Fem kredittkort for deg som er student

Det er ingen selvfølge at studenter skal få tilgang til kreditt, ettersom de færreste har høy nok inntekt slik at bankene vil si nei til søknadene dine. Mange tilbydere reserverer seg også mot studenter, men vi kan anbefale deg fem gode student kredittkort.

365Privat MasterCard

365Privat MasterCard er et godt student kredittkort med gode rabatter på bensin, sko og klær. Her kan du ha kr 50 000 i kreditt og slippe å betale renter på 45 dager. Hold deg innenfor denne fristen og du har et gratis kort.

re:member

re:member er kanskje landets mest populære kredittkort, som også har et attraktivt fordelsprogram. Kredittgrensen på kr 150 000 er nok i høyeste laget for de fleste studenter, men et godt kort som også fungerer som reiseforsikring. Kortet kan tilknyttes Visa eller MasterCard, du velger selv!

Gebyrfri Visa

Er Gebyrfri Visa det ultimate student kredittkort? Her betaler du absolutt ingenting for bruk av kortet, verken for uttak eller betalinger. Så lenge du betaler tilbake lånte penger innen 50 dager kan du ha dette kortet som reserve i studietiden.

Norwegian-kortet

Norwegian-kortet er et utmerket kort som også inneholder reiseforsikring. Ved å handle med dette kortet tjener du poeng hos Norwegian som du kan bruke på hjemreise i studietiden. Utmerket som student kredittkort for borteboeren.

Santander Red

Santander Red passer perfekt for den som ikke har råd til å betale tilbake innenfor den rentefrie perioden, ettersom renten er på lave 17,12%. Høy kredittgrense gjør at du kan gå til store innkjøp av for eksempel hvitevarer og møbler.