To gode student kredittkort

Som nybakt student bør du ikke ha et kredittkort, ettersom man da enda ikke har opplevd hvor trang studenttilværelsen kan være økonomisk sett. Du bør iallefall ikke overbruke det, har mange fått erfare, med rådyre renter som løper fortere enn man får betalt de ned. Allikevel er det en grei reservere å ha så lenge man klarer å betale innenfor fristen. Her er to gode valg for deg:

365Privat MasterCard

Dette er et MasterCard som gir deg utmerkete fordeler, som 3,65% av pengene tilbake på bensin, klær og sko. Kanskje ikke det viktigste for en som skal ha student kredittkort, men allikevel en god bonus.

365Privat MasterCard er kjent for å bli akseptert av studenter over hele landet, og du får inntil kr 50 000 i kreditt. En god reserve innenfor student kredittkort som kan hjelpe deg når studielånet er brukt opp.

re:memberkortet

Dette er ikke bare et godt student kredittkort, men det er også en av nordmenns aller største favoritter. Flere hundre tusener har skaffet seg re:member, mye på grunn av den sinnsykt høye kredittgrensen på kr 150 000. De fleste studenter behøver vel neppe en slik kredittgrense, men allikevel.

re:member inneholder også reiseforsikring, som er veldig greit når sommerferien kommer og man skal bestille seg restplass til Tyrkia. Husk bare å betale halve reisen med et student kredittkort, hvis ikke gjelder ikke forsikringen.