Er dette landets beste kredittkort?

Gjør du et søk etter norske kredittkort på Google, så er det ikke mangel på diskusjoner. Det diskuteres både opp og ned og i det vide og det brede om hvilke kredittkort som er de beste, men det er spesielt et kort som alltid fremheves i diskusjonene. Og det heter re:member MasterCard.

Hvorfor er re:member så bra?

Ofte ser man at et kredittkort ikke nødvendigvis behøver å være så bra for å bli populært, så lenge det klarer å selge seg inn hos brukeren på riktig måte. Det er absolutt ikke tilfelle for re:member MasterCard, som over mange år har blitt sett på som det mest populære kredittkortet blant norske forbrukere.

Det kommer nok av de svært gode betingelsene, som blant annet omfatter en diger kredittgrense på hele kr 150 000, samt det faktum at man kan bruke hele 52 dager på å nedbetale gjelden før renten begynner å løpe. Dessuten har kortet andre fordeler som reiseforsikring og rabatter hos en rekke butikker.

Hvem kan søke om kortet?

En annen grunn til at re:member har blitt et såpass populært kredittkort, er nok søkekriteriene. Så lenge man er 18 år gammel, så er sjansen stor for at du får nettopp ett slikt kort i posten noen dager senere. Kredittgrensen fastsettes individuelt, men du kan uansett se frem til et splitter nytt kort!