Drømmeferie i USA med kredittkort

USA er en destinasjon flere og flere nordmenn velger, når de skal på ferie, og det er mange gode grunner til det. Antall nordmenn som reiser over dammen ligger på rundt tre hundre tusen hvert år, noe som sier sitt om hvor populært det er å reise dit. Dette tallet reflekterer antall grenseoverganger, og sier ikke noe om hvorfor vi reiser dit – men det er heldigvis tall på det også – over 80% reiser dit for å holde ferie. Så hvorfor er egentlig USA et populært ferieland?

Hvorfor nordmenn reiser til USA på ferie

Nordmenn reiser til USA fordi det er en smeltedigel av kultur som vi kal relatere til. De er nysgjerrige, imøtekommende og ikke så snobbete, som vi kanskje tror, og har en innebygd forkjærlighet for oss nordmenn. De har også en helt annen kultur for service, som vi ikke har her hjemme, og du vil nesten bli flau over hvor mye de yter for deg som kunde.

I USA er også alt større. De sparer ikke på noe, enten det er i supermarkedet eller på et av de ekstravagante hotellene i Las Vegas. Om du ikke kommer deg over dammen med det første så kan du prøve deg på det nest beste alternativet, som er et nytt norsk online casino. Porsjonene du får servert på restaurant er såpass store, at det ikke er uten grunn USA er et land hvor ekstrem fedme er blitt en folkesykdom – så du får mye igjen for pengene i hvert fall!

En opplevelse for livet

USA har noe for alle, enten dere er et par, en hel familie eller du reiser alene. Her kan du reise på shopping alene i storbyer, som New York, eller hele familien kan reise til Disney Land. Par har mange muligheter til å reise på romantisk ferie til Hawaii, eller ta en tur langs sagnomsuste Route 66.

Dette er et land som strekker seg over nesten ti millioner kvadratkilometer, og det er så store forskjeller fra nord til sør, øst til vest, at du/dere vil ha nok av muligheter til å få opplevelser for livet.

Fordeler med kredittkort på USA-ferie

Det kan være en stor fordel å reise med kredittkortet i lomma. Ja, faktisk å betale turen elene kan gi deg en reiseforsikring, som du blir nødt til å ha på en USA-tur, om du ikke vil risikere millionregninger om du skulle havne på sykehus. Videre, vil et kredittkort gi deg enkelte rettigheter om det skulle skje forhold som gjør du må avlyse deler av reisen, for eksempel, eller du har kjøpt noe på kreditt. Kredittkjøp har et ekstra vern for deg som kunde i kredittkjøpsloven, som gir deg enkelte rettigheter om du ikke får det du har betalt for.

Sjekk hvilke fordeler du kan få på ditt neste kredittkort, fordi det kan være alt fra cash-back til bonuspoeng som venter deg – det kan i mange tilfeller lønne seg å bruke kredittkortet på utlandstur.