Få lån med Bitcoin eller annen kryptovaluta som sikkerhet

Det finnes mange ulike plattformer hvor du kan låne penger med kryptovaluta som sikkerhet. Disse plattformene lar deg også ofte låne bort din kryptovaluta i bytte mot rentebetalinger. Så uansett om du ønsker å låne penger eller låne bort kryptovaluta bør du lese denne listen over de beste plattformene. Vi skal gå gjennom de 3 beste plattformene samt hvordan du kan kjøpe Bitcoin for norske kroner.

Kanskje har du nylig vunnet litt penger på for eksempel Storspiller Mobil Casino og brukt dette til å kjøpe kryptovaluta. Nå har du muligheten til å få et lån med denne kryptovalutaen uten å selge den!

BlockFi

Dette er kanskje den mest kjente plattformen for utlån av kryptovaluta. Hos BlockFi kan du tjene opp til 6% årlig på dine Bitcoin. Dersom du trenger et lån, kan du også enkelt ta ut 50% av verdien på Bitcoinene dine uten at du trenger å selge noe. For øyeblikket får du faktisk også Bitcoin til en verdi av $10 hvis du setter inn kryptovaluta til en verdi av minst $100 og holder de på plattformen i 30 dager. Dette er en fin liten velkomstbonus i tillegg til 6% årlige renter og muligheten for lån uten kredittsjekk.

Les mer: Bitcoin som investering

Celsius Network

Denne plattformen er en av de beste for en brukervennlig mobil opplevelse. Celsius Network gir deg i likhet med BlockFi enkelt tilgang til lån og utlån av kryptovaluta. Kanskje den største forskjellen mellom de to plattformene er at Celsius gir deg en bedre deal på både lån og utlån dersom du eier en hvis prosentandel i Celsius egen kryptovaluta kalt CEL Token. Dersom du velger å bli betalt i CEL vil du få mer enn dersom du velger å betalt i den samme kryptovalutaen som du låner ut, og dersom du betaler ned lånet ditt med CEL blir det også litt billigere. Også her får du en fin velkomstbonus dersom du setter inn $200 og venter i 30 dager. Celsius tilbyr også med jevne mellomrom andre kampanjer.

 Crypto.com

Denne plastformen er ikke primært kjent for lån og utlån, men bør ikke undervurderes. Crypto.com appen tilbyr egentlig alle tjeneste du kan tenke deg. Crypto.com tilbyr et Visa kort som gir deg opp til flere prosent cashback uten noen gebyrer. I tillegg tilbyr plattformen blant annen kjøp, salg, lån, utlån og en rekke andre tjeneste innenfor kryptouniverset. Dersom du er ute etter en solid alt-i-et app er dette definitivt den beste på markedet. Crypto.com tilbyr også en av de beste velkomstbonusene på hele $50 hvis du bestiller et av Visa kortene. Disse Visa kortene gir deg faktisk fordeler som gratis Spotify Premium og Netflix i tillegg til en solid cashback.

Hvor kan man kjøpe Bitcoin for norske kroner?

Det er ikke alltid enkelt å få tak i Bitcoin for norske kroner uten å måtte veksle til USD eller EUR. Heldigvis gjør den norske kryptobørsen MiraiExchange dette veldig enkelt. I tillegg til enkel innlogging og betaling med Vipps får du faktisk 0,001 BTC helt gratis for å lage en bruker, og i motsetning til andre navn på denne listen trenger du ikke å sette inn noe for å få bonusen din.

Det finnes mange gode plattformer for lån av kryptovaluta, det beste er kanskje å prøve alle for å se hvilken du liker best.