Spar penger med student kredittkort

De fleste studenter har ikke alt for mye ekstra penger å rutte med, så derfor bør man spare der det spares kan. Småsparing i flere forskjellige former vil til slutt lønne seg, så hvis du betaler for shoppingen med riktig student kredittkort vil du spare penger hver eneste måned.

For studenter med bil

Hvis du fyller mye drivstoff, kan vi anbefale 365Privat MasterCard. Her får du i tillegg til 30 øre i rabatt på Esso, tilbake hele 3,65% av kjøpesummen når du handler klær, sko eller drivstoff. Utmerket for studenten som ikke tar buss, eller shopper mye til seg selv.

For studenter som reiser mye

Og da må man reise med flyselskapet Norwegian, for med Norwegian-kortet samler man poeng når man handler med kortet. Ved å betale med et slikt student kredittkort får du 1% av beløpet til å brukes som betaling for flybilletter hos selskapet, noe som passer bra for borteboeren.

For studenter som handler dyrt

Hvis du skal gå til innkjøp av dyre ting som hvitevarer eller møbler er det ikke sikkert at du har pengene å rutte med der og da. Hvis du heller ikke klarer å betale tilbake innenfor den rentefrie perioden, anbefaler vi et student kredittkort fra Santander Red. Der er renten kun 17,12% slik at man kan ta nedbetalingen over flere måneder, og slipper å leve på grøt den ene måneden.