Teknologi til å spare

Teknologien er fantastisk. Flere apper kan hjelpe deg med å spare penger og sammenligne lån, noe som kan spare deg for masse penger. Appene er oftest gratis, mens det er andre du må betale penger for. Ny teknologi som dette kan du lese mer om på timepoint.no hvor du også får tips og råd rundt teknologi – kan anbefales!

Tenk med omhu før du velger deg papper, fordi det kan fort bli rotete på telefonene med flere apper som har samme funksjon. Noen ganger har du også mulighet til å finne denne inforengejnnom appen til banken din, men gjerne ikke så delikat utformet da.

Sammenlign boliglån

Boliglån er en favoritt å sammenligne renter på. Det er blitt enormt populært å shoppe etter billige renter, noe du skal ta en fordel av, fordi bankene er godt oppmerksom på denne utviklingen. enkelte apper har en funksjon hvor de henter inn data om lånet ditt og ser om du kan spare penger på å flytte.

Selv om enkelte banker motsetter seg dette, er dette faktisk bare et godt tegn, fordi det betyr de har noe å tape på bli med i en slik ordning. Du kan nesten regne med, at om du er kunde i en storbank som ikke vil bli med i appen, er det fordi du kan spare store summer på å flytte lånet ditt til en annen bank.

Bruk apper til spare

Apper kan hjelpe deg med å spare penger på mange ulike måter. Du kan få billige bakervarer rabatter på kjøp hos utvalgte butikker og mye mer. Rema 1000 har en app hvor du kan finne oppskrift og hva du trenger, for å unngå impulskjøp i butikken. I tillegg kan du sette opp budsjett og få påminnelser så du kan spare penger i hverdagen,. Det er så mange apper der ute, at de aller fleste behov vil bli oppfylt.

Igjen, ta deg god tid til å se hvilken app som passer deg best , så du ikke bruker tid på flere apper med samme funksjoner og som reelt er unødvendige.

Få budsjettet koblet opp til bankkonto

Banker tilbyr dette, men også eksterne selskaper, som i appen Spiff. Her er målet en stålkontroll på utgifter og forbruk, som er direkte bundet opp mot bankkontoen din. Du kan spare til et formål, alene eller sammen med andre, og du får beskjed løpende om status på sparingen.

Ny teknologi kommer på banen hele tiden, Dra nytte av den og spar der du kan, Hvis vi skal ta boliglån som eksempel, er det ufattelig mange penger å spare på å bytte bank, om renten er forholdsvis lavere hos banken du bytter til. Vi ser det er store forandringer i bankindustrien, noe vi allerede ser med eksempelvis kryptovaluta, og dette vil også komme til lån, forbruk og annet.