Gebyrfri Visa – beste gebyrfri kort 2015?

Bruker en kredittkort vil man selvfølgelig gjøre bruken så rimelig som mulig. Da er en av tingene en bør sjekke nøye hvilke gebyrer et kort har. Det beste er selvfølgelig helt gebyrfrie kort, og det har Santander Consumer Bank til deg.

Gebyrfri Visa

Santander har mange forskjellige kredittkort på markedet. Gebyrfri Visa er et av disse, og ja det er gebyrfritt med et unntak. Tar du ut kontanter i utlandet må du betale 1,75% i valutapåslag, som er et vekslingsgebyr bankene tar for uttaket. Her er det mulig å få kreditt helt opp til kr 100 000, men til og begynne med kan en oppleve at grensen settes lavere om inntekt og alder ikke fyller bankens krav. Får en lavere kredittgrense kan en senere søke om å få denne økt. Effektiv rente ligger på 23,41, som er konkurransedyktig i forhold til lignende kort. Den rentefrie periode er på hele 50 dager.

Gebyrfri Visa og fordelspakke

Du får her ikke bare et gebyrfritt kredittkort, men kan også dra fordel av en omfattende fordelspakke. Siden dette er Santanders kort vil man få tilgang til denne bankens KickBack-program, som betyr at du kan få penger tilbake. Det en gjør er å registrere seg i programmet, og deretter benytte kortet til betaling hos bankens samarbeidspartnere. Når du så handler hos en av disse vil Santander betale deg tilbake en viss sum for hver vare. Listen over nettsteder og butikker er omfattende, og inneholder alt fra rabatter hos Apple og til elektriske artikler. Siden kortet er tilknyttet VISA kan det også benyttes verden over som betalingsmiddel.