Betingelser ved bruk

Ved å bruke nettstedet «låneport.com» (heretter kalt «låneport.com», «vi», «oss», «vår» eller «låneport.com s»), må du godta følgende regler. Ikke bruk «låneport.com» hvis du ikke godtar reglene. «Vi» kan endre reglene når som helst, men vi vil gjøre vårt beste for å holde brukerne informert. Du bør likevel lese gjennom reglene ofte ved hjelp av «låneport.com». Du er også bundet av disse reglene etter at endringer er gjort ved hjelp av «låneport.com».

«låneport.com» samler inn data på kredittkort og forbrukslån. I tillegg kan du søke om kredittkort eller forbrukslån, gjøres dette ved å enten videre beredt direkte til finans søknad side «låneport.com» eller at du er på jakt etter lån uten sikkerhet via en iframe. «låneport.com» gjør det på denne måten lettere å søke om lån, og lettere å finne lånesøknader i utlåner. Det er ikke «låneport.com», som låner ut penger.

All informasjon på sidene av «låneport.com» har blitt gitt i god tro og informasjonen er innsamlet og gjengitt som «vi» kan. Til tross for disse fakta, er «låneport.com» ikke garantere innholdet av nøyaktighet. «låneport.com» avstå helt fra ethvert ansvar for feil, uriktige opplysninger, delvis eller total økonomisk tap, skuffelse, uaktsomhet eller skade som følge av bruk av informasjonen på disse sidene.

«Våre» tjenester blir forklart og levert til brukerne, og «vi» kan, men noen ganger oppstår feilen. «låneport.com» refrenget fraskriver seg herved ethvert ansvar for feil, uriktige opplysninger, delvis eller total økonomisk tap, skuffelse, uforsiktighet eller skade som følge av bruk av «våre» tjenester.

All personlig informasjon gitt til «låneport.com» oppbevares trygt og vil aldri bli solgt, lånt eller videresendt til tredjepart med vilje. Til tross for disse fakta kan «låneport.com» ikke garanterer at personopplysninger ikke kan innhentes av en tredjepart ved tyveri eller andre lignende måter. «låneport.com» fraskriver seg herved ethvert ansvar for feil, uriktige opplysninger, delvis eller total økonomisk tap, skuffelse, uaktsomhet eller skader forårsaket av tyveri av personlig informasjon av en tredjepart.