelse betaler du et fastsatt gebyr, utfra lengden på utsettelsen, og rentene løper først når perioden er over. Dette alternativet vil for en kreditt på kr 15 000, betalt på 12 måneder gi en rente på 20,10%. Utenom dette er kortet gebyrfritt, utenom ved uttak i minibank innen – og utenlands.

Rabatter i kortet

Det er en stor fordel i seg selv at du kan velge betalingsform for kortet, men i tillegg får du også et godt fordelsprogram. De faste rabattene er 1% på alt drivstoff og på dagligvarer. Velger du å benytte en Shellstasjon for å fylle drivstoff øker rabatten til 2%. Ikano Visa tilbyr også andre rabattordninger gjennom utvalgte månedsrabatter året igjennom, samt en egen fordelsportal. Fordelsportalen vil ha rabattordninger på utvalgte nettbutikker og lignende, og kommer i tillegg til de andre rabattordningene man får med kredittkort. Ved å benytte fordelsprogrammet kan du faktisk spare hele kr 5 000 hvert eneste år.