Gebyrfrie student kredittkort

Dagene før Lånekassen foretar utbetaling er gjerne de verste for studentene. Da er det ekstra greit å ha et student kredittkort i bakhånd som det ikke er noen skjulte kostnader med, enten du skal til utlandet, gjøre et uttak eller betale i en forretning. Vi anbefaler deg to gode kort som kan brukes over hele verden eller til å kjøpe en pakke Fjordland på halv pris.

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa er et veldig populært kort, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. VISA-kortet har nemlig ingen gebyrer, uansett hva du gjør! Ingen årsavgift, ingen kostnader for varekjøp. Reis til Egypt og gjør så mange uttak i minibanken som du vil, noe som er ganske unikt for et student kredittkort. I tillegg kan du få en kreditt på opp mot kr 100 000, selv om de fleste studenter neppe får innvilget denne summen på grunn av lav inntekt.

Norwegian-kortet

Norwegian-kortet er et student kredittkort som er tilnærmet gebyrfritt. Det eneste gebyret er på kr 39 når du skal gjøre et uttak i en minibank i Norge, derimot så er det helt gratis i utlandet, noe de fleste studenter vil sette pris på. Med opp til kr 100 000 i kreditt og 20-års aldersgrense er dette et kort som man veldig trygt kan ha i bakhånd når økonomien er som dårligst.