Kredittkort fra yA Bank har mye å by på

Både VIP Credit Card og yA Kredittkort er enkle og greie kort. De to er blant de beste kortene som utstedes av det norske selskapet yA Bank. Begge to er uten gebyrer, så lenge man betaler regningen med Efaktura. Den eneste ekstrautgiften som dukker opp om man bruker kortene til kontantuttak i utlandet, er at man må dekke kostnadene hvis man veksler valuta. For øvrig er kortene gode reisefølger for en spennende fritidsopplevelse.

Obs. Du risikerer renter på kontantuttaket.

Med kredittkortene fra yA Bank sparer man penger

Med de fleste av de beste kredittkort kan man spare penger. Det som er viktig er at man finner et kort som gir fordeler som passer til ens egen livstil. VIP Credit Card egner seg godt for den som liker spennende uteliv. Ikke bare gir kortet rabatter på flotte klær og hotellopphold, men det utmerker seg med at kortet også fingerer som en inngangsbillett til VIP-fester, og at det gir rabatter på leie av luksusbiler og billigere Spa-opphold. Bonuspakken er stor og det kommer nye tilbud hver måned.

Et godt kredittkort er et godt reisefølge

yA Kredittkort er også en god løsning for den som trenger et godt kort for ferien. Ikke bare gir kortet en gratis reiseforsikring, om man kjøper reisen med kortet. Det fungerer også fremragende som en løsning for nød-kontanter om uhellet skulle være ute. Med en kredittramme på kr 100 000, ingen gebyrer for kontantuttak i Norge eller i utlandet, og en rimelig rente på 22,90% er kortet et godt reisefølge som sikrer deg og din familie mot det meste.

Les: Hva dekker reiseforsikringen?