Consierge Service

Consierge service er en tjeneste mange kredittkort tilbyr. Dette er en tjeneste, som hjelper deg med å booke konsertbilletter, hotell, reiser, sette opp guidede turer og mye mer. Det er vel egentlig ingen grenser for hva en consierge service kan gjøre for deg, så lenge det er innenfor dette spekteret.

Dette er en undervurdert tjeneste, som allerede er veldig populær i utlandet. For eksempel, er dette en uvurderlig tjeneste. Er du på ferie i utlandet, er dette en tjeneste som sparer deg tid, og du kan få informasjon om steder, konserter og restauranter, som du enten ikke visste fantes, eller Consierge service kan eksempelvis booke bord for deg.

Som regel, vil oppgraderte kredittkort gi deg bedre tilgang til tjenester, og gjerne døgnåpen consierge service.

American Express Platinum Card

American Express, er et kredittkort, som har en døgnåpen Consierge tjeneste, mens med de andre (SAS EuroBonus Platinum American Express Card, American Express Gold Card.) må du belage deg på å få svar i løpet av de fastsatte åpningstidene. Med denne tjenesten er det mulig å få tilgang til populære restauranter og konserter m.m., som du ellers ville ha vanskelig med å få. Og når du først er i gang, kan det være lurt å benytte deg av kortet ditt til å få tilgang til de aller beste Loungene på flyplasser, når du først er på reise.

Revolut MasterCard

Revolut har en Consierge Serice som er døgnåpen for alle med Metal-medlemskap. Dette er en tjeneste som foregår i appen. Her kan du blant annet få hjelp til:

  • VIP adgang til barer og klubber.
  • Restauranter
  • Nattliv.
  • Billetter/events.
  • Reise/overnatting.
  • Leiebil.
  • Shopping

Andre Consierge Serivce

Har du medlemskap ved andre apper eller nettsteder, som for eksempel hotels.com rewards program, eller lignende, er det også muligheter for å ha tilgang til disse tjenestene. Sjekk medlemsfordeler i kort du allerede har eller bestill kredittkort, som gir deg disse fordelene. Livet blir aldri det samme igjen!