Beste Kredittkort 2020

Det er en vanskelig kamp om toppen. Hva som er de beste kredittkort I 2020 er utrolig vanskelig å avgjøre, fordi det er mange ulike aktører på markedet og hver især har sine fordeler og ulemper. Men, det er et par kredittkort som stikker seg ut allikevel.  

Vi kan først som sist få på banen, at ingen på listen vil inkludere kredittkort fra ordinære banker, rett og slett fordi du nesten ikke får fordeler, de koster mye i årsavgift og de har en begrenset bruk, i forhold til reise og shopping/netthandel.  

De som derimot er på listen, er kredittkort fra vel etablerte kredittbanker, som har usikrede kredittytelser som spesiale – og dette er Norges mest populære kredittkort i tillegg. Ikke for det, det er ikke nødvendigvis en sammenheng mellom popularitet og om kortene har gode fordeler og er lave i pris, men akkurat i dette tilfellet er det visst det. 

La oss bare kom i gang. 

Bank Norwegian Kredittkort 

Bank Norwegian Kredittkort er en sterk kandidat til å være det ultimate reisekortet – forutsatt at du kan leve med at fordelene er nært knyttet opp til Norwegian-systemet. Du har flere forsikringer inkludert i kortet, renten er forholdsvis lav, og det er i det hele tatt et gebyrfritt kredittkort. 

Norwegian Kredittkortet er en desidert folkefavoritt, og det er det mange gode grunner til, som vi har utforsket nærmere i denne omtalen.  

Remember Black Kredittkort 

Re:member Black (som det egentlig heter), er et kredittkort med ufattelig mye å gi deg som kunde. Her får du rabatt opptil 20% på 2-300 nettbutikker. Videre, kan du laste ned en utvidelse for å se hvilke rabatter som gjelder direkte i søkefeltet (så lenge du bruker Firefox eller Chrome) og du får flere forsikringer med på kjøpet. 

Re:member Black Kredittkort er en knallhard konkurrent til Bank Norwegian sitt kredittkort, og du får også rabatter på flust av hotellportaler, flybilletter og annet reiserelatert, som gjør dette til et allsidig kredittkort. Les vår fullstendige omtale her.

Andre som er verdt å nevne 

I farta vil vi også nevne noen flere kredittkort, som kan gi deg mye igjen for pengene, og dette re relativt nye kredittkort. Credits Gold VISA, er et kredittkort med en av markedets beste renter og du får inkludert en reiseforsikring fra velrennomerte Gouda og en ID-tyveriforsikring

Maksimumsgrensen er 100.000 kroner i kreditt, noe som er langt unna hva de fleste har i kredittgrense, og gir deg store muligheter til å utvide etter behov. 

Noen siste ord 

Konkurransen er knallhard, men det er noen kredittkort som utmerker seg. Du kan se her for en liste over alle kredittkort vi har omtaler av. Som utgangspunkt vil vi fraråde forbrukere å få seg kredittkort fra eksempelvis DnB, Nordea osv. fordi alle øremerker tyder på at de er alt for late i konkurranse om kundene.

Her er det til nød et par kort, som har sjanse til å konkurrere mot de nevnte i denne artikkelen, men allikevel er årsavgifter, skyhøye renter og gebyrer normen – noe som også gjelder forbrukslån.