Massevis av kredittkort på det norske markedet

I 2015 finnes det så mange kredittkort på det norske markedet at det kan være vanskelig å holde tunga rett i munnen når man skal finne frem til det perfekte kortet for en selv. For hvilket kort bør man egentlig velge? Jo, man bør se på sine egne kjøpevaner, og deretter velg et kort som passer til deg.

Bruksområde avgjør hvilket kredittkort du bør ha

For mens enkelte kredittkort har svært lav rente, så har andre igjen skyhøy rente – men andre fordeler som bonus på kjøp du utfører med kortet. Og hva skal man egentlig med lav rente, dersom man aldri har tenkt til å handle på avbetaling uansett? Slik bør man tenke når man velger kredittkort. Hvis man ikke kommer til å bruke kortet aktivt når man fyller drivstoff, så er det ikke noen vits i å velge et kort som gir deg bensinbonus. Ei heller har man behov for reiseforsikring dersom man uansett aldri nærmest trår over kommunegrensa.

Ingen kort er «perfekte»

Man må lete lenge dersom man skal finne et kredittkort som er helt perfekt, der man får både lav rente, gode bonuser, reiseforsikring og ingen gebyrer. Felles for alle kort i det norske markedet er at alle har sine fordeler, men også da sine ulemper. Derfor bør du gjøre som vi nevner ovenfor, og finne det kortet som matcher best med ditt bruksmønster.