Beste kredittkort 2016 – to tips

Det er stor kamp om kundene på kredittkortmarkedet. Dette fører til at mange av kortselskapene overbyr hverandre med fordelsavtaler som kan være et godt økonomisk løft for den ansvarlige kunden. Tilbudet er meget variert (ta en titt på vår oversikt). Derfor er det viktig å sette seg inn i de beste bruksområdene for de enkelte kortene før man setter seg ned og sender søknaden. Hva som er det beste kredittkort for 2016 er nemlig veldig avhengig av hvilke behov du som kunde har.

Kredittkort oppfyller forskjellige behov

De forskjellige selskapene tilbyr gode betingelser for handel. Enten innen definerte bransjer, hos utvalgte selskaper, eller tilbudet er overlappende. Mange kort gir en generell rabatt på 1% innen alle bransjer. Med kredittkort fra Flexi VISA, kan du i tillegg velge i hvilken bransje du vil ha en større rabatt, og forandre valget hver måned. Kort fra re:member gir deg rabatter på netthandel. Rundt 200 kjente online-butikker tilbyr diverse rabatter, som er oppgitt på selskapets hjemmesider. Trenger du nye sko eller vinterdekk, så er dette kanskje noe for deg.

Velg et kort som passer til din livsstil

Hensikten med våre presentasjoner av Norges beste kredittkort, er å hjelpe deg med å gjøre et godt valg. Alle kortene på våre sider er gode, men de er gode på sitt spesifikke felt. Det er mange forskjellige behov som kan dekkes med de forskjellige kortene. Hvis du har en stor familie, vil du kanskje ha et kort som gir deg billigere matvarer. Kjører du mye bil bør du ta en nærmere titt på et utvalg av kort som gir deg billigere drivstoff.