Credits Gold VISA

Søk her

Kredittbeløp kr. 10 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 11 112 NOK.

Aldersgrense 18 år
Kredittgrense Kr 100 000
Effektiv rente 21.85%
Rentefritak 43 dager
Varekjøp kr 0
Uttak innenlands Kr 0
Uttak utenlands Kr 0 + 1.75%
Reiseforsikring Ja

Credits Gold Visa er et kredittkort med mange flere fordeler enn søsterkortet Credits Blue VISA. Med en maksimumsgrense på 100.000 kroner i kreditt, er dette absolutt et kredittkort å legge merke til. Selv om du ikke får så mange fordeler, som noen andre kredittkort har, veies dette opp med den relativt lave, effektive renten, som står seg i forhold til mange av de andre kredittkortene du kan velge mellom.

Det som gjør dette kortet til en favoritt blant noen, er at du ikke har uttaksgebyr på minibankuttak i utlandet. Du får også en reiseforsikring med på kjøpet, som leveres av det anerkjente forsikringsselskapet Gouda. For at reiseforsikringen skal gjelde, er det viktig du betaler minst halvparten av reiseutgiftene med kredittkortet.

Reiseforsikring fra Gouda

BB Bank, som utsteder Credits Gold VISA, har en partneravtale med forsikringsselskapet Gouda. Gouda er et forsikringsselskap som eies av Gjensidige, og er et selskap med stor markedsandel innenfor feriereiser til utlandet. Du får dekket deg inn mot eventuell sykdom, ulykker og andre uforutsette hendelser på reisen, som inkluderer egenandel på leiebil og eventuelt om du må avbryte reisen av diverse årsaker. Forsikringen gjelder for deg og familien eller et reisefølge på inntil tre personer.

Reiseforsikringen viser muskler i det øyeblikket du trenger den. Du har en ubegrenset dekning på reisegods og sykdom. Blir bagasjen forsinket vil du få dekket inn kostandene dine etter bare fire timer. Videre har du hele 300.000 kroner å dekke inn eventuelle utgifter i forbindelse med avbestilling av en reise så lenge du har en gyldig grunn til det.

Uansett om du får deg dette kredittkortet, eller andre kredittkort med reiseforsikring, er det viktig å ha dette. I noen land kan regningen for sykehusopphold, rettshjelp og andre utgifter, bli skyhøye, og du kan risikere å komme hjem med milliongjeld, om du ikke har reiseforsikringen i orden. Det skal sies, at reiseforsikringen til Gouda har gode skussmål hvis vi leser andre kilder på nett, men du bør alltid sjekke vilkårene grundig før du reiser av sted på ferien, fordi da kan du i det minste unngå de store overraskelsene – når uhellet først er ute er det jo for sent.

Forsikring mot ID-tyveri er inkludert

ID-tyveri er noe bankene jobber frenetisk med å redusere antallet av, men du kan aldri være helt sikker. I vår digitale hverdag er det mange ganger på nett og ellers i livet, hvor du kan bli utsatt for ID-tyver. Svindlerne blir mer og mer sofistikerte, og du kan risikere å sitte med hundre tusener i gjeld og et evig opprydningsarbeid, om du ikke er forsikret mot dette.

Inkludert i kredittkortet til Credits Gold VISA er det en forsikring mot nettopp denne typen svindel, og den vil hjelpe deg med juridisk bistand og hva som ellers kreves for å rydde opp ved en eventuell svindel på grunn av ID tyveri.

Mulighet for betalingsforsikring

Videre tilbyr BB Bank en betalingsforsikring. Dette er en tilleggsforsikring, som du skal betale for, og den vil dekke deg inn om du skal miste arbeidet eller inntekten din ellers.

Betalingsforsikringen koster 9.1% av utestående beløp til enhver tid, som gjelder forbrukslån i hvert fall. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med BB Bank direkte for å få en avklaring på hvor mye det vil koste for kredittkortet Credits Gold VISA.

Forsikringen gjelder om du blir arbeidsledig, permittert eller sykemeldt 100%. Dette skal være en ufrivillig situasjon du er kommet i, for at forsikringen skal gjelde, og denne vil da dekke alle eventuelle renter og avdrag i ett år. Dette gir deg en trygghet i hverdagen, som også gir deg god tid til å rydde opp i situasjonen. Forsikringen gjelder også ved sykehusinnleggelser og dødsfall, og kan dekke inn opptil 200.000 kroner av utestående fordringer du har hos BB Bank.

Credits Gold krav til søker

For å få innvilget en kredittkortsøknad er det noen krav som gjelder. For det første skal du være 18 år eller eldre, noe som er relativt lavt satt i forhold til mange andre aktører på markedet, og er et kort som nok vil passe mange grupper av samfunnet. Det være seg studenter, arbeidstakere og til en viss grad pensjonister.

Det er ikke noen absolutte krav til bruttoinntekt, men du kan ikke ha en gjeldsbyrde som overstiger fem ganger årsinntekt. Dette er et absolutt lovkrav som bankene må følge når de får nye kredittkortkunder. Økonomien din skal også tåle en renteøkning på 5%.

Credits Gold VISA har en kredittramme som går fra 30.000 kroner og opp til 100.000 kroner, og dette er en rimelig romslig kredittramme som de aller fleste uten særlig mye gjeld kan klare. I løpet av lånesøknaden vil det foretas en kredittvurdering av deg, som også inkluderer en helhetlig vurdering fra BB Bank sin side.

Til slutt er det et ufravikelig krav at du ikke har betalingsanmerkninger. Har du dette i første omgang, er det ikke tilrådelig å ta opp ny usikret gjeld her kan nok heller en refinansiering med sikkerhet i bolig være et alternativ for noen.

Lav effektiv rente

Credits Gold VISA har en relativt lav effektiv rente. Hvis vi skal tro andre kilder på nett, er faktisk dette kredittkortet ganske nær toppen av de billigste i det norske kredittkortmarkedet. Det i seg selv er en god grunn til å velge dette kredittkortet, hvis du først er ute etter et kredittkort. Det er også et totalt fravær av flere ulike gebyrer, noe som gjør Credits Gold til et rimelig, økonomisk og fornuftig valg.

Videre har du muligheten til å utsette betalingen i en angitt periode (43 dager) og i denne perioden løper det ikke renter. Akkurat denne biten er ikke så uvanlig og antallet dager er ganske nær det maksimale vi har sett på 50 dager.

Ingen uttaksgebyr i utlandet

Det som gjør Credits Gold til en favoritt blant reisende, er det totale fraværet av enkelte gebyrer. Og her tenker vi spesielt på uttaksgebyr i utlandet samt. Gebyrer når du bruker kortet i utlandet. Med Credits Gold VISA slipper du begge deler og kan trygt trekke kortet eller ta ut kontanter, uten at du behøver å bekymre deg for dyre gebyrer.

Godt alternativ til andre reisekort

Credits Gold VISA er et kort du kan regne med på reisen. Det er satt sammen pakke som gjør du får en knallgod forsikring, som dekker inn det meste, inkludert egenandelsforsikring (leiebil), reiseforsikring og a. Forsikringsselskapet Gouda er et forsikringsselskap med et godt rykte og så lenge du betaler reisen din med kortet er denne forsikringen aktiv.

Trygghet på reisen er viktig, og i den forbindelse kan også Credits Gold VISA være behjelpelig med nød-kontanter og nød-kort, om det skal være et særlig behov for dette.

Alt i alt er dette er kort hvor det er lagt stor vekt på at du skal føle deg trygg fra du reiser hjemmefra og til du kommer hjem igjen. Det eksisterer andre alternativer på markedet, som kan konkurrere med Credits Gold, men ser vi eksempelvis på Bank Norwegian Kredittkort. Er mye av fordelene knyttet opp mot at du flyr med Norwegian Air Shuttle ASA, og med Credits Gold slipper du denne tvungne forbindelsen. Og det er nettopp dette som gjør dette til et veldig godt alternativ til andre reisekort.

BB Bank – utsteder Credits Gold VISA

BB Bank er en bank som holder til i Bergen. De har en lang fartstid i det norske markedet og er nok en bank mange ikke forbinder med kredittkort, som det første, men det er kanskje ved å være i endring. Årsaken til dette, er at BB Bank i lang tid kun hadde forbrukslån uten sikkerhet i porteføljen, men mye tyder på at dette er ved å endre seg drastisk. Utbredelsen av Credits VISA serien av kredittkort er i et godt tempo og vi vil ikke bli overrasket om disse kredittkortene, og da særlig Gold-variasjonen, vil bli en sterkt konkurrent til de markedsledende kredittkort – men da skal det nok noen flere fordeler til!

Kredittbeløp kr. 10 000 o/12 mnd. effektiv rente 21,85%, totalt kr. 11 112 NOK.

Søk her

Sånn finner du det riktige lånet

finne beste lån

Det å ta opp et lån er ikke noen liten beslutning, og det å ha realistiske mål, og et budsjett som både har rom for drømmer og en hverdag full av alt det som virkelig betyr noe, er veien frem. Her får du vite litt mer om hvordan du finner frem til det lånet som potensielt er riktig for deg. Sett opp et budsjett Noe av det aller første man … Les mer

Hvorfor kjøpe ethereum?

kjøpe ethereum

Det er ikke bare Bitcoin som man kan spekulere på. Siden Bitcoin så dagen lys i 2008-2009, har det blitt opprettet mange flere kryptovalutaer som er lik BTC. Hadde man investert bare $ 5000 i Ethereum i begynnelsen av året, ville investeringen vært verdt mer enn $ 22.360 fra 28. august. Navnet på nettverket går langt utover riket for å gjøre en-dimensjonale pengeoverføringer som Bitcoin eller til og med smarte … Les mer

Hvordan Betale Ned på Lånet Hvis Fristene Går?

Nesten alle voksne står overfor en situasjon når du trenger å ta et lån. Dessverre blir lånet ikke alltid nedbetalt i tide. Hvis løpetiden er utløpt, er det enda vanskeligere å betale ned gjelden på grunn av den høye renten. Noen er desperate i slike tilfeller, andre leter etter en mulighet til raskt å tjene og betale tilbake lånet. Gjeldshandlingsplan Til å begynne med bør du finne ut det eksakte … Les mer

Slik beregner du prisen av lånet

beregne lån

Det er mange som ender opp med å søke om lån en gang i livet sitt. Dette er helt normalt og skjer ofte når man skal kjøpe bil, båt eller hus. Noen synes det kan virke skremmende å søke om lån, men det er i utgangspunktet helt ufarlig dersom du er klar over vilkår og pris på lånet. En god måte å finne ut dette på er med en lånekalkulator, … Les mer

Få bedre privatøkonomi

Det er mange grunner at vi trenger å ta opp et lån, enten det er et forbrukslån, et billån eller et lån til en leilighet eller til hus. Noen ganger handler det om at vi trenger mye mer penger til noe enn det vi har, og noen ganger handler det om at vi har noe, men trenger hjelp til det siste, og noen ganger handler det om at vi ikke … Les mer

Hvordan finner du det billigste forbrukslånet?

Det å ta opp et forbrukslån eller å låne penger, kan for mange være grenseoverskridende. Noen ganger kan det være en nødvendig, for eksempel hvis det har oppstått uforutsette hendelser i livet ditt. Dette kan være et hull i taket som må repareres, eller at du trenger økonomisk hjelp til å pusse opp kjelleren hjemme. Uansett hva ditt formål er, kan du alltid ta opp et forbrukslån. I denne artikkelen … Les mer

Teknologien kan hjelpe deg med investeringer

Noen gang tenkt på hvordan teknologien kan gi deg store fordeler når du investerer eller veksler valuta? Ved hjelp av aksjeroboter, apper og annen teknologi, kan du tjene penger på marginer, og gjøre som de profesjonelle daytraderne. Dette er investeringsfond som kommer med en enorm risiko, og du bør sette deg veldig godt inn i hvordan du trader og hva du må være oppmerksom på. Les eventuelt mer på Teknonytt.com … Les mer

De beste stedene å få råd om kryptohandel fra

Kryptovaluta – hvor skal vi begynne? Sjansene for at du har hørt om det er nok veldig store, og media må sies å ha vært på ballen når det gjelder oppturer og nedturer når det gjelder kryptovaluta. Noe det må sies at det har vært mange av. Selv om du mest sannsynlig har hørt om kryptovaluta, er det ikke nødvendigvis en selvfølge at du vet hvordan kryptovaluta fungerer, og hvor du … Les mer

Teknologi til å spare

Teknologien er fantastisk. Flere apper kan hjelpe deg med å spare penger og sammenligne lån, noe som kan spare deg for masse penger. Appene er oftest gratis, mens det er andre du må betale penger for. Ny teknologi som dette kan du lese mer om på timepoint.no hvor du også får tips og råd rundt teknologi – kan anbefales! Tenk med omhu før du velger deg papper, fordi det kan … Les mer

Slik finner du økonomiske råd og tips gratis

I dag trenger du ikke lengre besøke kostbare bankfolk, investorer eller forvaltere for å få gode finansielle råd. Ved noen enkel søk på nett, vil du umiddelbart få svar på hva enn du måtte lure på – og det beste er at det ikke trenger å koste deg ei krone! Nettsider, blogger, youtube, sosiale medier – internett florerer av plattformer som ønsker å hjelpe deg med sine økonomiske råd og … Les mer