Kredittkort med rabatt på drivstoff

Bensin og diesel har ikke akkurat blitt billigere de siste årene. Kjører du mye, må du sette av en del penger på budsjettet til drivstoff. Tiden med bensinkort er stort sett forbi og i dag er det betaling med et kredittkort som gir rabatt når du tanker drivstoff. Det kan derfor ofte være en idé å få seg et kort, slik at det blir litt rimeligere neste gang du skal fylle på tanken. Men, det er en del kort som gir deg rabatt på drivstoff og spørsmålet er hvilket du skal velge. De vi har skrevet om, er de som gir den største rabatten og de er ikke satt opp i noen bestemt rekkefølge.

Shell Mastercard

Shell sitt Mastercard er det kortet fra oljeselskapene som gir den absolutt beste rabatten. Her får du 40 øre i rabatt for hver liter drivstoff du tanker på en Shell stasjon og som betales med kredittkortet. Kortet er også en del av Trumfsystemet, slik at du kan spare opp rabatten. Denne kan senere brukes til kjøp av varer i nettbutikken til Flust.no, tas ut i kontanter eller du kan bytte poengene til Eurobonus poeng hos SAS. Du får også 1% i bonus på alle andre kjøp du gjør med kortet.

Flexi Visa

Dette Visakortet er ikke tilknyttet noe spesielt oljeselskap. Her kan du selv velge i hvilken kategori du ønsker å motta rabatt. Velger du kategorien som heter drivstoff, får du 4% i bonus på alt du tanker. Fordelen er at dette gjelder på alle bensinstasjoner, uansett hvilket oljeselskap som står bak. Det du sparer opp av bonus, blir trukket fra på den neste fakturaen fra kredittkortselskapet.