Hvorfor kjøpe ethereum?

Det er ikke bare Bitcoin som man kan spekulere på. Siden Bitcoin så dagen lys i 2008-2009, har det blitt opprettet mange flere kryptovalutaer som er lik BTC. Hadde man investert bare $ 5000 i Ethereum i begynnelsen av året, ville investeringen vært verdt mer enn $ 22.360 fra 28. august. Navnet på nettverket går langt utover riket for å gjøre en-dimensjonale pengeoverføringer som Bitcoin eller til og med smarte kontrakter. I stedet utvikler den seg raskt til en cyberorganisme der desentraliserte digitale infrastrukturer og markedsplasser utvikler seg på dette nettverket.

3 gode grunner til å investere i Ethereum

# 1 Ethereum kan ha mer applikasjon enn Bitcoin

Som helhet har digitale valutaer mange salgsargumenter. Mange digitale valutaer bruker blockchain -teknologi og begrensede markedsverdi. Disse digitale valutaene er hyperinflasjonssikre, fri for store banker og åpne for den enkelte.

Bitcoins bruk av blockchain -teknologi er ganske grunnleggende. Imidlertid er Ethereums bruk av teknologien annerledes, og gir større løfter til både utviklere og valutaentusiaster.

Ethereum er skrevet på Turing-komplett kodespråk. For at en datamaskin skal være Turing-komplett, må den kunne kjøre hvilken som helst algoritme. På grunn av Turing-komplett språk, kan alle skript kjøres på Ethereum. Ethereums blokkjede registrerer ting langt raskere enn Bitcoins, og behandler transaksjoner på så lite som 15 sekunder til 5 minutter, i motsetning til Bitcoins 10 minutter. Det er bokstavelig talt halve tiden.

Dette gjør Ethereums blockchain til det beste nettverket for å støtte enhver virksomhet eller program, noe som er en god grunn til å kjøpe Etherum, fordi dens evne til å løse problemer med nøyaktighet og presisjon er uten sidestykke.

Ethereums hastighet og evne til å fungere som en plattform for dapps har tiltrukket seg oppmerksomheten til flere selskaper, som alle konkurrerer om å hoppe på kryptotoget og potensielt tjene på Ethereums blokkjede.

# 2 Ethereum er støttet av flere Fortune 500-selskaper

Et av de sterkeste bevisene for Ethereums langsiktige utsikter er Enterprise Ethereum Alliance (EEA). I februar 2017 samarbeidet mange store selskaper – inkludert dusinvis av Fortune 500-selskaper som Intel, Microsoft, J.P. Morgan, BP og Thomson Reuters – for å fremme Ethereum-nettverksteknologien, med mål om å inkorporere den i virksomhetene deres. Nå i 2021, er det nærmer 500 medlemmer i EØS Faktisk samlet Mastercard, UBS og JP Morgan inn 65 millioner dollar til ConsenSys, et utviklingsstudio på Ethereum blockchain.

Disse selskapene tar ikke lett på risiko. De har manøvrert seg til toppen gjennom strålende lederbeslutninger og ved kontinuerlig å utvikle forretningsmodeller.

# 3 Ethereum blir inkorporert av finansinstitusjoner

For øyeblikket er det ikke mange teknologier som er så godt posisjonert som Ethereum for å bli vedtatt av institusjoner. Og denne adopsjonen starter med institusjonene som digital valuta potensielt kan ødelegge: banker. Det er ingen overraskelse at banker som Goldman Sachs og People’s Bank of China nå er interessert i å inkludere kryptovaluta i sine kundetjenester. Banker ser vennlig på Ethereum-nettverket, som vil tillate det å trives i vår stadig mer digitale verden. Bank of America ser ut til å være den mest involverte med Ethereum blockchain. På slutten av 2017 hadde selskapet premiere på en Ethereum-basert applikasjon som hjelper kundene med å sikre sine transaksjoner.

I midten av 2020 gjorde Bank of America endringer i sine kredittkortavtaler slik at kjøp av kryptovaluta skal behandles som en «kontantekvivalent».