Gode kredittkort bør være rimelig i bruk

Kredittkort til hverdags bør være rimelig å benytte. Slik, at det som skulle være til hjelp, ikke fører oss ut i en økonomisk krise. Det betyr at en må finne kortet som har renter og gebyrer ens egen økonomi kan håndtere. Forskjellene er der og det finnes dyre og rimeligere kort. Her er to kort som er rimelig like, men har stor forskjell på hvordan fordelsprogrammene er.

Credits Visa

Credits Visa er et kredittkort tilbudt fra BB Finans. Det har en kredittgrense på kr 100 000 og den rentefrie perioden er på 51 dager. Effektiv rente vil for kr 15 000 i benyttet kreditt ligge på 21,85%. Renten vil variere med benyttet kreditt og betalingstid. Kortet er tilknyttet VISA’s fordelsprogram og har dermed ikke et eget, utenom to forsikringer. Disse er reiseforsikring og en ID-tyveriforsikring. Gjennom VISA kan man få rabatter på mye forskjellig, bl.a. 20% rabatt hos tanum.nu eller 12% hos Air France. Kortet er 100% gebyrfritt.

VIP Credit Card

Dette er et kort med atskillig annerledes fordelsprogram enn ovenstående kort. Her fokuseres det på livsstil og velvære. Rabattene kan fås hos frisører og treningssentre, hos magasiner og på nett – ja utvalget er variert. Fordelsprogrammet bør passe godt til folk som er ute etter det lille ekstra i hverdagen. Maksimal kreditt er på kr 100 000 og renten for kr 15 000 i benyttet kreditt er 22,90%. Hele 50 dager rentefri periode kan sikre deg at du klarer betale uten at rentene løper. Dermed vil det, sammen med at kortet er gebyrfritt, gjøre det til et rimelig kort.