De beste stedene å få råd om kryptohandel fra

Kryptovaluta – hvor skal vi begynne? Sjansene for at du har hørt om det er nok veldig store, og media må sies å ha vært på ballen når det gjelder oppturer og nedturer når det gjelder kryptovaluta. Noe det må sies at det har vært mange av.

Selv om du mest sannsynlig har hørt om kryptovaluta, er det ikke nødvendigvis en selvfølge at du vet hvordan kryptovaluta fungerer, og hvor du kan kjøpe det. Selv om et fåtall faktisk vet nøyaktig hvordan det fungerer, er det i stadig økning, og det er det flere grunner til.

Man har tidligere sett nyhetsartikler om personer som har hatt gevinster på flere millioner ved kjøp og salg av kryptovaluta, ved hjelp av praktiske apper som Robin Hood. Dette har utvilsomt økt til at interessen for kryptovaluta har økt. Nå er det også veldig lett tilgjengelig, og har blitt mer og mer akseptert i samfunnet de siste årene.

Kryptovaluta ble, og blir for så vidt også fortsatt, anses som en noe upålitelig valuta. Grunnen til dette er at den er vanskelig å spore, noe som gjør den attraktiv for kriminell virksomhet, som blant annet dophandel, kidnappinger og svindel.

Det dårlige ryktet er heldigvis på bedringens vei, og flere og flere mennesker velger å investere penger i kryptovaluta. Allmennhetens interesse er på et høyeste nivå. Offentlig interesse er på høyeste nivå og har ført til utvikling av topp kryptohandelselskaper som Uphold og Coinbase.

De beste tipsene for kjøp av kryptovaluta

Som vi nevnte tidligere i artikkelen kjenner nok de aller fleste til kryptovaluta, og forbinder det oftest med Bitcoin. Selv om det er den største kryptovalutaen for øyeblikket finnes det flere valutaer som er i stadig økning, blant annet Ethereum som har hatt gode resultater i det siste.

Er du på utkikk etter å kjøpe kryptovaluta selv? Da kan det være greit med noen tips før du setter i gang. Først og fremst, når du kjøper kryptovaluta er det viktig at dette er penger du har råd til å tape. Selv om man hører flere historier om mennesker som har tjent seg rike på kryptovaluta, er det ingen hemmelighet at det følger med en relativt stor risiko.

Hvis du planlegger å kjøpe og handle i kryptovaluta, bruk pålitelige kilder for å overvåke trender. De mest populære alternativene blant nybegynnere og erfarne tradere er Robin Hood, eToro, Bloomberg og NBX.

En annen ting å tenke på er hvor du kjøper kryptovaluta. Det har i senere tid kommet flere nye leverandører og tredjeparter som hjelper deg på vei, men det kan være lurt å holde seg til de som er mest brukt. Mye av dette på grunn av gebyrer og avgifter som kreves, men også som en ekstra sikkerhet. Det finnes heldigvis også noen norske leverandører på markedet, noe som gjør det mye lettere.

Konklusjon

At kjøp av kryptovaluta kan være lukrativt er det ingen tvil om. Det er dog viktig å ha i bakhodet at markedet er ekstremt volatilt, og man må ha is i magen – i hvert fall om man har langsiktige mål. Dersom man ser at kursen begynner å gå ned kan det være lurt å avvente og satse på at den etter hvert tar seg opp igjen, noe den har gjort flere ganger de siste årene.