Kredittkort er smart å ha i safen på hotellet når du er på ferie

Vi er ferieglade vi nordmenn, utforsker verden og er kanskje spesielt glad i varme klima med mye sol. Det veier litt opp for den lange høsten, mørke vinteren og noe glisne sommeren som vi har her til lands. På ferie er det gjerne fokus på å kose seg litt ekstra med aktiviteter, uteliv og restaurantbesøk. Det kan dessverre fort ende opp i et lite mareritt om du skulle bli frastjålet bankkort eller kontanter under oppholde. Selvfølgelig er det muligheter for å få nød kontanter via reiseforsikring, men det kan selvfølgelig sette en stor demper på ferie stemningen å farte til en bankfilial som er godkjent om du ferierer på et litt avsides sted.

Smart å ha med flere kort på ferien

Derfor kan det ofte være greit å ha med flere kort på tur. Kredittkort er en enkel forsikring for deg selv å ha med. De fleste kredittkort i dag koster ingenting å ha, gebyrfrie, og har som regel bare masse gode fordeler. Har du med deg vanlig bankkort i tillegg til et kredittkort er det en veldig enkel forsikring å ha et kredittkort liggende i en safe på hotellet. Da har du tilgang på kontanter om uhellet skulle være ute, uten at det ødelegger feriestemningen. Selv om du har et kredittkort i reserve så må du uansett ikke bruke bankkort unødvendig og ikke tenke på konsekvensene ved at du blir frastjålet bankkortet eller kontanter, for det er ditt eget ansvar. Forsikringen dekker for stjeling, svindel og ran som regel kun dersom du har fulgt alle forhåndsregler.

Vær på vakt når du er på tur. Ha et kredittkort i bakhånd som en sikkerhet for deg selv og sørg for å låse det inn i hotellrommets safe. God tur!

Denne artikkelen er sponset av www.finndittkredittkort.com.