Eurocard

Eurocard er et norsk kredittkort, som er et alternativ til VISA og Diners Club, og andre kredittkort. Eurocard har en årsavgift, som gir tilgang til en del unike fordeler og forsikringer. Alt etter behov, er det mulig å velge mellom Eurocard Gold og Eurocard Platinum. Disse har en forskjell i pris, og det er enkelte forskjeller i hvilke fordeler kortholder vil få. Eurocard finnes også som et bedriftskort.

Eurocard Fordeler

Eurocard kan tilby en del fordeler til sine kunder, som inkluderer consierge service, tilgang til lounger, VIP-lounger, kort-til-konto mulighet, forlenget kjøpsgaranti, kjøpsbeskyttelse og prisbeskyttelse. I tillegg har den en unik hole-in-one fordel, som gjelder hvis kortholder vil en holde en fest (!) etter en hole in one på golfbanen. Her får den heldige dekket inn festregningen opp til 5000 kroner.

Eurocard forsikringer

Eurocard har et godt utvalg av forsikringer, som er inkludert i prisen, men er avhengig av hvilket kort det dreiser seg om. Disse inkluderer reiseforsikring, betalingsforsikring, helseforsikring, ID-forsikring og ulykkesforsikring. Kortet gir også erstatning ved forsinket bagasje. I tillegg, er det ingen øvre grense på hvor mye du kan handle for på kreditt.

App med tilgang til oversikt

Eurocard tilbyr en app, som gir kortholder en full oversikt over oppdatert saldo, fakturaer, valutakalkulator, hjelp til reklamasjon, sperretjeneste og nedbetalingskalkulator m.m.

Hvem er Eurocard?’

Eurocard driftes av SEB Kort Bank AB, som er en svensk aktør på det norske markedet. SEB Bank driver Private banking og opererer/har operert flere andre kredittkort i Norge, som SEB Kredittkort og Diners Club. SEB står for Svenska Enskilda Banken og har hovedkontor i Stockholm, Sverige. Historien til Eurocard starter også i Sverige, da kortet ble startet opp, som et alternativ til American Express, av en svensk bankfamilie. I dag, er Eurocard tilgjengelig bare som et varemerke, fordi kortet er underlagt MasterCard, og blir akseptert alle steder som aksepterer denne korttypen.