Hvordan søke om et kredittkort?

Mange har i dag et kredittkort, men langt fra alle. Og er du en av dem som enda ikke har anskaffet deg et kort, men har tenkt på det en stund, så kan vi kanskje hjelpe. Det første du bør gjøre, er å finne ut hva du trenger kortet til. Det finnes mange kredittkort på markedet og de har alle sine fordeler og ulemper. Skal du bruke kredittkortet til å dra på shopping og kjøpe de ting du alltid har drømt om, lønner det seg å se etter et kort med mange rabatter. Eller har du mer behov for å ha kortet som sikkerhet for å kunne betale en ekstra regning eller kose deg litt på ferien, bør en velge et kort med lav rente. Dette vil gjøre det rimeligere for deg om du ønsker å utsette betalingen en stund.

De fleste kortene tilbyr en kredittramme på inntil kr 100 000 og 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Så det som skiller de fleste kort er rentenivået og om de gir deg rabatt i butikkene eller ikke. Husk på at et kredittkort er rimelig å bruke, når du betaler regningen til tiden. Så snart du utsetter betalingen, kan det bli dyrt.

Søknadsprosessen

Gå inn på nettsiden til det kortet du ønsker. Fyll ut søknadsskjemaet og hvor stor en kredittramme du ønsker. Send inn søknaden via nettsiden og du vil motta svar på denne i løpet av kort tid. Blir søknaden din godkjent, vil du motta informasjon om kredittramme og rentevilkår på e-post. Godkjenner du disse, vil du få tilsendt ditt nye kredittkort i posten innen en ukes tid.