Har du markedets beste kredittkort?

De norske dagsavisene skriver årlig om de ulike kredittkortene i det norske markedet, og kommer med sine anbefalinger til hvilke kredittkort som er de aller beste. 365Privat MasterCard er en vanlig gjenganger i disse kåringene, men er det nødvendigvis det beste kredittkortet for deg av den grunn?

Kredittkort tilpasset din bruk

Selv om et kredittkort har gjort det bra i kåringer og tester, så er det slettes ikke sikkert at det er markedets beste kort for deg av den grunn. For hvis du aldri blir å bruke kortet når du handler dagligvarer og lignende, hva skal du da med en bonusprosent når du handler? Og det samme kan man si om kredittkort som er gebyrfrie og har reiseforsikring. Disse er optimale dersom man ønsker å spare penger når man ferierer, men har ingen nytte for den som uansett ikke kommer til å benytte seg av slikt. Og slik kan man fortsette – poenget er altså at man må finne det kredittkortet som passer til ens egen bruk.

Bonuser på norske kredittkort

Som du kanskje har skjønt så finnes det massevis av bonuser med norske kredittkort. Det er nettopp derfor stadig flere nordmenn velger å pensjonere det vanlige bankkortet, og heller dra nytte av de mange fordelene et slikt kort faktisk bringer med seg. Det er uten tvil mye penger å spare – og du bestemmer selv ofte hva du vil spare penger på.